Upravo, Čovjek ni kriv ni duzan.VolimLiverpool je napisao/la:Ne može bit kriv vlasnik koji ispunjava sve želje menadžerima a oni ne mogu ništa da urade.Vlasnik svakako nije kriv.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ti si moj covjekCarlo je napisao/la:henry nije potrošio 30 miliona na pojačanja kako treba ako računamo torresa i ostale igrače koje smo prodali, a s druge strane priča kako želi stvoriti šampionski tim u par sezona. ne ide to tako, ukoliko želiš titulu mora se ulagati, nešto slično kao što psg ili city rade. ne podržavam onako precjenjivanje igrača i ogromne plate, ali sigurno da smo se mogli bolje pojačati da smo imali para, mislim uvijek može bolje, ali hajde...fera je napisao/la:strpljiv sam ja drug al mi nismo ni sjena onog sto je liverpool nekad bio dok nas razni amerikanci nisu poceli zajebavati. evo sema misli izgleda da je henry neki navijac liverpoola i da sve ovo radi iz ljubavi...
i ti par stranica napisa da se allen vec isplatio a tek jedna utakmica prosla
a allen je danas bio najbolji igrač na terenu, to moraš priznatiistina da je rano i da sam i ja prenaglio zbog razočarenja u ostale igrače, ali šta je tu je. za nadati se da ćemo odigrati bolje protiv cityja.
i suarez ne treba trenirati s ekipom nego sam s golom i rezervnim golmanom i neka mu šuta cijeli trening jer je ovo već postalo frustrirajuće, kako za njega tako i za navijače. da je gol 20 puta veći ne bi ga pogodio.
sahin neka ide gdje hoće, vala me ne interesuje više. neka rodgers dovodi neke anonimuse iz holandije, ja ću biti sretan. bolje da imamo flopa od 3 miliona nego od 20 i kusur.

i po meni je allen bio najbolji pisao sam na fb to al nisi ti mogao vidjeti jer si se opijao u PUBu

You are someone else I am still right here
Ljudi smirite se malo. Budimo realni,svi znamo da ovaj tim nije za TITULU. Znaci maksimalni domet ove ekipe uz malo srece je to 4 mjesto. Po mom misljenju City,United,Chelsea odskacu od ostalih timova.
Mi smo danas izgubili,kao i Tottenham,dok je Arsenal izgubio 2 sigurna boda na svom stadionu.Samo je jedan konkurent slavio a to je Newcastle(mada mislim da ove sezone nece biti toliko uspješni).
Do kraja sezone je ostalo jos 37 kola zato ohladite malo. Ove sezone na Anfieldu bodove ne smijemo gubiti,naravno ako zelimo u Ligu Prvaka. U igri je još 111 bodova. YNWA
Mi smo danas izgubili,kao i Tottenham,dok je Arsenal izgubio 2 sigurna boda na svom stadionu.Samo je jedan konkurent slavio a to je Newcastle(mada mislim da ove sezone nece biti toliko uspješni).
Do kraja sezone je ostalo jos 37 kola zato ohladite malo. Ove sezone na Anfieldu bodove ne smijemo gubiti,naravno ako zelimo u Ligu Prvaka. U igri je još 111 bodova. YNWA
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@FERA, zaista podržavam svaki tvoj post jer je 100% realan. Ja sam siguran da većina tako razmišlja, ali na ovom forumu se trudi ispasti veći NAVIJAČ od ostalih. Liverpool je tim koji će još par se zona sigurno biti oko sredine tabele, sa eventualno borbom za Europa ligu. Niko ovdje ne može tvrditi kako ćemo mrsiti konce timovima kakvi su City, United, Chelsea i Arsenal, a bićemo u grčevitoj borbi za Newcastleom, Tottenhamom, Evertonom za Europa ligu sve dok ne počnemo dobijati lošije timove.
