FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A sto se tice nase igre juce i poraza sta rece osim sto mi se stvarno vratio onaj osjecaj jada i tuge nase tzv premijer lige.Mimo nasih uhljupa jos se po ko zna koji put sudija proslavio,od sviranja svakog skok duela od kojih se pa skoro 80% nigdje ne svira osim u nasoj smijuriji,pa do hadaljskog izlezavanja igraca travnika.Nikad ova drzava pa tako i liga zadugo nece na ZELENU GRANU.
theprodigy je napisao/la:ma jasta ba, uvije su navijaci krivi, najlakse njih okriviti, hoces da kazes da baklje djeluju negativno na nase igrace, a na travnicane pozitivno?azizmpj je napisao/la:payton je napisao/la:na stranu sve..istina da igra nije bila na nivou ali jedan penal je bii čist ko suza i morao je svirati
igru i rezultat su sjebali nasi navijaci ...po ko zna koji put pisem i kazem, taman kad treba da napravimo pritisak da dokazemo koliko smo bolji od njih, oni petarde, baklje prekid ...travnicani to iskoriste zbiju redove, nasi ohlade...
koliko ce trebati da neki shvate kako petardom, bakljom i pajserom u stvari navijaju protiv kluba i ispoljavaju svoje neke hirove .....
mma_hz ti je lijepo objasnio, malo toga bi se imalo dodati! sta mislis da se igracima obeca premija od 40.000 € za polusezonu. poraza neb imali, pojeli bi svu PL redom! mozemo bilo kojeg igraca i PL dovesti za te pare! Mozemo igracima plate isplatiti za te pare! Mozemo, svasta mozemo ali radi petardi i baklji ih moramo pretvorit u svicarce i lagano uplatit UEFA-i!!!
Bakljama, Lancima, Pajserima, Topovskim udarima, petardama nije mjesto medju nasim navijacima!¨
Grla, dlanove i koreografije ...bez rasnih, vjerskih i nacionalnih uvreda ...tako trebamo da pratimo klub!
i cinjenica je opet kazem, kad je travnicanima bila voda u usima, nakon pocetnog pritiska i prilike HAdzica, dodje bakljada koja nase zaustavi u svemu tome, a travnicani se prisaberu!
to sto su slucajno postigli gol, pa hajde, kasnije samo destrukcija .... je govorim o X-nuli i bodu koji je sam po sebi neuspjeh, a ovo sad je vec katastrofa!
i da krivi su navijaci sve dok donose vise stete klubu nego koristi!!!!
Ljudi okrecemo se novom kolu i aBd nadam se novim bodovima na Kosevu. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Jesi ozdravio?DevilS je napisao/la:Ljudi okrecemo se novom kolu i aBd nadam se novim bodovima na Kosevu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jesam ono jos malo smrcam ali sve u svemu dobro sutra aBd na posao startam.exbabilon je napisao/la:Jesi ozdravio?DevilS je napisao/la:Ljudi okrecemo se novom kolu i aBd nadam se novim bodovima na Kosevu.

Haj dobro je, dobro je da jucerasnji rezultati nisu poremetili oporavak.DevilS je napisao/la:Jesam ono jos malo smrcam ali sve u svemu dobro sutra aBd na posao startam.exbabilon je napisao/la:Jesi ozdravio?DevilS je napisao/la:Ljudi okrecemo se novom kolu i aBd nadam se novim bodovima na Kosevu.![]()

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma nisu igrali su ko picke nista vise.!!
Valjda ce im doci iz guzice u glavu.

Valjda ce im doci iz guzice u glavu.

