NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
I vi se našli stavljat u isti rang sa Slobodom, pu
FGR Harmani, pa šta to rođo hoćeš ? da se zataška napad na sudiju ? jbt k'o da je ovo 2-3 kantonalna liga pa haj ganjaj i udaraj sudiju.
Eto moderator nekoga upozori zbog iznošenja laži da sportsport nije objavio vijest da li je Jedinstvo oštećeno, pa tako da vjerovatno važi i za tebe. I koje su to laži iznijeli sportsport i ostali portali ? Jedino što znaju slagati su ovi iz avaza za koje piše vaš lik, pa kao onda pred utakmicu u Tuzli lafo Ervin dao izjavu da dolazite bez 4 standardna igrača, svejedno ste tako i izgledali.
Eto moderator nekoga upozori zbog iznošenja laži da sportsport nije objavio vijest da li je Jedinstvo oštećeno, pa tako da vjerovatno važi i za tebe. I koje su to laži iznijeli sportsport i ostali portali ? Jedino što znaju slagati su ovi iz avaza za koje piše vaš lik, pa kao onda pred utakmicu u Tuzli lafo Ervin dao izjavu da dolazite bez 4 standardna igrača, svejedno ste tako i izgledali.
Bravo momci sad ste najjaci u drzavi, BRAVO !GreenFirm06 je napisao/la:Pozdrav za Bihac i SN ,jucer smo cijelu tekmu prozivali Čiru i Fukare pokazali su da u bas Fukare , vise bi voljeli vas gledati u PL nego Slobodu koja 2 pasa nije sastavila,dobro dosli u Kakanj ...

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
- Moderator
- Kontakt:
Molio bih bišćane da prijave sve komentare koji će doći ovde od strane tuzlaka a nisu vezani za temu ili predstavljaju provokacije. Tako je lakše pobrisati i sankcionisati ako bude bilo potrebe. A isto tako i obrnuto.
Bez offtopica u buduće. Ovo nema nikakve veze sa temom Jedinstva niti utakmicom koju je Jedinstvo igralo juče.GreenFirm06 je napisao/la:jucer smo cijelu tekmu prozivali Čiru i Fukare
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Malo se previše okrenulo priči o namještanju, a u stvarnosti nije tako. Ovdje se samo priča ko je šta kupio a niko ne priča zašto to neki tim koji je prvo ili drugo mjesto nebi regularno dobio. Ako Sloboda pobjedi u gostima odmah je kupljena utakmica, na drugoj strani ako pobjedi Jedinstvo i ono je kupilo. A realno i Sloboda i Jedinstvo su jači od svojih protivnika.
Druga stvar ovi navijači Slobode su bolesno počeli pričati o Zrniću kao Jedinstvovom sudiji što apsolutno nije tačno. Kada sam god vidio da taj sudija sudi Jedinstvovu utakmicu znao sam da će je unakaziti s kartonima i bezveznim sjeckanjem igre. Evo prije utakmice s Budućnosti sve i jedan navijač Slobode ko papagakj je ponavljao priču o Zrniću a ispostavi se da je sve bilo više nego regularno.
Kanite se tih priča o namještanju, po meni sudija je uprskao jedino utakmicu protiv Goška.
Do kraja očekujem da će Sloboda ući u PL, a od Jedinstva ne očekujem ništa. Uprava kluba je uprskala sve svojim nepromišljenim odlukama o postavljanju trenera počevši od Katalinića pa do Smajilagića. Nemam ništa protv Smajilagića ali cilj koji je bio (Premijer liga) se nije mogao ostvariti s tako neiskusnim trenerom.
Druga stvar iako sam mislio da nova uprava drugačije funkcioniše opet se ispostavilo da ne igraju najbolji nego tatini sinovi. Možda tako i mora da bude kao i sve ostalo u ovoj državi. Do para se teško dolazi pa se onda mora prodati i neko mjesto u ekipi, ma koliko to naškodilo krajnjem cilju.
Druga stvar ovi navijači Slobode su bolesno počeli pričati o Zrniću kao Jedinstvovom sudiji što apsolutno nije tačno. Kada sam god vidio da taj sudija sudi Jedinstvovu utakmicu znao sam da će je unakaziti s kartonima i bezveznim sjeckanjem igre. Evo prije utakmice s Budućnosti sve i jedan navijač Slobode ko papagakj je ponavljao priču o Zrniću a ispostavi se da je sve bilo više nego regularno.
