Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Dylan Dog » 13 nov 2010, 16:56

RKO je napisao/la:
Željovac je napisao/la:slika

???
Ma to covjek ponovno promovise Kerlu,nebeskoga skakaca iz Zeljeznicara :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 nov 2010, 17:27

A znači promoviše Željinog Jimmy Jump-a.
Ja samo pogledao ovaj rezultat u ćošku (rezultat 1:0 za Borac) i nije mi jasno kakve to veze ima sa temom "Reprezentativci".
100% sportski i krajnje opušten potpis

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 nov 2010, 18:33

Prepao sam se kada sam video skok Kerle. :o
Brate ono je bilo bas nebeski.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 nov 2010, 18:40

Devil je napisao/la:Prepao sam se kada sam video skok Kerle. :o
Brate ono je bilo bas nebeski.
Samo za tvoju dušu :mrgreen:
slika

Divljak klasični. Gine u svakom duelu, doslovno. A fizički nevjerovatan.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 nov 2010, 18:46

Burić klupa, Štilić starter. PAOK - AEK igraju sad, Muslimović klupa, Jahića nema u sastavu zbog povrede. Cocalić nešto ranije starter. Opet zijanili. Teška situacija.

Gol Vladavića za 2:1. Utakmica u toku.

Nadarević starter.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 nov 2010, 00:32

Željovac je napisao/la:slika
kol'ko se ovdje odrazio igrač Borca, jel isti slučaj kao i sa Avdićem ? :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 00:36

Nije ovaj stigao skočiti, što opet ne umanjuje zvjerstvo. A i dalje mi je nevjerovatno da misliš da Avdić čuči na bijeloj liniji. Baš nemaš osjećaja. Nije ni bitno. Poenta je jasna. Nadarević iz najboljih dana mu nije do koljena. U skoku skoro pa i doslovno.

Kažeš sjena drugog igrača. A gdje je onda Avdićeva?

Visca el Višća!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 nov 2010, 01:00

Željovac je napisao/la:Nije ovaj stigao skočiti, što opet ne umanjuje zvjerstvo. A i dalje mi je nevjerovatno da misliš da Avdić čuči na bijeloj liniji. Baš nemaš osjećaja. Nije ni bitno. Poenta je jasna. Nadarević iz najboljih dana mu nije do koljena. U skoku skoro pa i doslovno.

Kažeš sjena drugog igrača. A gdje je onda Avdićeva?
ma jbt ga ne vrijedi nam se vraćati na tu sliku i priču, ja sam u najmanju ruku i dalje u nedoumici, ali eto ova slika je definitivno jasnija od te prethodne a opet u svakom slučaju i prije njih sam rekao da je čovjek prvi igrač i premier lige koji bi se trebao zvati u repku bolji od Nadarevića definitivno i tu se slažemo u potpunosti ;)
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 01:27

Dovoljno smo se složili :mrgreen:
Muslimović ušao u 83. minuti protiv AEK-a. Zabili u zadnjoj minuti za pobjedu.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 15:44

Uhvatih malo utakmice Zenit - Rostov na Sportklubu. Za titulu domaćin igrao. Ponajbolji igrač kod gostiju bio Blatnjak(29). Jak, pokretljiv i ima ekstra centaršut. Desno krilo igra. Zadnjih pola sata ušao i Ahmetović. Rostov na osmom mjestu.

Visca el Višća!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 nov 2010, 16:13

Hasagic nebrani danas protiv Karabukspora. Predpostavljam da ga nece biti ni na okupu za "Operaciju Slovacka"? :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 16:14

Asmir Begović - tek s klupe
Emir Spahić - problemi s povredom
Boris Pandža - standardan
Ognjen Vranješ - Moldavija
Adnan Mravac - standardan
Muhamed Bešić - klupa
Mensur Mujdža - nije igrao prošlo kolo(povreda?), inače standardan
Sejad Salihović - klupa
Senad Lulić - solidno standardan
Elvir Rahimić - klupa svih klupa
Semir Štilić - ponekad klupa
Haris Medunjanin - standardan u Izraelu
Senijad Ibričić - standardan u Hrvatskoj
Zvjezdan Misimović - klupa
Miralem Pjanić - česta klupa
Zlatan Muslimović - klupa
Vedad Ibišević - klupa
Edin Džeko - standardan

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 16:22

Željovac je napisao/la:Uhvatih malo utakmice Zenit - Rostov na Sportklubu. Za titulu domaćin igrao. Ponajbolji igrač kod gostiju bio Blatnjak(29). Jak, pokretljiv i ima ekstra centaršut. Desno krilo igra. Zadnjih pola sata ušao i Ahmetović. Rostov na osmom mjestu.
Evo tekst o toj utakmici i spominje se samo Ahmetović :? Apsolutna dugogodišnja cenzura za Blatnjaka.

