Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
ma okanite se šupljaka novinarčić ne za 50 nego za 25km prepisao sa ceduljice donatora 

slazem se sa tobom slana krv, uz to ako ce biti pod okrijem uefe onda ce biti po tvom u tom drugom dijelu teksta svako po zasluzi mada, ce se i ubacit 2 kvale 3 liga evrope, ako su tako planirali onda ok,ako bi bilo ispadanje iz regionalne lige onda bi savezi drzava morali ubacit razigravanje za ulazak u regionalnu..a sad da nema niko koristi nije tacno jos ako stave nagradni fond za prvih 7 8 ekipa to je isplativo za sviju + domace prvenstvo, e sad jeli prva sezona po direktivi sarajevo i zeljo to cemo vidjet...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Divovi pa divovipinoglavi je napisao/la:Opet ti na istu pricu, jest vam Dino mozak isprao.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zvezda i Partizan mogu dobiti nesto tom ligom, Dinamo ana bas nista. Pustite se ex yu i kako je nekad bilo, Dinamo je danas daleko ispred ovih iz Beograda i nema nikakve logike da igra tu ligu.
Sta treba da igra Hnl, Kup, El ili Cl i jos nekakvu Balkansku ligu? Pa treba 50 igraca u rosteru. Nije niko lud.
Nije Pjaca ni prvi ni zadnji veliki transfer Dinama, pa ljudi hladno odbili ponudu od 15mil, a ovi ce ih namamiti sa milion eura, nema racunice al nikako.
Sta treba da igra Hnl, Kup, El ili Cl i jos nekakvu Balkansku ligu? Pa treba 50 igraca u rosteru. Nije niko lud.
Nije Pjaca ni prvi ni zadnji veliki transfer Dinama, pa ljudi hladno odbili ponudu od 15mil, a ovi ce ih namamiti sa milion eura, nema racunice al nikako.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
"Još nikad nisam vidio vreću para da igra nogomet" - Johan Cruyff rahmetlipinoglavi je napisao/la:Ko god da bude igrao iz BiH bit će isprskan.
u svakom slučaju je samo pozitivno da se igraju jake tekme...samo se spremaš za evropu, + primoran si dovoditi bolje igrače, trenere....
ne vidim ništa loše....posebno jer će se igrati bez gostujućih navijača...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Razgranicite da se trenutno dogovovara kup koji je katastrofalan za bilo koju nasu ekipu, srijedom bi primali 3-4 komada jer su druge ekipe svjetlosnu godinu ispred nasih a za vikend bi primali 3-4 komada zbog umora i nedostatka motivacije.
A i liga nije puno bolja, ovako Europu ganjamo preko Radnika a u regionalnoj bi preko Rijeke i Cukarickog... Evo rule prijatelju, jel stvarno mislis da bi Sarajevo izborilo Europu vise od jednom u pet godina? A u BiH bi Sarajevo izborilo Europu svih 5 puta pa samim tim i vece sanse za taj neki iskorak.
Nama najmanje treba regionalna liga od svih drzava, trebaju nam samo sposobne uprave i jaci Celik, Velez i Borac
Dobro neko napisa, to najvise odgovara Bg klubovima, ostali bi imali prednosti ali isto toliko i mana.
@denchi sto se sad ne dovode jaci treneri i igraci? Necemo jer nisu potrebni? Mislis da bi Sarajevo imalo jaci kadar da npr ovu godinu starta u regionalnoj ligi?
A i liga nije puno bolja, ovako Europu ganjamo preko Radnika a u regionalnoj bi preko Rijeke i Cukarickog... Evo rule prijatelju, jel stvarno mislis da bi Sarajevo izborilo Europu vise od jednom u pet godina? A u BiH bi Sarajevo izborilo Europu svih 5 puta pa samim tim i vece sanse za taj neki iskorak.
Nama najmanje treba regionalna liga od svih drzava, trebaju nam samo sposobne uprave i jaci Celik, Velez i Borac