Niko ti ništa @fera ne smije i ne treba uzeti za zlo. Svi mi možemo biti opstimistični pred početak sezone, ali tek kada počne onda se skinu maske. Ja bih samo volio zapamtiti koji su forumaši veliki fanatici pa da ih vidim ako krene lošije. ( ja se iskreno nadam da neće, aliii.. ) Ljudi moji, Engleska premier liga je to, tu je rijetko koja ekipa loša. Navijači su fantastični, svako gostovanje je teško. Novi trener, par novih igrača, još uvijek ne uigran tim. Moramo imati strpljenja. Ne može se ni tek tako kriviti Rodgers, ja bih sada najviše krivio Commolija, Kennya i njihove očajne transfere pa sada vlasnici i ne otvaraju novčanin. Oni su mi posebna priča, o njima ću maksuz posvetiti jedan komentar, nisu ništa bolji od "GLUPOG I GLUPLJEG".
Niko ti ništa @fera ne smije i ne treba uzeti za zlo. Svi mi možemo biti opstimistični pred početak sezone, ali tek kada počne onda se skinu maske. Ja bih samo volio zapamtiti koji su forumaši veliki fanatici pa da ih vidim ako krene lošije. ( ja se iskreno nadam da neće, aliii.. ) Ljudi moji, Engleska premier liga je to, tu je rijetko koja ekipa loša. Navijači su fantastični, svako gostovanje je teško. Novi trener, par novih igrača, još uvijek ne uigran tim. Moramo imati strpljenja. Ne može se ni tek tako kriviti Rodgers, ja bih sada najviše krivio Commolija, Kennya i njihove očajne transfere pa sada vlasnici i ne otvaraju novčanin. Oni su mi posebna priča, o njima ću maksuz posvetiti jedan komentar, nisu ništa bolji od "GLUPOG I GLUPLJEG".
prva greška henryja je ta što je doveo comolija zbog kojeg već sada ispaštamo. druga greška je ta što nije imao povjerenja u kennyja i što mu je prerano dao otkaz, a čovjek je dobio prvi trofej nakon 6 godina i blizu bio osvajanju drugog.
a da ne spominjemo novi stadion/nadogranju anfielda koja se vuče već godinu i po. za GODINU I PO NISU NAŠLI RIJEŠENJE? pa onda slobodno mogu reći da nešto nije uredu s njim ili da muti i gleda kako će pomusti klub.
a da ne spominjemo novi stadion/nadogranju anfielda koja se vuče već godinu i po. za GODINU I PO NISU NAŠLI RIJEŠENJE? pa onda slobodno mogu reći da nešto nije uredu s njim ili da muti i gleda kako će pomusti klub.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
neurofunk je napisao/la:Upravo, Čovjek ni kriv ni duzan.VolimLiverpool je napisao/la:Ne može bit kriv vlasnik koji ispunjava sve želje menadžerima a oni ne mogu ništa da urade.Vlasnik svakako nije kriv.
Naravno da je jedan od glavnih krivaca za ovo stanje vlasnik jer on je taj koji dovodi nesposobne menadžere a ovi troše pare na još nesposobnije igrače i tako ide u krug.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
hvala brate ja znam da ce pravi ljudi razumjeti sta je pricam. ja bi bio najsretniji da smo mi vec godinama prvaci nebitno da jel nas drze amerikanci i jel rafa trener ili dalglish a najlakse je i uvijek se moze naci u mojim postovima nesto izvuceno iz konteksta sto zvuci lose i zlonamjerno samo je razlika kada to citate ti ili carlo i kada to radi neko me ne podnosiOTNYS_YNWA je napisao/la:@FERA, zaista podržavam svaki tvoj post jer je 100% realan. Ja sam siguran da većina tako razmišlja, ali na ovom forumu se trudi ispasti veći NAVIJAČ od ostalih. Liverpool je tim koji će još par se zona sigurno biti oko sredine tabele, sa eventualno borbom za Europa ligu. Niko ovdje ne može tvrditi kako ćemo mrsiti konce timovima kakvi su City, United, Chelsea i Arsenal, a bićemo u grčevitoj borbi za Newcastleom, Tottenhamom, Evertonom za Europa ligu sve dok ne počnemo dobijati lošije timove.