- SarajlijaTM
Ma kakvi igraci i navijaci,nisu oni krivi. Igraci su galaktikosi bez konkurencije,i staro i mlado ih prosle semice vuce za rukav za potpis i sliku,prodaju se za desetine miliona,a nakon sedam dana im se spominje uza familija.theprodigy je napisao/la:ma jasta ba, uvije su navijaci krivi, najlakse njih okriviti, hoces da kazes da baklje djeluju negativno na nase igrace, a na travnicane pozitivno?azizmpj je napisao/la:payton je napisao/la:na stranu sve..istina da igra nije bila na nivou ali jedan penal je bii čist ko suza i morao je svirati
igru i rezultat su sjebali nasi navijaci ...po ko zna koji put pisem i kazem, taman kad treba da napravimo pritisak da dokazemo koliko smo bolji od njih, oni petarde, baklje prekid ...travnicani to iskoriste zbiju redove, nasi ohlade...
koliko ce trebati da neki shvate kako petardom, bakljom i pajserom u stvari navijaju protiv kluba i ispoljavaju svoje neke hirove .....
a navijaci,ma dajte,sta vam je,sasvim je normalno lomiti stolice,petardirati i baklje paliti,sve je to koreo.
Vama je kriv,komitet,ma sta komitet,kriv je Ivica Osim,on sve radi protiv vas,a to je narucio Amar. Eto i za derbi je vec odluceno u mostaru,odma se treba zaliti.treba stati u kraj tim malverzacijama. Kako jedan Željo sa prosjecnim,starim i losim igracima je vec 3 godine u vrhu lige,sa 4 trofeja??? I to 2 godine sa starim sastavom NFSBIH. Kako se vise ne postuje nacionalni kljuc? Stvarno je ovo prevrsilo svaku mjeru
Hajd sto nasu ligu varaju,nego sto i ostale levate,prodaju bezze igrace sirom evrope,ko je visca?ko je sehic? bekric?... jadne turke prevarili.
Evo i sad u travniku, sudija garant dobio poziv od ivice koji nije imao pametnija posla i odlucio svoj ugled baciti na kocku,da šilji treavniku i vama ne svira more penala.A s druge strane zelji stima da na grbavici protiv ultra jakog rudara kojima 90 minuta nije mogao prici ima slobodnjak u 94toj min i to i pred praznim tribinama da od radnika moze bod izvuci i rudar na guzove pobjediti Stvarno nema smisla,nemormalni komitet napolje,ivica napolje...

Eto da ne morate dalje,ja sam vam sva razmisljanja sklopio u jedan post,cast izuzetcima

P.S.- Ove godine ste zaista bolji nego predhodnih,iako imate raspored,da ga je selimovic sastavljao,ne bi bolji bio,svih ovih godina ste bili sampioni 6tog kola,a ove sampioni 9tog kola

Dok mi stavimo "Zvjezdicu" iznad grba,taman ce te sazrijeti,pa mozda se sta i osvoji

ugodan dan pitari
- skyisthelimit
I sta ti dosao na ovu temu da predvidjas buducnost. Ko si ti covjece ? Sta zelis na ovoj temi ? Cemu tolika navala pacenika na ovu temu ?SarajlijaTM je napisao/la:
P.S.- Ove godine ste zaista bolji nego predhodnih,iako imate raspored,da ga je selimovic sastavljao,ne bi bolji bio,svih ovih godina ste bili sampioni 6tog kola,a ove sampioni 9tog kola![]()
![]()
![]()
Dok mi stavimo "Zvjezdicu" iznad grba,taman ce te sazrijeti,pa mozda se sta i osvoji
ugodan dan pitari
15.10 - 15.06 ...
Smijesna ti je ova recenica sa ''Zvjezdicom'' kume ima jos da se igra mi sad izgubili i napali sa svih strana sabur.
sekac je napisao/la:http://fksinfo.com/galerija/9-kolo-pl-b ... lika#15055
Jel ovo u vas samo pojedini igraci imaju ugovor sa Vakufskom Bankom posto vidim netko ima sponzora na dresu a netko ne!?