Dobro neko napisa, to najvise odgovara Bg klubovima, ostali bi imali prednosti ali isto toliko i mana.
@denchi sto se sad ne dovode jaci treneri i igraci? Necemo jer nisu potrebni? Mislis da bi Sarajevo imalo jaci kadar da npr ovu godinu starta u regionalnoj ligi?
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa vidiš da ih loži db iz beograda. Hrvatski klubovi odnosno Dinamo i Hajduk kategorično odbijaju primisao na to a isti stav ima i Zvezda a vjerujem i Partizan. Maribor isto tako. Zabava za pubertetlije i gotovo.
pa igraće s drugim ili trećim sastavom , kao što englezi igraju kupove....fakat ne vidim problem...pasica je napisao/la:Zvezda i Partizan mogu dobiti nesto tom ligom, Dinamo ana bas nista. Pustite se ex yu i kako je nekad bilo, Dinamo je danas daleko ispred ovih iz Beograda i nema nikakve logike da igra tu ligu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma normala bolan...stipu ruleta sanjara... Vidi se da je dinokijeva škola...haha...Pa pogledaj bolan da 4 HRVATSKA KLUBA hladno prolaze dalje u Evropi i to iz kola u kolo....Pa ja da sam u Hrvatskoj demonstracije bi napravio povodom te regionalne....hahaha...tu je samo donekle interes beogradskih blizanaca... Donekle....o cirkusa,neredima,angažovanju malte ne vojske neću ni da priča... Kakvih bi tu cirkusa bilo...pasica je napisao/la:Zvezda i Partizan mogu dobiti nesto tom ligom, Dinamo ana bas nista. Pustite se ex yu i kako je nekad bilo, Dinamo je danas daleko ispred ovih iz Beograda i nema nikakve logike da igra tu ligu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
A ti bi bio zainteresovan ići gledat 3. sastav Dinama ili Zvezde... Pa nije Arsenal jbt....hahahaha... Išao bi ti al prvu sezonu....drugu bi im vec j e b o mater jer te levate a karta bi ti bila minimum 20 kera, jaraneDenchiNL je napisao/la:pa igraće s drugim ili trećim sastavom , kao što englezi igraju kupove....fakat ne vidim problem...pasica je napisao/la:Zvezda i Partizan mogu dobiti nesto tom ligom, Dinamo ana bas nista. Pustite se ex yu i kako je nekad bilo, Dinamo je danas daleko ispred ovih iz Beograda i nema nikakve logike da igra tu ligu.
Ma samo da se ovi iz BG cupaju iz mrtvih, jos malo pa ce nas sve pitati "ko nas bre zavadi". Kakva yu liga kakvi bakraci, iskreno draza mi je ova nasa pa makar napredovali mic po mic, doci cemo nekad na svoje.staragarda je napisao/la:Ma normala bolan...stipu ruleta sanjara... Vidi se da je dinokijeva škola...haha...Pa pogledaj bolan da 4 HRVATSKA KLUBA hladno prolaze dalje u Evropi i to iz kola u kolo....Pa ja da sam u Hrvatskoj demonstracije bi napravio povodom te regionalne....hahaha...tu je samo donekle interes beogradskih blizanaca... Donekle....o cirkusa,neredima,angažovanju malte ne vojske neću ni da priča... Kakvih bi tu cirkusa bilo...pasica je napisao/la:Zvezda i Partizan mogu dobiti nesto tom ligom, Dinamo ana bas nista. Pustite se ex yu i kako je nekad bilo, Dinamo je danas daleko ispred ovih iz Beograda i nema nikakve logike da igra tu ligu.
@deni, pa sta je onda svrha? B sastavi ce puniti stadione?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
nisam ja rekao da bih izborili evropu kroz regionalnu ligu( mozda i bi ko zna) kazem sa aspekta zarade jakih tekmi pojacanja idt a to dal ce nas trpati to se grdno varas jer ce svi na svoj nacin biti jednako jaki neko maanje neko vise a dal su svjetlosnu godinu ispred nas to ne bih znao reci izuzev dinama, i crni i crveni grcaju u dugovima liga u padu ispali iz evrope svi ko i nasi slovenci nista posebno, eto samo dinamo sto se izdvojit moze ostalo u 5 deka, a dobio bi vise nego sto bi izgubio, moje misljenje mada opet ne mora ni znacit da ce ista biti od toga ima jos puno se moze stvari promjenit do 2018, a sigurno bi izborilo evropu kroz nacionalno prvenstvo uzimajuci u obzir da ce imati kvalitetan roster i naravno sirok...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
vi morate razgraničit od koga bi primali 3-4 razlike ??? od drugog ili trećeg tima zvezde ili dinama? pa jbg malo previše....sve vi to fino fantazirate ali dok to ne počne ništa se ne zna, mogu biti nezainteresovani koliko hoće ali prvi put kad Vardar mlatne Zvezdu(pa čak i 3-ći tim), podjebavanja počnu...ponos proradi sljedeće sezone počinju sa prvim sastavom....pinoglavi je napisao/la:Razgranicite da se trenutno dogovovara kup koji je katastrofalan za bilo koju nasu ekipu, srijedom bi primali 3-4 komada jer su druge ekipe svjetlosnu godinu ispred nasih a za vikend bi primali 3-4 komada zbog umora i nedostatka motivacije.
ne dovode se jer ne igraš protiv timova koji 2,3,4 puta jači od tebe....dovodiš slobodne igrače, rehabilituješ stare reprezentativce itd. postavljaš trenere amatere da se uče na timovima , itd.
čim jedne sezone tim ne izbori tu ligu i ode neko drugi(tj. po prošlogodišnjem renkingu šampion i 2gi) ta aktuelna sezona je lakša, jer konkurenti igraju regionalnu, znači bit će prirodna rotacija, jedino najjači timovi će moći iznijeti sva takmičenja...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo, zeljo,zrinja,Siroki konstantno jaki....diže se Sloboda... Kad bi se još digli likCe, Borac i Velez ova naša liga bi bila top topova... skratit je na 10 i strasno bi napredovali
Mi u Hercegovini ništa protiv lige nemamo. Slobodno nek igraju Sarajevo i Željo protiv srpskih i eventualno makedonskih klubova. Naprotiv spremni smo donirati posebsn fond sa ozbiljnim novcima koji bi išao direktno želji i sarajevu pod uvjetom da potpišu da samo oni iz bih igraju tu ligu minimum deset godina.
samo ako mi igramo s njima , al jbg ja idem s kim god da igramostaragarda je napisao/la: A ti bi bio zainteresovan ići gledat 3. sastav Dinama ili Zvezde... Pa nije Arsenal jbt....hahahaha... Išao bi ti al prvu sezonu....drugu bi im vec j e b o mater jer te levate a karta bi ti bila minimum 20 kera, jarane