Kanite se tih priča o namještanju, po meni sudija je uprskao jedino utakmicu protiv Goška.
Do kraja očekujem da će Sloboda ući u PL, a od Jedinstva ne očekujem ništa. Uprava kluba je uprskala sve svojim nepromišljenim odlukama o postavljanju trenera počevši od Katalinića pa do Smajilagića. Nemam ništa protv Smajilagića ali cilj koji je bio (Premijer liga) se nije mogao ostvariti s tako neiskusnim trenerom.
Druga stvar iako sam mislio da nova uprava drugačije funkcioniše opet se ispostavilo da ne igraju najbolji nego tatini sinovi. Možda tako i mora da bude kao i sve ostalo u ovoj državi. Do para se teško dolazi pa se onda mora prodati i neko mjesto u ekipi, ma koliko to naškodilo krajnjem cilju.
BihacSN je napisao/la:Malo se previše okrenulo priči o namještanju, a u stvarnosti nije tako. Ovdje se samo priča ko je šta kupio a niko ne priča zašto to neki tim koji je prvo ili drugo mjesto nebi regularno dobio. Ako Sloboda pobjedi u gostima odmah je kupljena utakmica, na drugoj strani ako pobjedi Jedinstvo i ono je kupilo. A realno i Sloboda i Jedinstvo su jači od svojih protivnika.
Evo covjeka konacno normalnog, jos jedna stvar da ostade vam Janjos sada bi se ovo igralo pro forme, prvo Smajlagic nigdje veze, pa juce gledam onog Mujakica u Banovicima ili kako vec, lik se s loptom sastaviti ne moze, a neki s klupe nema veze igraj. Strašan ovaj Kovačević onaj bek cini mi se ono je igrac za 10, Hamzabegovic je stvarno odlican isto golman vidi se da je covjeku krivo sto izgubiste( druga je stvar sto ima los temperament), ne valja mu ovi ostali u svlacionicu dupe ih boli za Jedinstvom. Ja zaista volim Slobodu i na kraju krajeva i ako ne udjemo, ako udjete vi stisnuti ruku i zazeliti srecu, dosta ba vise ovi sranja i kupovanja pricajmo malo o fudbalu. **** ti vise otovoris ovaj forum da vidis sta i imas samo ko je sta kupio dojadilo vise.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Pa nisu mi jasne te stvari oko trenera. Počevši od odlaska Janjoša, pa postavljanje Kečalovića jednu utakmicu (koju on usput još pobjedi u gostima) pa njegova smjena i dovođenje Katalinića koji je doslovno ubio igru Jedinstva. Njegov odlazak je očekivan ali je onda greška napravljena s Smajilagićem. I sam sam očekivao da možda to bude ok jer je bio pomoćnik Janjošu i igrao je u velikim klubovima međutim nije se baš snašao. Međutim moždfa i nije kriv jer po nekim pričama nije tu bila neka atmosfera, navodno je i otišao zato što nije htio stavljati Mujakića u tim.
Uglavnom Jedinstvo je samo sebi krivo. Realno gledajući nije Sloboda toliko dobra koliko je Jedinstvo sa,mo sebi podapelo noge
Uglavnom Jedinstvo je samo sebi krivo. Realno gledajući nije Sloboda toliko dobra koliko je Jedinstvo sa,mo sebi podapelo noge
Ma kazem mjenjanje trenera je dovelo do toga, u Slobodi znaju, a mi navijaci ako udjemo da ce mozda pet igraca ostati od ove ekipe, jer tesko je sklopiti ekipu za polusezonu. Vama je došlo glave mjenjanje trenera, igraci nisu na to pozitivno regovali cini mi se KAtalinic, Smajlagic pa i ovaj sada Kecalovic nemaju autoriteta kao sto je Janjos imao, uvesti red i dok je on bio vi ste najbolje igrali .BihacSN je napisao/la:Pa nisu mi jasne te stvari oko trenera. Počevši od odlaska Janjoša, pa postavljanje Kečalovića jednu utakmicu (koju on usput još pobjedi u gostima) pa njegova smjena i dovođenje Katalinića koji je doslovno ubio igru Jedinstva. Njegov odlazak je očekivan ali je onda greška napravljena s Smajilagićem. I sam sam očekivao da možda to bude ok jer je bio pomoćnik Janjošu i igrao je u velikim klubovima međutim nije se baš snašao. Međutim moždfa i nije kriv jer po nekim pričama nije tu bila neka atmosfera, navodno je i otišao zato što nije htio stavljati Mujakića u tim.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Jel igrao Jaranović juče?