opet ona stara situacija cim nevalja rat na forumu, neko je, cini mi se @fera, napisao prije tekme ensto kao da smanjimo tenzije da ne bi lila kisa po forumu i u pravo se to desilo
vec se prica o otkazu BR a prosla te JEDNA ligaska utakmica u kojoj je kao i ranije falio neko ko bi pospremio loptu u go, i dalje tvrdim da bi sule trebao igrati po desnom krilu umjesto downinga a carrola staviti u spic, odnosno konacno dovesti nekog provjerenog napadaca sto bi englezi rekli fox-in-the-box al ne mi i dalje dovodimo neke igrace koji postizu golove nema tu sta ali nisu klasicni napadaci, pa nas jedini centarfor je CARROL tuzno al istinito
jos bih zelio pohvaliti naseg starog dorog steve clarka sjajna igra wba jaka odbrana i dobr kontre, odnosno prekidi, a posebno onaj lukaku, pa covjek je isti droba i mislim da bi ga trebali dovesti cim prije sad neznam kako bi se uklopio u stil igre al eto cisto prelazem,. u svakom slucaju wba svaka cast, liverpool razmislite malo do kraja avgusta
nije nama kriv ni phil dowd ni niko drugi vec mi sami, da smo pospremili one lopte u go, a nismo, mogli smo komotno dobiti al sta je tu je i dalje podrzavam br-a ali mislim da treba reci nekim igracima da moraju zasluziti mjesto u prvom timu
vec se prica o otkazu BR a prosla te JEDNA ligaska utakmica u kojoj je kao i ranije falio neko ko bi pospremio loptu u go, i dalje tvrdim da bi sule trebao igrati po desnom krilu umjesto downinga a carrola staviti u spic, odnosno konacno dovesti nekog provjerenog napadaca sto bi englezi rekli fox-in-the-box al ne mi i dalje dovodimo neke igrace koji postizu golove nema tu sta ali nisu klasicni napadaci, pa nas jedini centarfor je CARROL tuzno al istinito
jos bih zelio pohvaliti naseg starog dorog steve clarka sjajna igra wba jaka odbrana i dobr kontre, odnosno prekidi, a posebno onaj lukaku, pa covjek je isti droba i mislim da bi ga trebali dovesti cim prije sad neznam kako bi se uklopio u stil igre al eto cisto prelazem,. u svakom slucaju wba svaka cast, liverpool razmislite malo do kraja avgusta
nije nama kriv ni phil dowd ni niko drugi vec mi sami, da smo pospremili one lopte u go, a nismo, mogli smo komotno dobiti al sta je tu je i dalje podrzavam br-a ali mislim da treba reci nekim igracima da moraju zasluziti mjesto u prvom timu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- ahmed96lfc
- Kontakt:
ma pustite rodgersu da radi svoj posao,nece bit ni prvi ni zadnji koji je zasrao...
Dok su tu bili stari Gerrard, Xabi Alonso, Mascherano, Torres i ostali do zadnjih kola se borba vodila za naslov sa Unitedom. Sada kad su tu Allen, Henderson, Downing, Carroll ne treba ništa više od ovoga očekivati.
Što je najžalosnije ovi drugonabrojani su plaćeni više. Tužno.
Što je najžalosnije ovi drugonabrojani su plaćeni više. Tužno.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Ali mnogi zaboravljaju da nas je FSG spasio administracije i slične sudbine kao što su je imali Glasgow Rangersi.
Nedavno je bio neki intervju sa Henryem u kojem je izmedju ostalog pisalo i to da je Kenny prihvatio ulogu menadzera samo dok se ne nadje neko mladji i perspektivniji. To je navodno ono sto je on rekao.Carlo je napisao/la:prva greška henryja je ta što je doveo comolija zbog kojeg već sada ispaštamo. druga greška je ta što nije imao povjerenja u kennyja i što mu je prerano dao otkaz, a čovjek je dobio prvi trofej nakon 6 godina i blizu bio osvajanju drugog.
Nemojte zaboraviti da su nas ti ljudi spasili bankrota i Bog zna čega sve ne. Budite malo zahvalni.
Opet ponavljam ne kazem da nemaju gresaka u radu, sigurno da može bolje, al mislim da trebamo i moramo biti zadovoljni njima.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
nemoj tako,ipak su oni po nečijem sudu glavni krivci za ovu situaciju.Nije krivac King koji je potrošio oko 90 miliona na pojačanja da bi bio sedmiMarcusLFC je napisao/la:Ali mnogi zaboravljaju da nas je FSG spasio administracije i slične sudbine kao što su je imali Glasgow Rangersi.

