AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I kad Lapadulu uzmu hvaliti
Lik je panjina koja leti po terenu ko muha bez glave.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kad nece nece. Kapiten je odigrao kapitenski. Sosa igra cijelu utakmicu
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
ne igra :kafa:muxa je napisao/la:Sosa igra cijelu utakmicu :)
Nek je te istjero aferim, yebem li ti mamu u slezenu..puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Et i kaze ne treba nam.napadac, ma da bi Bacca ovo lagano dao
Vidiš da neće odigratimuxa je napisao/la:Kad nece nece. Kapiten je odigrao kapitenski. Sosa igra cijelu utakmicu![]()
Ovo je najbolja stvar koja se danas desila po Milan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bez obzira koliko mi svi hvalili Mintelu za ono sto je napravio u prvom djelu sezone, mora se priznati da je glavni krivac za ovaj poraz
Il Club più titolato al mondo!
Ovo je Montelin poraz jos sinoc sam napisao da gore od ove postave ne moze
Ko zna koliko je paleta oce sezone bodova prodao i jos ima prednos ispred gomeza
Ko zna koliko je paleta oce sezone bodova prodao i jos ima prednos ispred gomeza
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Zasto ?muxa je napisao/la:Bez obzira koliko mi svi hvalili Mintelu za ono sto je napravio u prvom djelu sezone, mora se priznati da je glavni krivac za ovaj poraz
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Ovo vam je lekcija da nikog od ovih levata poput Lapadule ili Palette više nikada ne hvalite.
Debilni igrači krivi za poraz, jednim dijelom i Montella.
Mi smo držali loptu, stisli ih ali brate nema niko ideje kako doći do gola. Šta oni rade na treningu svaki dan?
Debilni igrači krivi za poraz, jednim dijelom i Montella.
Mi smo držali loptu, stisli ih ali brate nema niko ideje kako doći do gola. Šta oni rade na treningu svaki dan?
Forza Milan!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Uzas utakmica nije ni srece bilo moglo se dati komotno 3 gola.
Usput ovom komentatoru sa arene naje.bem se keve al da valja.
FORZA MILAN!
Usput ovom komentatoru sa arene naje.bem se keve al da valja.
FORZA MILAN!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Zapata je glavni krivac za ovaj poraz. Spava lik kad treba primiti loptu i pravi katastrofalnu gresku nakon koje ide kontra i penal. I to u minutama kada smo ocigledno stisnuli glas i krenuli napadati.
Ne znam vise,ljut sam i razocaran u sve. Mislim da bi bilo pametno i korisno po zdravlje izbjegavati gledati Milan kad igra. Previse amaterizma u jednoj ekipi.
Zezat se ovdje i nista drugo.
Do boljih dana,Forza Milan!!
Ne znam vise,ljut sam i razocaran u sve. Mislim da bi bilo pametno i korisno po zdravlje izbjegavati gledati Milan kad igra. Previse amaterizma u jednoj ekipi.
Zezat se ovdje i nista drugo.
Do boljih dana,Forza Milan!!
Najvece pyzde su navijaci Milana koji gledaju ovo laganje dvojice mrtvaca na celu, a treba da sruse sve. Hej tugo moja koga ja pratim dabogda ne dobili nijednu do kraja sezone !
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Ma meni beskurac iskreno, samo me zanima šta će biti od prodaje kluba, jer ovo je još jedna propala sezona u nizu.
Najviše me i iritira što se ništa ne dešava povodom toga, ludim kada pomislim da ću ovakav Milan gledati i narednih godina.
Najviše me i iritira što se ništa ne dešava povodom toga, ludim kada pomislim da ću ovakav Milan gledati i narednih godina.
