p.s ovaj Loncar zasto nije igrao

Moderator/ica: Pasha
E to i sad na zadnjem timeoutu idemo ovo smanjitimercurial je napisao/la:kako gotivim ovog selektora markovica, mozda on nije najbolji trener na svijetu ali ima karizmu...sjecam se protiv islanda kod kuce kad smo igrali na kraju uzima timeout i govori igracima nema veze dobit cemo ih gore...pa taman da izgubis 10 razlike kad cujes od njega kako to odlucno kaze i kako cvrsto vjeruje u ove momke bude ti laksee...respect !
mercurial je napisao/la:kako gotivim ovog selektora markovica, mozda on nije najbolji trener na svijetu ali ima karizmu...sjecam se protiv islanda kod kuce kad smo igrali na kraju uzima timeout i govori igracima nema veze dobit cemo ih gore...pa taman da izgubis 10 razlike kad cujes od njega kako to odlucno kaze i kako cvrsto vjeruje u ove momke bude ti laksee...respect !
i mene cudi to za malinovica...mislim da je on jedini zabio golove dancima (2 gola) iz daljine...ima tu visinu i top u lijevoj ruci...pomalo lici na onog poljaka bieleckogmrsic07 je napisao/la:Dobro su momci igrali, Danci su ipak WC u rukometu.. Meni samo nije jasno zasto Malinovic malo igra, po meni on je jedini igrac koji moze opaliti s 9+ metara..
jeste..a ovaj susic samo kaze idemo po bod, ili nije ni bod los (a mi gostujemo andori)armin je napisao/la:E to i sad na zadnjem timeoutu idemo ovo smanjitimercurial je napisao/la:kako gotivim ovog selektora markovica, mozda on nije najbolji trener na svijetu ali ima karizmu...sjecam se protiv islanda kod kuce kad smo igrali na kraju uzima timeout i govori igracima nema veze dobit cemo ih gore...pa taman da izgubis 10 razlike kad cujes od njega kako to odlucno kaze i kako cvrsto vjeruje u ove momke bude ti laksee...respect !![]()
Pa' normalno kad ima jos 22 boda u igri....mercurial je napisao/la:jeste..a ovaj susic samo kaze idemo po bod, ili nije ni bod los (a mi gostujemo andori)armin je napisao/la:E to i sad na zadnjem timeoutu idemo ovo smanjitimercurial je napisao/la:kako gotivim ovog selektora markovica, mozda on nije najbolji trener na svijetu ali ima karizmu...sjecam se protiv islanda kod kuce kad smo igrali na kraju uzima timeout i govori igracima nema veze dobit cemo ih gore...pa taman da izgubis 10 razlike kad cujes od njega kako to odlucno kaze i kako cvrsto vjeruje u ove momke bude ti laksee...respect !![]()
u repki je uglavnom Vladan igrao odbranu,dok je Hrstic igrao u napadu.Konstitucijom su skoro pa isti.sajo10 je napisao/la:Nama treba jedan ili dva dvometrasa koja mogu raspalit rakete sa 9-10 metara. To je se veceras vidjelo ako nista. U drugom poluvremenu sve spade na Toreta i preko sredine.
Hajde valjda bude od Loncara nestoI da se pojavi jos koji njemu slicni.
[youtube][/youtube]
Naplati se sve,ne boj se,samo nastavit ovako igrat i otpuhat cemo Litvaniju,ako ih ne potcjenimo,al ima do tog jos..legenda reala je napisao/la:Jbg odigrali smo dvije vrhunske utakmice, a osvojili samo bod
igrao za nas zadnje kvalifikacije koje su bile pocetkom ove godine.sajo10 je napisao/la:@samo_lijevo
Na EHFinoj stranici pise da je hrvatski reprezentativac...?
http://www.eurohandball.com/ech/18/men/ ... stic+Matej
Znam ja, ali kazem jer je na svim stranicama gdje sam mu naso profil hrvatska zastava.samo_lijevo je napisao/la:igrao za nas zadnje kvalifikacije koje su bile pocetkom ove godine.sajo10 je napisao/la:@samo_lijevo
Na EHFinoj stranici pise da je hrvatski reprezentativac...?
http://www.eurohandball.com/ech/18/men/ ... stic+Matej
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.