Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
kao sto gledam sada ce nam odjednom faliti khedira dok je do jucer bio nepotreban ekipi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
Tek ce se sad vidjeti koliko znaci Sami...LenBias je napisao/la:kao sto gledam sada ce nam odjednom faliti khedira dok je do jucer bio nepotreban ekipi
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Dobra stvar za Illaru.
Sta se pravite dusice, do juce ste ga svi nazivali klocem ccc
Oplak'o sam na ovo Ronaldovo imitiranje na kraju clipa
Kralj svih kraljeva u svim pogledima
[youtube][/youtube]
Sta se pravite dusice, do juce ste ga svi nazivali klocem ccc

Oplak'o sam na ovo Ronaldovo imitiranje na kraju clipa

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 16 nov 2013, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Khedira je klasni zadnji vezni,igrač koji je standardni član Madrida i rep.Njemačke,to što i druge a i mene zna iznervirati sa nekim potezima ne umanjuje njegovu vrijednost,on i Mahamadou Diarra su isti tipovi igrača a znamo kako je bitan dio bio Diarra.
Ako ništa neka se pokuša sa onim malim brazilcem Casemirom, ne da nam se sezonu izgurat bez da neko od prvih 11 ne ode out.
Ako ništa neka se pokuša sa onim malim brazilcem Casemirom, ne da nam se sezonu izgurat bez da neko od prvih 11 ne ode out.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Koliko se sjecam vecina vas je prizivala neku povredu ili odlazak Khedire , ne znam u cemu je sad problem ako jedan kloc ne bude dio tima...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
- Kontakt:
Upravo to.Johny je napisao/la:Koliko se sjecam vecina vas je prizivala neku povredu ili odlazak Khedire , ne znam u cemu je sad problem ako jedan kloc ne bude dio tima...
Ronaldo - Isco - Bale
95% ih je zalilo sto igra a sada ce zaliti sto nece igrati
Zali Boze sto Isco ne igra , ovaj parmak jedino sto ima su pluca koja Realu ne trebaju vec znalac 

Johnny b, how much there is to see
U januaru pokušat Esiena opet na posudbu dovest.
Johny,Isco i Khedira ne igraju na istoj poziciji.
Johny,Isco i Khedira ne igraju na istoj poziciji.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
nadam se samo da ce illara uspjeti raditi ono sto je khedira radio, sumnjam ali se nadam, pojma nemate vi koji koji omalovazavate standardnog igraca prve postave jednog real madrida i njemacke reprezentacije
LenBias je napisao/la:nadam se samo da ce illara uspjeti raditi ono sto je khedira radio, sumnjam ali se nadam, pojma nemate vi koji koji omalovazavate standardnog igraca prve postave jednog real madrida i njemacke reprezentacije
Znalci

Valja Mourinho-u, valja Ancelotti-u, valja Low-u, ali ne valja forumašima jer je "loš"

E sad smo ga najebali bez Sami-a,nemamo klasicnog razbijaca al hajd bar ce biti vise prostora za Isca i Illarru.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ostali smo bez ponajboljeg igrača (poslije Ronalda naravno) u dosadašnjem dijelu prvenstva. Biće teško i postoji velika mogućnost da se Carlo vrati "korijenima" i formaciji 4-2-3-1.
Preporučujem ti neki balet ili nešto slično.
Statistika govori drugacije....Sveti je napisao/la:doduše i on je razbijao protivničke napade samo tako
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
tebe kada bi neko branio i govorio lbj ne jede g.ovna ti bi dosao napisao "ko ne jede? naravno da jedem g.ovna" cisto da bi se razlikovao od drugih 

Imaš polivalentnog ćabija u ekipi, koji radi i prljavi dio posla i razigrava ekipu, i ti ubacuješ još jednog razbijača koji se šeta po šesnaestercu, još ne zna ni gol da zabije iz sto postotnih prilika. Khedirino mjesto je zacementirano bilo kod murinja jer je murinjo ziheraš, a kod anćelotija igra samo zato jer nema muda da ubaci ofanzivnu ekipu u prvi plan.
I yebo vas statistika, vi k'o da ne gledate utakmicu već samo konstantno čitate brojke. prekidao je napade samo onda kad real igra protiv boranije, i to u par navrata samo. U svim ostalim mečevima je bio k'o muha bez glave, što i ocjene za njegove nastupe govore.
A idoli ste mi, juče govore da je lik panj, danas im žao što je povrijeđen. Kakvo licemjerstvo.
@Namiks se idalje utapa u sopstvenim gownima.
I yebo vas statistika, vi k'o da ne gledate utakmicu već samo konstantno čitate brojke. prekidao je napade samo onda kad real igra protiv boranije, i to u par navrata samo. U svim ostalim mečevima je bio k'o muha bez glave, što i ocjene za njegove nastupe govore.
A idoli ste mi, juče govore da je lik panj, danas im žao što je povrijeđen. Kakvo licemjerstvo.
@Namiks se idalje utapa u sopstvenim gownima.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.