Aaaa daj ovo nije istinaanell je napisao/la:Ramsey16 je napisao/la:
Sta nas ovo niko ne voli na ovom forumu to nije istina banova me admin zato sto sam ga smarao da mi da mod za ovaj pdf![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Aaaa daj ovo nije istinaanell je napisao/la:Ramsey16 je napisao/la:
Sta nas ovo niko ne voli na ovom forumu to nije istina banova me admin zato sto sam ga smarao da mi da mod za ovaj pdf![]()
Cek, druze, jesmo li mi na istoj planeti? Ne postoji kritikovaniji centarfor od Girouda u svim ligama Petice, s tim da, za razliku od ove masno placene prevare iz Lyona, Giroud ima jednu ligasku titulu u Francuskoj + namjestio pobjednicke golove Ramseyu u 2 finala kupa. Plus nije placen crno ispod nokata. Ovaj Lyonov penaldzija ce biti skuplji od Alexisa i Girouda kombinovano.AA23 je napisao/la:yebeni Giroud 5 godina igra u Arsenalu niko riječi ne progovara
Sram te bilo.QUARTERBACK je napisao/la:nisam imao nista protiv dok se samo bezveze pisalo o Lakazetu, al sad da kazem.. jbo ti lakazet nanu u poprdnjak arsene
Allah te nagradio.anell je napisao/la:Sram te bilo.QUARTERBACK je napisao/la:nisam imao nista protiv dok se samo bezveze pisalo o Lakazetu, al sad da kazem.. jbo ti lakazet nanu u poprdnjak arsene
AminQUARTERBACK je napisao/la:Allah te nagradio.anell je napisao/la:Sram te bilo.QUARTERBACK je napisao/la:nisam imao nista protiv dok se samo bezveze pisalo o Lakazetu, al sad da kazem.. jbo ti lakazet nanu u poprdnjak arsene
VGS je napisao/la:I taj Lacazete grije klupu mudonji u Francuskoj al eto nek se nesto desava, ne moze gore od ove sezone.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I taj Benzema je nekad bio dosta bolji i njegovo lagano prolazi, nek je Lacazet i bolji od Girouda al nije neka velika razlika cim ga ne moze izbaciti iz prvih 11. Al rekao sam vec da se nema sta izgubiti nek se nesto desava al nemam nikakva posebna ocekivanja od njega.AA23 je napisao/la:VGS je napisao/la:I taj Lacazete grije klupu mudonji u Francuskoj al eto nek se nesto desava, ne moze gore od ove sezone.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa grije i Benzema pa je bolji napadač od Girouda, uostalom Francuska dugo igra na ovaj fazon Griezmann i Giroud i došli su do finala EP, mislim da bi Lakazet dobro radio u našem sistemu igre, i da se previše potcjenjuje, pa ne dovodimo Leona Benku ybt.
Lacazette, meanwhile, actually had the best conversion rate of any player to score 20 goals or more in Europe's top five leagues last season.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.