- IlProfessore
- Kontakt:
Da je Bogdo Bacca ostao u igri ovo bi bila gotova priča, igra je bila, u najmanju ruku, sasvim solidna sredinom drugog poluvremena... al ybg, ne da se usranom do buća potoka...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Milanu se vraca sve zivo za one silne prevare pod Berlusconijem. Juve nikad jaci, dok je placao tudje cehove igrajuci u Seriji B protiv Citadella i Padova a Milan koji je jos vise muljo ostao u Seriji A sada je dosla kosmicka pravda. Samo sto Milana dugorocnije kaznjava. Kadgod pomisle eh sad bi nesto mogli kad se malo dignu dodje neka Verona ili Sampa ili Chievo i trehne ih ko sljivu pred kazan na San Siru. Od titanskog kluba postade Titanic!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- LegendKiller
- Kontakt:
Djeca nam se smiju! Možemo slobodno reći da smo se vratiti u sivilo sredine terena.
Zašto je uopće ovaj Sosa igrao nije mi jasno. Lokateli u kakvoj god da je formi bolji je od ovog panja. A kako su ovi danas igrali Loka je naš najbolji vezni igrač!
Danas se vidjelo i da nam u napadu dosta škripi, do sada smo napadače pravdali veznom redom, međutim Baca je očito u užasnih formi! Odbrana je isto tanka vazda ima neko da glupost napravi.
Zapravo u ovoj ekipi jedino vrijedi Donaruma, te Rom i Loka imaju šansu biti dobri igrači, ostalo sve je sivilo.
Zašto je uopće ovaj Sosa igrao nije mi jasno. Lokateli u kakvoj god da je formi bolji je od ovog panja. A kako su ovi danas igrali Loka je naš najbolji vezni igrač!
Danas se vidjelo i da nam u napadu dosta škripi, do sada smo napadače pravdali veznom redom, međutim Baca je očito u užasnih formi! Odbrana je isto tanka vazda ima neko da glupost napravi.
Zapravo u ovoj ekipi jedino vrijedi Donaruma, te Rom i Loka imaju šansu biti dobri igrači, ostalo sve je sivilo.
De ba Effenberg bajke su na drugom podforumuEffenberg je napisao/la:Milanu se vraca sve zivo za one silne prevare pod Berlusconijem. Juve nikad jaci, dok je placao tudje cehove igrajuci u Seriji B protiv Citadella i Padova a Milan koji je jos vise muljo ostao u Seriji A sada je dosla kosmicka pravda. Samo sto Milana dugorocnije kaznjava. Kadgod pomisle eh sad bi nesto mogli kad se malo dignu dodje neka Verona ili Sampa ili Chievo i trehne ih ko sljivu pred kazan na San Siru. Od titanskog kluba postade Titanic!
- nextterrain
- Kontakt:
Bacca ne bi se našao u toj situaciji jer mu je kretnja nikakva.IlProfessore je napisao/la:Da je Bogdo Bacca ostao u igri ovo bi bila gotova priča, igra je bila, u najmanju ruku, sasvim solidna sredinom drugog poluvremena... al ybg, ne da se usranom do buća potoka...
Na ljeto dovesti Belottija i prodat Baccu.
Igra stvarno nije loša ljudi su dva puta prešli centar i dali gol. Dok smo mi u krucijalnim momentima fulali zicere i to nam je presudilo.
Montelina jedina greška je bila što je Zapatu stavio umjesto Gomeza, ostalo je sve uradio kako treba, ali eto vraća nam se sva ona sreća što smo je imali i tek se sad vidi kako loš urađen merkato može uraditi od sezone.
- LegendKiller
- Kontakt:
Idi dečko prošetaj, i poselami sve u Citadeli i Padovi! Kada završiš sa šetnjom svrati na temu gdje su bajke, imaš talenta za bajke.Effenberg je napisao/la:Milanu se vraca sve zivo za one silne prevare pod Berlusconijem. Juve nikad jaci, dok je placao tudje cehove igrajuci u Seriji B protiv Citadella i Padova a Milan koji je jos vise muljo ostao u Seriji A sada je dosla kosmicka pravda. Samo sto Milana dugorocnije kaznjava. Kadgod pomisle eh sad bi nesto mogli kad se malo dignu dodje neka Verona ili Sampa ili Chievo i trehne ih ko sljivu pred kazan na San Siru. Od titanskog kluba postade Titanic!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.