Visca el Višća!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 nov 2010, 16:23

Spahić je odigrao sinoć svih 90+ minuta u pobjedi Montpelliera nad Toulouseom rezultatom 1-0. :P
Der Mann für die entscheidenden Tore.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 nov 2010, 16:48

Željovac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Uhvatih malo utakmice Zenit - Rostov na Sportklubu. Za titulu domaćin igrao. Ponajbolji igrač kod gostiju bio Blatnjak(29). Jak, pokretljiv i ima ekstra centaršut. Desno krilo igra. Zadnjih pola sata ušao i Ahmetović. Rostov na osmom mjestu.
Evo tekst o toj utakmici i spominje se samo Ahmetović :? Apsolutna dugogodišnja cenzura za Blatnjaka.
Ahmetović je prošlu sezonu bio redovniji a i bolje je igrao,tada sam gledao Rostov svaki put na pregledu ruske lige a 2-3 puta protiv ovih jačih timova. Ove sezone nisam gledao ni jednu utakmicu ali slabo i igra u prvih 11. Da je zadržao formu od prošle sezone mogao je komotno biti pozvan u A tim sad kad je Ibišević totalno van ekipe ali..

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 14 nov 2010, 17:41

Željovac je napisao/la:Asmir Begović - tek s klupe
Emir Spahić - problemi s povredom
Boris Pandža - standardan
Ognjen Vranješ - Moldavija
Adnan Mravac - standardan
Muhamed Bešić - klupa
Mensur Mujdža - nije igrao prošlo kolo(povreda?), inače standardan
Sejad Salihović - klupa
Senad Lulić - solidno standardan
Elvir Rahimić - klupa svih klupa
Semir Štilić - ponekad klupa
Haris Medunjanin - standardan u Izraelu
Senijad Ibričić - standardan u Hrvatskoj
Zvjezdan Misimović - klupa
Miralem Pjanić - česta klupa
Zlatan Muslimović - klupa
Vedad Ibišević - klupa
Edin Džeko - standardan
ja predlazem umjesto ovih klupa Sehica, Kerlu, Vasilica, Savica, Svraku, Zebu, Viscu, Besliju, E.Colica i jos bi ekstra bilo ako Culumu mogu srediti pasos :mrgreen:
p.s. :mrgreen: na kvadat

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2010, 17:46

brazzo je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Ahmetović je prošlu sezonu bio redovniji a i bolje je igrao,tada sam gledao Rostov svaki put na pregledu ruske lige a 2-3 puta protiv ovih jačih timova. Ove sezone nisam gledao ni jednu utakmicu ali slabo i igra u prvih 11. Da je zadržao formu od prošle sezone mogao je komotno biti pozvan u A tim sad kad je Ibišević totalno van ekipe ali..
Mersudin Ahmetovic,svojevremeno sam i ja pisao o njemu,solidan napadac,ali imamo bolje u ovome trenutku,ostace zapamcen kada je svojim golom donio pobjedo Rostovu nad Cska 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2010, 18:00

Mustafa Kucukovic strijelac za Sonderjyske protiv Kopenhagena..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 22:14

Dylan Dog je napisao/la:Mustafa Kucukovic strijelac za Sonderjyske protiv Kopenhagena..
Ne može odmah u Sarajevo, ali drago mi je da nije klonuo. Neka odradi tamo jednu ekstra sezonu, pa opet pošalje kasete stručnom štabu Sarajeva na procjenu.

Visca el Višća!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 15 nov 2010, 14:50

Željovac je napisao/la:Ne može odmah u Sarajevo, ali drago mi je da nije klonuo. Neka odradi tamo jednu ekstra sezonu, pa opet pošalje kasete stručnom štabu Sarajeva na procjenu.
Sta's, valja imati srece... Trebas imati nekoga da te pogura kad vec nemas vanserijski kvalitet poput Pjanica, Dzeke i njima slicnih. Cak je i Ibisevic imao srece, Vaha ga je eto doveo u Evropu. Nakon "mrsave" sezone u 2.BL je pobjesnio u BL i zabio gotov 20 komada za pola godine. Evo ga sad opet na klupi, lik je nesto poput S.Inzaghija, zabija ko lud pa onda totalno van forme.

Zelim Kucukovicu mnogo srece, da igra bilo gdje vani, samo da ne dolazi u ovu nasu bijednu PLBiH.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Proximic i 26 gostiju.