Za sve je kriv FSG,u pravu si fera.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Napokon da se i ja složim u nečemu sa @Saurmanom. Sve je to povezano. Što se mene tiče, oni su nesposobnjakovići koji nemaju veze o fudbalu, i eto tek tako su kupili tim Liverpoola. Uloži nešto, pričaj sa menadžerom, reci mu kako ima 50 miliona ovaj prelazni rok da potroši... A ne povukli se kao p... i još govore kako nema pritiska na Rodgersa za ulazak u top 4. To je dobro kada upravo gledaš sa tog aspekta, nema pristiska.. Ali kada povežeš sa ovim da nemaju veze o fudbalu, onda ispada da im je potpuno svejedno šta se dešava sa klubom. Eto i ta gradnja stadiona, šta je sa tim, gdje su ona silna obećanja? Podsjećaju me Bogami na ove naše g0vnjare od političara. Bila je računica koliko su prošle godine potrošili, što je smiješno, daj brate onda ovom treneru omogući sredstva da pojača tim gdje škripi. Hoćemo igrača za 12 miliona, drugi tim ponudi 14 i kupe ga. Pa gdje koči tu? Ta 2 preostala planiraju potrošiti na onaj bejzbol tim ili šta im je već primarno.. Vatafak, nema zaista riječi, ali ni malo mi se ne sviđaju.. Svaka čast Lindi, fina ženka.
Spasili su oni tim, izvukli ga iz mrtvih, čak mi je i simpatičan, ali bojim se da nije ništa bolji od prijašnjeg dvojca. Nadam se da griješim, vrijeme će pokazati. 

- BeyKopites
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Napokon da se i ja složim u nečemu sa @Saurmanom. Sve je to povezano. Što se mene tiče, oni su nesposobnjakovići koji nemaju veze o fudbalu, i eto tek tako su kupili tim Liverpoola. Uloži nešto, pričaj sa menadžerom, reci mu kako ima 50 miliona ovaj prelazni rok da potroši... A ne povukli se kao p... i još govore kako nema pritiska na Rodgersa za ulazak u top 4. To je dobro kada upravo gledaš sa tog aspekta, nema pristiska.. Ali kada povežeš sa ovim da nemaju veze o fudbalu, onda ispada da im je potpuno svejedno šta se dešava sa klubom. Eto i ta gradnja stadiona, šta je sa tim, gdje su ona silna obećanja? Podsjećaju me Bogami na ove naše g0vnjare od političara. Bila je računica koliko su prošle godine potrošili, što je smiješno, daj brate onda ovom treneru omogući sredstva da pojača tim gdje škripi. Hoćemo igrača za 12 miliona, drugi tim ponudi 14 i kupe ga. Pa gdje koči tu? Ta 2 preostala planiraju potrošiti na onaj bejzbol tim ili šta im je već primarno.. Vatafak, nema zaista riječi, ali ni malo mi se ne sviđaju.. Svaka čast Lindi, fina ženka.Spasili su oni tim, izvukli ga iz mrtvih, čak mi je i simpatičan, ali bojim se da nije ništa bolji od prijašnjeg dvojca. Nadam se da griješim, vrijeme će pokazati.
Dajte nam šeika da nas ukopa ko Malagu

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
malaga je los primjer ima i boljih
eto da ne bi napravili opet sranje od tebe nek sema i kompanija pljuju trenere i igrace sve dok rafa ne ode a ja cu vlasnike sve dok se ne pokaze suprotno.
btw spasio bi nas administracije bilo ko da je uspio kupiti klub.

eto da ne bi napravili opet sranje od tebe nek sema i kompanija pljuju trenere i igrace sve dok rafa ne ode a ja cu vlasnike sve dok se ne pokaze suprotno.
btw spasio bi nas administracije bilo ko da je uspio kupiti klub.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 19 avg 2012, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu ništa ružno da pišem o Rodgersu jer je još rano. Donio je solidne 3 pobjede klubu jedan meč je izgubio. Danas je Reina primio fenomenalan go, Skrtel i Agger napravili penale. Nijednog od njih nije doveo Rodgers. Allena je ubo danas dok je Borini bio slab. Suarez je fulao nemoguće a King ga je doveo. Tako da...
