Upravo tako majstore,svaka čast za post.Principatus je napisao/la:Sansa da on pozove napadaca je ista kao sansa da mu naraste mozak u glavi, pa vi sad gledajte.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo tako majstore,svaka čast za post.Principatus je napisao/la:Sansa da on pozove napadaca je ista kao sansa da mu naraste mozak u glavi, pa vi sad gledajte.
Avdukica i Dujkovića u špicuNydalen je napisao/la:Evo mene, jel doso kakav napad il ce pozvat Avdukica![]()
Novinari samo cekaju jos ovu tekmu, onda nek mu je bog na pomoci, al bojim se da je tada vec kasno.
Njega njegaanonymousHD je napisao/la:Adilovića u repku!
Ovo je najgluplji fazon ikad. Eto ti znas da su srneca ledja kolac. Sta ima slasticar...bluesaa je napisao/la:
evo napadaca
Bolje Smriku iz VitezaanonymousHD je napisao/la:Adilovića u repku!
jedno mi nije jasno.DragonGirl je napisao/la:@plavipatriota
Mislim da će ovo biti objašnjenje.
Dakle, Pape je pozvao Kvržića kao zamjenu za Vršajevića, to dakle nema veze sa Džekom i njegovom povredom."Postoji mogućnost da Vršajevića neće biti i to je jedan od glavnih razloga što sam pozvao Kvržića."
Inače, za Vršajevića nam je potrebna zamjena, a za Džeku nije, ma ja, šta će nam napadač, bolje se obezbijediti sa što više veznjaka.
Baš prejak fazon, ustvari to i nije neki fazon nego čisti dokaz ko nama vodi repku.normalaba je napisao/la:Ovo je najgluplji fazon ikad. Eto ti znas da su srneca ledja kolac. Sta ima slasticar...bluesaa je napisao/la:
evo napadaca
Pa cisto sumnjam da je onda i Vedo iscenirao povredu, pa potom i Dzeko. Ne vjerujem da su im takve insinuacije na pameti. Mada sam i ja razmisljao o tome. Ali da hoce, mogu ga hladno svi redom bojkotirati, a ne glumiti povrede kao Spahic.Consigliere je napisao/la:Sta mislite, ova Dzekina povreda (pregled u Sarajevu hmmm ), da mozda nije dio nekog sireg plana? If you know what I mean.
Avdija je dobar momak, miran, nije on ko Vedo, prijeke naravi pa da prijeti satarom, ako ga se zamijenibhsport je napisao/la:jedno mi nije jasno.
Kako je to pošteno prema Vrsketu?
Genijalna zamisao:-Dhodža je napisao/la:Safet ce sa 9 igraca otici u svetu zemlju i uzeti 3 boda. Ko Baka u Danskoj
Puno je 9 igraca. Otresli bi i sa samo Begovicemhodža je napisao/la:Safet ce sa 9 igraca otici u svetu zemlju i uzeti 3 boda. Ko Baka u Danskoj
Ne vjerujem. Džeko previše voli reprezentaciju da bi to uradio. Nego se jednostavno sada sve negativno poklopilo. Baš kao što svakome dođe period kada te sreća mazi i sve ti ide od ruke, tako dođe i onaj kad ti ništa ne ide. Nije ovo nikakav bojkot igrača nego jednostavno plod dugogodišnjeg nerada našeg selektora. Morali su jednom neznanje, nesposobnost i aljkavost doći na naplatu.Consigliere je napisao/la:Sta mislite, ova Dzekina povreda (pregled u Sarajevu hmmm ), da mozda nije dio nekog sireg plana? If you know what I mean.
a tebe je kao neko pitao sta mislis o tome? move alongnormalaba je napisao/la:Ovo je najgluplji fazon ikad. Eto ti znas da su srneca ledja kolac. Sta ima slasticar...bluesaa je napisao/la:
evo napadaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.