FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 mar 2011, 22:20

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nedin
Kontakt:

Post Postao/la nedin » 04 mar 2011, 22:28

Pozdrav svima ajde da bacim i ja komentar jedan u vezi stadiona inace samo citam navijac sam zelje vec dugo mada sam iz drugog grada al dosta tekmi sam gledao uzivo sa nase Grbavice derbije skoro sve i evropske utakmice gledao a zadnju finale kupa sa borcem nemogu sve stic sto zbog love (sto je najveci uzrok)sto zbog posla e sad o stadionu malo moje misljenje je da stadion od 16000 je dobro rjesenje nekazem idealno neko od vas rece22000 to bi najidelanije bilo za moj pojam ali kad sagledamo na kakvom stadionu sad gledamo naseg zelju netreba biti nezahvalan jedan moderan stadion od 16000 je za nase pojmove super neko spomenu dosta terena pomocnih ce biti to je super toliko nebi vise gnjavio jos ako mozda ima maketa od tog novog stadina da mi nije slucajno promakla jer nisam dva dana citao sta se desavalo ili od stadiona slovenaca da neko postavi da malo pogledam jer ce slicni biti vjerovatno toliko od mene za pocetak i previse pozzzzzzz NARAVNO POBJEDA U GRADACCU ZELJO ZA ZIVOT CIJELI

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 22:34

kako bi svi bili zadovoljni mozda ne bi bilo lose napraviti dva ili tri stadiona za zelju,sa kapacitetima od 3000,od 16 000 i jedan od 40 000.

jedan za trening utakmice,drugi za premijer ligu i treci za eurokupove!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 mar 2011, 22:36

Znaci sutra 0:2 :?: :mrgreen:

Sanjao sam ovo Lazar i Beslija strijelci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 mar 2011, 22:38

Previse je optimizma vezano za sutrasnju utakmicu i gostovanje u Gradaccu. Daj Boze da bude pozitivan ishod, mada cisto sumnjam ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 mar 2011, 22:38

Elegant je napisao/la:Znaci sutra 0:2 :?: :mrgreen:

Sanjao sam ovo Lazar i Beslija strijelci.
ti kad god sanjas mi zijanimo il igramo nerijeseno :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 mar 2011, 22:45

Stole iz Bora je napisao/la:Previse je optimizma vezano za sutrasnju utakmicu i gostovanje u Gradaccu. Daj Boze da bude pozitivan ishod, mada cisto sumnjam ..
Apsolutno si upravu,po meni jedno od najtezi gostovanja mozda najbitniji.Bod bi zlata vrijedio a da ne pricam o sva tri.Ali vjerujem u nase igrace i u sefa da ce valjda nesto napraviti za nadam se najznacniji pobjedu zelje

Forza Željo
svoj ti pos'o !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 22:53

zvijezda-sloboda 0-1
zvijezda-rudar p 0-0
zvijezda-buducnost b 0-0
zvijezda-sarajevo 1-1
zvijezda-celik 1-1

eto,to je zadnjih 5 zvijezdinih domacinstava,a vi pisete "jedno od najtezih gostovanja"! stole cak daje zelji citavih 5% sansi za pobjedu :(

moja konstatacija je da ni vi sami ne vjerujete u kvalitet ovog zeljinog tima (ne vjerujem ni ja,ali sam iskreniji!),a moje pitanje je sta je onda lagano gostovanje ako je ovo "jedno od najtezih",a ljudi igraju maximalno korektno?

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 04 mar 2011, 23:01

Zvijezda je jako kvalitetna i napadacka ekipa, protiv Zelje ce dati vise nego protiv bilo koje druge ekipe, Zeljo je aktuelni prvak i protiv njih se napale i, citavih 90' trce k'o ludi. Zvijezda je po meni najkorektniji domacin, nikad do sad nije bilo nekih problema, mislim da tamo treba ici nadigravati se, ako se budu branili, sigurno ce primiti gol. Napasti pa sta bude. Forza Zeljo i sretno !

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 04 mar 2011, 23:06

Što se stadiona tiče, njegova maketa i plan gradnje su vjerovatno rezultat dogovora ponuđača/izvođača radova i Uprave našeg kluba...

Kada je dogovor u pitanju, obje strane trebaju pristati na neke kompromise, jer jako mnogo faktora utječe na konačni "proizvod", od administracije, zemljista, radnika pa do Uprave...pitanje je: Zasto se modifikuju varijante konačnog uzgleda novog stadiona i ko najvise utječe na to?

