[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sage je napisao/la:zar stvarno mislite da je Arsenal vrhunac karijere Suareza?? Ok Real,Barca,Bayern ali Ars,haloooo!!
Ako je Totti-u, De Rossiu vrhunac Roma,Sage je napisao/la:godine su nebitne.Umio sam se...zar stvarno mislite da je Ars vrhunac igracke karijere nekoga poput Suareza?
Sage je napisao/la:ma stoji sve,ali ja mislim da njemu pristaje trofejniji klub,ne mora to biti LFC...za informaciju,imam 33 godine,vec duze navijam za LFC,logicno,Ars mi je(bio) drag,sad manje zbog navijaca koji sve znaju itd itd...pozdrav zdravoj konkurenciji,laku noc,moram na poso ujutru...
Ne odnosi se tako valjda prema onima koji su veci od tebe ?AARON16 je napisao/la:Ozilu koji je bio mozak reala moze biti arsenal vrhunac karijere, a suarezu koji prelazi iz jednog liverpoola koji je posrnuli gigant već odavno, je sramota da bude vrhunac karijere.
Fuck logiku.
možeš ti imat brate i 70 godina al očigledno gledaš samo na jednu stranu
nerkolfc je napisao/la:Ne odnosi se tako valjda prema onima koji su veci od tebe ?AARON16 je napisao/la:Ozilu koji je bio mozak reala moze biti arsenal vrhunac karijere, a suarezu koji prelazi iz jednog liverpoola koji je posrnuli gigant već odavno, je sramota da bude vrhunac karijere.
Fuck logiku.
možeš ti imat brate i 70 godina al očigledno gledaš samo na jednu stranu![]()
Koliko ja znam Sule ne prelazi nigdje i necemo valjda vec od oktobra poceti voditi tu raspravu , ajde da se doceka decembar pa cemo o njemu i za koliko ce para u Arsenal , ok ?
Suareza stavljaš ili želiš da staviš u istu rečenicu sa nabrojanim imenima, legendama?HazardEden je napisao/la:Ako je Totti-u, De Rossiu vrhunac Roma,Sage je napisao/la:godine su nebitne.Umio sam se...zar stvarno mislite da je Ars vrhunac igracke karijere nekoga poput Suareza?
Di Natale-u Udinese,
Gerarrdu Liverpool,
imas jos x primjera,
zasto i Suarezu ne bi bio Arsenal
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.