ma nemaju, nego je preko te AurA reklame prelijepljena reklama Vakufske banke i kod nekih je spala ta reklama i ostala ta stara...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Neka Dino Selimovic i dalje laprda da ima extra odnose sa navijacima FKS a uplatnice za kazne dolaze li dolaze od istih navijaca...kaze cekaju kaznu za belaje iz podgorice..a posebno od Travnika..al ok imaju super odnose ja neznam sta je njemu al eto..
-
- Kontakt:
Dino i uprava imaju super odnose sa navijacima.Tabija je napisao/la:Neka Dino Selimovic i dalje laprda da ima extra odnose sa navijacima FKS a uplatnice za kazne dolaze li dolaze od istih navijaca...kaze cekaju kaznu za belaje iz podgorice..a posebno od Travnika..al ok imaju super odnose ja neznam sta je njemu al eto..
Da znas da je za euro tekme receno da se ne pali i da su momci iz udruzenja i vođa govorili i da se to manje vise ispostovalo.Na kraju je od 5000 ljudi na sjeveru i 5-6 milja na istoku zapaljeno 3 baklje.Kazne su dosle i za druge stvari za koje je i klub odgovoran (ulazak na teren poslje tekme, stepenice itd...)
Za Travnik vjerujem da su svi u upravi znali da ce se 25 rodjendan obiljeziti ORGANIZOVANOM bakljadom u 25 minut i niko i nista ne bi mogao sprijeciti to.
Baklje na ostalim utakmicama te cupanje stolica u travniku su djelo malobrojnih pojedinaca na koje niko, pa ni uprava ni HZ ne mogu uticati.
Hz imaju dobar odnos sa klubom, i to tako treba, ali smo i dalje potpuno nezavisni.Nit nas klub finansira niti pomaze u bilo kojem smislu.Ispostovacemo vas u Europi, ispostovat cemo vas u skoro svim tekmama PL ali ako hocemo da za derby ili 25 rodjendan HZ ili sta ja znam vec kad Sjever gori, sjever ce i goriti!

Sto se tice tekme.Odigrali smo loše, odavno lošije nismo (Sesar je jedan od krivaca za to ali ja ga ne krivim, neka je **** onom kretenu sudiji mater u usta) ali vala ni Travnik nije zasluzio pobjedu sigurno.Imali su tu jednu šansu i pred kraj kad su svi naši krenuli u napad.Inace centra presli nisu.
Al nema veze, igraci su se borili i dal isve od sebe.Moramo im dati podrsku i za ubuduce.Vidimo sta Zeljo radi i kako rjesavaju utakmice u svoju korist.Moramo ostati na okupu i dati podrsku ljudima u upravi i igracima maximalno.
Hajde sad da nas se skupi na Zrinjskom poslje pauze sto vise, hajde da ih izbacimo, hajde da protiv Borca bude makar ko protiv SIrokog.Hajde da skupimo sta para za ove silne kazne (oko 200.000 maraka za sad) za koje smo mi u dobrom procentu krivi.
SAMO SARAJEVO!
Ma neka se slavi rođendan al ako moze bez baklji jer kazne ne idu onome tko ih zapali nego nasem Sarajevu!To ja govorim,eto 200.000 km kazes da je za kazne treba skupiti
pa klub bi za 200.000 km mogao dovesti ne jednog Saida HuSejnovica nego 3 igraca njegovog kalibra..al jok pali baklje,cupaj stolice,pravi belaje..samo stete nasem Sarajevu...kada nas udare s kaznom opet cemo mi na druge d asu protiv nas al to nije istina samoi smo krivi..nije Osim palio i cupao stolice..

perverzija na tribinama u Travniku! svaka cast! 

Kako je krenulo mi cemo na zimu morati prodati Suljica, Sesara, Saida da bi poplacali silne kazne koje nam stizu iz dana u dan. E onda cemo svi skupa da se nadjemo i na miru da zapalimo baklje, polomimo stolice i napravimo veliki teferic.
-
- Kontakt:
Slazem se, ali od ovih 200 milja km navijaci su krivi za oko pola jer vecina kazne od 40.000 eura protiv Levskog je zbog stepenica i drugih stvari jer su samo 3 baklje zapaljene...Tabija je napisao/la:Ma neka se slavi rođendan al ako moze bez baklji jer kazne ne idu onome tko ih zapali nego nasem Sarajevu!To ja govorim,eto 200.000 km kazes da je za kazne treba skupitipa klub bi za 200.000 km mogao dovesti ne jednog Saida HuSejnovica nego 3 igraca njegovog kalibra..al jok pali baklje,cupaj stolice,pravi belaje..samo stete nasem Sarajevu...kada nas udare s kaznom opet cemo mi na druge d asu protiv nas al to nije istina samoi smo krivi..nije Osim palio i cupao stolice..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.