Onaj koji je predstavljen kao inicijator ovog poduhvata (D.Ćuk) nema nikakvih ovlasti, Uprava naseg kluba ima maksimalne ovlasti nad svojim zemljistem i zeli maksimalno profitirati, politika ima maksimalne ovlasti nad općinsim zemljistem i zeli maksimalno profitirati, izvođac radova je vlasnik kapitala i ima najveci utjecaj (novac rjesava sve) i zeli sto manje uloziti a sto vise profitirati...izgleda, koliko god se mogli usaglasiti stavovi Uprave i politike i koliko god je moguce ispuniti njihove maksimalne zahtjeve (Zeljo sto veci stadion sa pomocnim terenima i svime sto uz to ide, a politika sto vecu sumu novca za svoje zemljiste), investitor maksimalno koristi situaciju i zeli da profitira u svakom pogledu jer Zelji je potreban novi, moderan stadion a politika jako voli novac, jer nije se vječno na vlasti i svaka prilika se treba iskoristiti, tako da se vrse ustupci da bi se ostvarili ciljevi svih strana, iako nisu onakvi kakvi su Uprava i politika zeljeli...a ako se jos koji kljucan faktor "podmaze", lakse se i postizu kompromisi...
U sustini, ne treba nas cuditi ovakva prica (konacni izgled), a najveci plus su mozda planirani pomocni tereni i dvorana, zbog kvalitetnijeg treninga igraca a pogotovo mlađih kategorija...

U Gradačcu će igrači morati imati "hladnu glavu", jer znanje i spremu imaju...domaćin u nezavidnoj situaciji, moraju ici na pobjedu, tu je nasa prilika za punim pljenom...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 mar 2011, 23:08

Ja volim kad nam Stole daje ovakve sanse,ustvari kad nam ne da nikakve,cuj 5% za pobjedu :mrgreen: idemo momcima dati podrsku,nek odigraju u kost...i siguran sam da necemo izgubiti.Pobjeda bi bila vrh,vrhova i odrazali bi prikljucak uz Borac...dok bi nas poraz nazalost vratio u odlucujuci korak unazad,u borbi za duplu krunu.Nisam od onih koji nevjeruju u ovu ekipu,i nisam od onih koji ce ovdje naprdjivati,nego sutra ganola u Gradacac poderati grla i dlanove.... siguran sam da sutrasnjom pobjedom bi usli toliko zeljenu seriju,da nam ni Uefa,ni Benc nebi mogli nista :lol:

Željo mi te volimo kako god zavrsio
1921-2011

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 04 mar 2011, 23:37

je li mogu maloljetnici na gostovanja msm jel treba licna karta i to?

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 04 mar 2011, 23:47

Sutra se rjesava prvenstvo.. Ukoliko pobijedimo.. na Grbavici ce biti haos... MA i ako izgubimo na Grbavici ce biti haos..
Naprijed Zeljo ljubavi moja.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 mar 2011, 23:48

Mirsad94 je napisao/la:je li mogu maloljetnici na gostovanja msm jel treba licna karta i to?
Potreban je potpis od oba ili jednog roditelja, može i od amidže ili daidže ako su roditelji zauzeti.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 mar 2011, 23:51

voltron30 je napisao/la:
Mirsad94 je napisao/la:je li mogu maloljetnici na gostovanja msm jel treba licna karta i to?
Potreban je potpis od oba ili jednog roditelja, može i od amidže ili daidže ako su roditelji zauzeti.
a moze i falsifikat :mrgreen:

Ako si maloljetan bolje ne idi jer svasta se desava, znas i sam da nam je drzava naopaka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 05 mar 2011, 00:09

voltron30 je napisao/la:
tesko da ces se "ukrcat" jer prosli vikend pitarima nisu dali bez licne :(

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 mar 2011, 00:29

Stvarno mi nije jasno zašto od zvijezde pravite barcelonu,pa ne mislite valjda da je lakše dobiti u zenici,zvorniku ili prijedoru . Ako hočemo biti prvaci moramo donositi bodove i sa gostovanja a zvijezda je ko stvorena za to -dobar teren,korektan domačin,u dobroj smo formi,nemamo puno kažnjenih i povrijeđenih(Marković),biće dosta manijaka za to opušteno do 3 boda.Dva razlike za ŽELJU

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 mar 2011, 00:32

Bod ko kuca a tri ko munara,koliko god bili optimisticni treba biti iskren i reci bice tesko..... Al niko nije nepobjediv,uzimali smo u gostima i jace ekipe.Forza zeljo

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 00:33

Stvarno mi nije jasno zašto od zvijezde pravite barcelonu,pa ne mislite valjda da je lakše dobiti u zenici,zvorniku ili prijedoru . Ako hočemo biti prvaci moramo donositi bodove i sa gostovanja a zvijezda je ko stvorena za to -dobar teren,korektan domačin,u dobroj smo formi,nemamo puno kažnjenih i povrijeđenih(Marković),biće dosta manijaka za to opušteno do 3 boda.Dva razlike za ŽELJU
ljudi su zbunjeni,kontaju da je to "ona tamo" zvijezda sto je bila prvak evrope,pa zato ovako pesimisticne prognoze!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 mar 2011, 00:40

Neprilagodjen je napisao/la:
ljudi su zbunjeni,kontaju da je to "ona tamo" zvijezda sto je bila prvak evrope,pa zato ovako pesimisticne prognoze!
samo da rano ne povedemo onda bi se čitavu utakmicu branili i fasovali ga ,najbolje bi bilo tamo negdje oko 75 minute

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.