Ma to covjek ponovno promovise Kerlu,nebeskoga skakaca iz ZeljeznicaraRKO je napisao/la:Željovac je napisao/la:
???

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma to covjek ponovno promovise Kerlu,nebeskoga skakaca iz ZeljeznicaraRKO je napisao/la:Željovac je napisao/la:
???
Samo za tvoju dušuDevil je napisao/la:Prepao sam se kada sam video skok Kerle.![]()
Brate ono je bilo bas nebeski.
kol'ko se ovdje odrazio igrač Borca, jel isti slučaj kao i sa Avdićem ?Željovac je napisao/la:
ma jbt ga ne vrijedi nam se vraćati na tu sliku i priču, ja sam u najmanju ruku i dalje u nedoumici, ali eto ova slika je definitivno jasnija od te prethodne a opet u svakom slučaju i prije njih sam rekao da je čovjek prvi igrač i premier lige koji bi se trebao zvati u repku bolji od Nadarevića definitivno i tu se slažemo u potpunostiŽeljovac je napisao/la:Nije ovaj stigao skočiti, što opet ne umanjuje zvjerstvo. A i dalje mi je nevjerovatno da misliš da Avdić čuči na bijeloj liniji. Baš nemaš osjećaja. Nije ni bitno. Poenta je jasna. Nadarević iz najboljih dana mu nije do koljena. U skoku skoro pa i doslovno.
Kažeš sjena drugog igrača. A gdje je onda Avdićeva?
Evo tekst o toj utakmici i spominje se samo AhmetovićŽeljovac je napisao/la:Uhvatih malo utakmice Zenit - Rostov na Sportklubu. Za titulu domaćin igrao. Ponajbolji igrač kod gostiju bio Blatnjak(29). Jak, pokretljiv i ima ekstra centaršut. Desno krilo igra. Zadnjih pola sata ušao i Ahmetović. Rostov na osmom mjestu.
Ahmetović je prošlu sezonu bio redovniji a i bolje je igrao,tada sam gledao Rostov svaki put na pregledu ruske lige a 2-3 puta protiv ovih jačih timova. Ove sezone nisam gledao ni jednu utakmicu ali slabo i igra u prvih 11. Da je zadržao formu od prošle sezone mogao je komotno biti pozvan u A tim sad kad je Ibišević totalno van ekipe ali..Željovac je napisao/la:Evo tekst o toj utakmici i spominje se samo AhmetovićŽeljovac je napisao/la:Uhvatih malo utakmice Zenit - Rostov na Sportklubu. Za titulu domaćin igrao. Ponajbolji igrač kod gostiju bio Blatnjak(29). Jak, pokretljiv i ima ekstra centaršut. Desno krilo igra. Zadnjih pola sata ušao i Ahmetović. Rostov na osmom mjestu.Apsolutna dugogodišnja cenzura za Blatnjaka.
ja predlazem umjesto ovih klupa Sehica, Kerlu, Vasilica, Savica, Svraku, Zebu, Viscu, Besliju, E.Colica i jos bi ekstra bilo ako Culumu mogu srediti pasosŽeljovac je napisao/la:Asmir Begović - tek s klupe
Emir Spahić - problemi s povredom
Boris Pandža - standardan
Ognjen Vranješ - Moldavija
Adnan Mravac - standardan
Muhamed Bešić - klupa
Mensur Mujdža - nije igrao prošlo kolo(povreda?), inače standardan
Sejad Salihović - klupa
Senad Lulić - solidno standardan
Elvir Rahimić - klupa svih klupa
Semir Štilić - ponekad klupa
Haris Medunjanin - standardan u Izraelu
Senijad Ibričić - standardan u Hrvatskoj
Zvjezdan Misimović - klupa
Miralem Pjanić - česta klupa
Zlatan Muslimović - klupa
Vedad Ibišević - klupa
Edin Džeko - standardan
Mersudin Ahmetovic,svojevremeno sam i ja pisao o njemu,solidan napadac,ali imamo bolje u ovome trenutku,ostace zapamcen kada je svojim golom donio pobjedo Rostovu nad Cskabrazzo je napisao/la:Ahmetović je prošlu sezonu bio redovniji a i bolje je igrao,tada sam gledao Rostov svaki put na pregledu ruske lige a 2-3 puta protiv ovih jačih timova. Ove sezone nisam gledao ni jednu utakmicu ali slabo i igra u prvih 11. Da je zadržao formu od prošle sezone mogao je komotno biti pozvan u A tim sad kad je Ibišević totalno van ekipe ali..Željovac je napisao/la:Evo tekst o toj utakmici i spominje se samo AhmetovićŽeljovac je napisao/la:Uhvatih malo utakmice Zenit - Rostov na Sportklubu. Za titulu domaćin igrao. Ponajbolji igrač kod gostiju bio Blatnjak(29). Jak, pokretljiv i ima ekstra centaršut. Desno krilo igra. Zadnjih pola sata ušao i Ahmetović. Rostov na osmom mjestu.Apsolutna dugogodišnja cenzura za Blatnjaka.
Ne može odmah u Sarajevo, ali drago mi je da nije klonuo. Neka odradi tamo jednu ekstra sezonu, pa opet pošalje kasete stručnom štabu Sarajeva na procjenu.Dylan Dog je napisao/la:Mustafa Kucukovic strijelac za Sonderjyske protiv Kopenhagena..
Sta's, valja imati srece... Trebas imati nekoga da te pogura kad vec nemas vanserijski kvalitet poput Pjanica, Dzeke i njima slicnih. Cak je i Ibisevic imao srece, Vaha ga je eto doveo u Evropu. Nakon "mrsave" sezone u 2.BL je pobjesnio u BL i zabio gotov 20 komada za pola godine. Evo ga sad opet na klupi, lik je nesto poput S.Inzaghija, zabija ko lud pa onda totalno van forme.Željovac je napisao/la:Ne može odmah u Sarajevo, ali drago mi je da nije klonuo. Neka odradi tamo jednu ekstra sezonu, pa opet pošalje kasete stručnom štabu Sarajeva na procjenu.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Proximic i 26 gostiju.