a jbg buraz ja sam po 5km plaćo da pripremne tekme gledam

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 28 jul 2016, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kup se dogovara a ne liga, ne znam jeste li procitali vijest. Uostalom nije fudbal kao kosarka ili rukomet da uletis na kraju u final4 i igras zavrsnicu prvenstva.
A to za igrace ti je totalna glupost, u cemu je fazon, vi namjerno doveli brazilce iz Mijanmara jer nije jaka konkurencija i na kraju bez Europe ostali, a da igrate u regionalnoj uozbiljili bi se i doveli bolja pojacanja?
Liga u smislu da se igra vikendom ne odgovara cak ni Zvezdi i Partizanu jer sto bi srijedom igrali grupu u Europi a za vikend gostovali Mariboru kada mogu gostovati Jagodini.
Slicna liga ne postoji nigdje na svijetu a zele je oformiti oni koji su ratovali prije 20 god
A to za igrace ti je totalna glupost, u cemu je fazon, vi namjerno doveli brazilce iz Mijanmara jer nije jaka konkurencija i na kraju bez Europe ostali, a da igrate u regionalnoj uozbiljili bi se i doveli bolja pojacanja?

Liga u smislu da se igra vikendom ne odgovara cak ni Zvezdi i Partizanu jer sto bi srijedom igrali grupu u Europi a za vikend gostovali Mariboru kada mogu gostovati Jagodini.
Slicna liga ne postoji nigdje na svijetu a zele je oformiti oni koji su ratovali prije 20 god

- Osttribine
- Kontakt:
To je jedino ispravno rjesenje, kakve regionalne lige i ti bakraci, mada mislim da i hrvati na to nikad nece pristati, a i zasto bi, pa prije 2 sezone su u play offu EL imali 4 kluba od kojih su 2 zavrsila u grupnoj fazi. Njihovi klubovi napreduju u svakom pogledu, pa vec u njihovoj ligi izmedju sebe imaju milionske transfere. Taj balkanski kup nije za nase klubove bilo ko da nas predstavlja nebitno. Ovako imamo 4 predstavnika u euro kupovima, pa Boze moj nekad se izblamira, nekad se nesto i prodje, a sa ulaganjima na ovom nivou na kojem su nasi klubovi i ne mozes nesto vise ocekivati.staragarda je napisao/la:Sarajevo, zeljo,zrinja,Siroki konstantno jaki....diže se Sloboda... Kad bi se još digli likCe, Borac i Velez ova naša liga bi bila top topova... skratit je na 10 i strasno bi napredovali
kažem htio ne htio, bio bi primoran pojačati se ozbiljno dovesti ozbiljnu struku....možda bi i lakše trgovali međusobno, uskladili transferperiode,....pinoglavi je napisao/la:Kup se dogovara a ne liga, ne znam jeste li procitali vijest. Uostalom nije fudbal kao kosarka ili rukomet da uletis na kraju u final4 i igras zavrsnicu prvenstva.
A to za igrace ti je totalna glupost, u cemu je fazon, vi namjerno doveli brazilce iz Mijanmara jer nije jaka konkurencija i na kraju bez Europe ostali, a da igrate u regionalnoj uozbiljili bi se i doveli bolja pojacanja?![]()
ja to gledam pozitivno jer znam da to Sarajevo može ispratiti i da nam treba jakih tekmi ako hoćemo ikad išta u evropi u ovom stoljeću napraviti...
Nije nam liga kriva sto ne mozemo napraviti nista u Europi nego uprave. Vi ste se sa Borusijom na Kosevu nadigravali bez te regionalne lige. Ako hoces uspjeti, uspjeti ce bez obzira na ligu. A to "treba jakih tekmi" moze proci samo Dinamu i Zvezdi. Ostali nek se potrude ne gubiti od ekipa iz sredine i dna tabele pa nek prosipaju pricu da treba jakih tekmi. U sustini ti mislis da bi liga povukla Sarajevo ka boljem a to ti niko ne garantuje i mogla bi vas jos vise uhakati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.