Sve će se ovo smiriti kada u četvrtak pobjedimo Hearts i pobjedimo City.
Liverpoolu nikad nisu bili problem derbiji nego ove male ekipe. Za današnji poraz je kriva povreda Enriqea, koja je za sobom povukla čitavu promjenu koncepcije u igri. Glen je morao na lijevog beka i bio je beskoristan. Kelly je išao na desnog beka i bio je kritičan. Lucas se boji povrede i nije bio danas svoj. Dva penala, indisponirani i Gerard i Downing.
Liverpool je danas igrao protiv Clarka koji naš tim poznaje bolje od Rodgersa i to je danas demonstrirao. Pobogu, sa njim smo pobjedili Chelsea u 4 utakmice od 5. Čovjek fenomelano odrađuje svoj posao. Naša sreća je remi Arsenal i poraz Tottenhama i kriza koja njih dere. Modrić u Španiji a oni nemaju para za pojačanja. Samo jednog napadača imaju. WBA će ove godine biti veliko iznenađenje ili hit sezone
Prošle sezone Rodgers je startao porazom 4-0 od Manchestera pa je na kraju uradio fenomenalan posao. Ja mu zbog toga kapu skidam. Ovaj poraz će nam bolje leći nego x da smo odigrali. Jer je šamar otrijeznio sve. I navijače i igrače i upravu.
Moje mišljenje je da smo tek 5-ta ekipa Premiershipa ali nam treba još pojačanja.
Carrol ide 100 %, uz njega tu su Adam i Doni. Ko će doći, to samo Rodgers zna.
Sve će se ovo smiriti kada u četvrtak pobjedimo Hearts i pobjedimo City.
Liverpoolu nikad nisu bili problem derbiji nego ove male ekipe. Za današnji poraz je kriva povreda Enriqea, koja je za sobom povukla čitavu promjenu koncepcije u igri. Glen je morao na lijevog beka i bio je beskoristan. Kelly je išao na desnog beka i bio je kritičan. Lucas se boji povrede i nije bio danas svoj. Dva penala, indisponirani i Gerard i Downing.
Liverpool je danas igrao protiv Clarka koji naš tim poznaje bolje od Rodgersa i to je danas demonstrirao. Pobogu, sa njim smo pobjedili Chelsea u 4 utakmice od 5. Čovjek fenomelano odrađuje svoj posao. Naša sreća je remi Arsenal i poraz Tottenhama i kriza koja njih dere. Modrić u Španiji a oni nemaju para za pojačanja. Samo jednog napadača imaju. WBA će ove godine biti veliko iznenađenje ili hit sezone
Prošle sezone Rodgers je startao porazom 4-0 od Manchestera pa je na kraju uradio fenomenalan posao. Ja mu zbog toga kapu skidam. Ovaj poraz će nam bolje leći nego x da smo odigrali. Jer je šamar otrijeznio sve. I navijače i igrače i upravu.
Moje mišljenje je da smo tek 5-ta ekipa Premiershipa ali nam treba još pojačanja.
Carrol ide 100 %, uz njega tu su Adam i Doni. Ko će doći, to samo Rodgers zna.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kada bi se pridržavali računice koju vodi FSG, pa i sa šejkovima, plaćenici nikada ne bi mogli igrati u njemu jer se upravo sve svodi na manje plate.
Tako je @fera, bar su mogli doći ljudi koji vole fudbal, a ovi naši se jedva i pojavljuju na utakmicama.
Tako je @fera, bar su mogli doći ljudi koji vole fudbal, a ovi naši se jedva i pojavljuju na utakmicama.

najjace bilo kad smo finale igrali oni nisu dosli jer su gledali otvaranje sezone u baseballu il tako nestoOTNYS_YNWA je napisao/la:Kada bi se pridržavali računice koju vodi FSG, pa i sa šejkovima, plaćenici nikada ne bi mogli igrati u njemu jer se upravo sve svodi na manje plate.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
O tome ti pričam, ovaj klub to ne zaslužuje definitivno! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.