Ma kakvi, daleko mu kuca bila, nadam se da nece ni zaigrati do kraja a onda noga u dupestudeni je napisao/la:Jel igrao Jaranović juče?

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Iskreno i sudije su vas ostetile a najvise protiv GOSK-a, a vi ste sami krivi, puno ste ste improvizirali. Mislim da i nogometni savez vise zeli vidjeti Slobodu u PL. Imaju tu i neki dugovi NS BiH od prije prema Slobodi, sto novcani, sto moralni.BihacSN je napisao/la:Pa nisu mi jasne te stvari oko trenera. Počevši od odlaska Janjoša, pa postavljanje Kečalovića jednu utakmicu (koju on usput još pobjedi u gostima) pa njegova smjena i dovođenje Katalinića koji je doslovno ubio igru Jedinstva. Njegov odlazak je očekivan ali je onda greška napravljena s Smajilagićem. I sam sam očekivao da možda to bude ok jer je bio pomoćnik Janjošu i igrao je u velikim klubovima međutim nije se baš snašao. Međutim moždfa i nije kriv jer po nekim pričama nije tu bila neka atmosfera, navodno je i otišao zato što nije htio stavljati Mujakića u tim.
🔴⚫️
...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 05 maj 2014, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 05 maj 2014, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 05 maj 2014, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nego ljudi prestanite pisati i sutra svi na trening u 5 sati na stadion, hitan sastanak !!!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa o cemu ce pisati ljudi rivalskih klubova, nece valjda ovdje mijenjati salvete i slikice. Najbolje banuj sve i zakljucaj forum.aleksandar_veliki je napisao/la:Nemam sad vremena, valja spavati i ujutro raditi. Ali da upozorim, svi ce biti banovani koji pisu o Slobodi na ovoj temi. Dakle, imate vremena obrisati, do vas je. Hvala...
🔴⚫️
Pa pisite o Slobodi na vasoj temi, ne dolazimo mi tamo i pricamo kakvo je stanje u ligi bilo kad smo mi ispali.
nerkolfc je napisao/la:Pa pisite o Slobodi na vasoj temi, ne dolazimo mi tamo i pricamo kakvo je stanje u ligi bilo kad smo mi ispali.
Prvo ja ne znam koji je svima vama, samo se prica o namjestanju i glupostima. Kada kazem svima mislim i na navijace moje Slobode i Jedinstva, juce onaj Bihac SN covjek poce o fudbalu poceli fino tema da budemo i prica, reko dosli pameti kada danas isto . De odmorite malo jebote pricajte o stvarima ko sta kako, a ne ko koliko nosi para kao da su seici i jedni i drugi.
Ako udjete prvi cu cestitati svakako, ali majke mi kada otvorim ovaj forum dođem šta kvalitetno da pročitam ništa.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Pa sta sam ja sad napisao? Ne pisem o nikakvom namjestanju nit o bilo cemu samo kazem da ovo nije tema na kojoj se treba pisati o stanju lige kakva je bila kad je Sloboda ispala.TaRgEt_ je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Pa pisite o Slobodi na vasoj temi, ne dolazimo mi tamo i pricamo kakvo je stanje u ligi bilo kad smo mi ispali.
Prvo ja ne znam koji je svima vama, samo se prica o namjestanju i glupostima. Kada kazem svima mislim i na navijace moje Slobode i Jedinstva, juce onaj Bihac SN covjek poce o fudbalu poceli fino tema da budemo i prica, reko dosli pameti kada danas isto . De odmorite malo jebote pricajte o stvarima ko sta kako, a ne ko koliko nosi para kao da su seici i jedni i drugi.
Ako udjete prvi cu cestitati svakako, ali majke mi kada otvorim ovaj forum dođem šta kvalitetno da pročitam ništa.
- Probisvjet
- Kontakt:
Onaj cupavi vam je drob od igraca. Ko je ON?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.