A dosao na pripreme sa olimpicom smrdi mi to na bezgranicno postenjeEdol je napisao/la:On je raskinuo ugovor prije sezone, jer je bio fizički nespreman.Tabija je napisao/la:Sta je bilo s onim španjolcem sto su ga najavljivali?Jel odigrao makar jednu tekmu??nadam se da ce vam Skoro proigrati ali poslije Sarajeva.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
ivan.balic
- Kontakt:
Prečesto tu kod tebe nešto smrdi. Do koga li je?pile87 je napisao/la:A dosao na pripreme sa olimpicom smrdi mi to na bezgranicno postenjeEdol je napisao/la:On je raskinuo ugovor prije sezone, jer je bio fizički nespreman.Tabija je napisao/la:Sta je bilo s onim španjolcem sto su ga najavljivali?Jel odigrao makar jednu tekmu??nadam se da ce vam Skoro proigrati ali poslije Sarajeva.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cisto sumnjam da ce Skoro igrati protiv nas. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
ivan.balic
- Kontakt:
Slažem se s tobom, pitanje je koliko je čovjek spremanSarajlijc@ je napisao/la:Cisto sumnjam da ce Skoro igrati protiv nas.
Ivane, necemo se lagati...znas i sam da Skoro ne zeli da igra protiv Sarajevaivan.balic je napisao/la:Slažem se s tobom, pitanje je koliko je čovjek spremanSarajlijc@ je napisao/la:Cisto sumnjam da ce Skoro igrati protiv nas.
Na stranu sve, puno srece Alenu u zeleno-bijelom dresu Olimpika.
Moze li mi neko napisati nesto vise o ovom drugom igracu??
Hvala.
Olimpic Sarajevo
@Vamos Joj što ne mogu više ove šuplje,te ne može Vladavić protiv Veleža,te sada ne može Škoro protiv Sarajeva a svi mogu platu svaki mjesec.Benzema odrastao u Lionu pa kada je prešao u Real razvali dva puta Lion i to u Lionu.Koje smo mi selo!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
+1Mancini je napisao/la:@Vamos Joj što ne mogu više ove šuplje,te ne može Vladavić protiv Veleža,te sada ne može Škoro protiv Sarajeva a svi mogu platu svaki mjesec.Benzema odrastao u Lionu pa kada je prešao u Real razvali dva puta Lion i to u Lionu.Koje smo mi selo!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Neka ba prijatlju, znam Alena licno i znam koji su mu uslovi bili (isto je bilo i prilikom pocetnih pregovora sa borcem)...hajde i nebitno je vise. Eto imate novog, dobrog igraca i to je toMancini je napisao/la:@Vamos Joj što ne mogu više ove šuplje,te ne može Vladavić protiv Veleža,te sada ne može Škoro protiv Sarajeva a svi mogu platu svaki mjesec.Benzema odrastao u Lionu pa kada je prešao u Real razvali dva puta Lion i to u Lionu.Koje smo mi selo!
koji nce im ku..c skoro kad nije mogao igrati u trecoj austrijskoj ligi
Najgore je kad dodu ovi pitari i prosipaju ovdje suplje price nece da igra protiv Sarajeva. Puca njemu neka stvar za Sarajevo. To je pokazao kad je otisao da igra u trecu austrijsku ligu a Sarajevo mu nudilo ugovor. Druga je prica sto se vi tjesite da nije bilo do njega.
Momak nije treniro Bog zna od kad. I kad dobije papire pitanje je koliko ima snage. Dobili ste finog napadaca jer sam vidio da vam je to najtanji dio ekipe. Protiv Rudara ste imali sve, ali ne i napadaca.
Ove godine imate sanse da se borite za evropu, vala vrijeme je koliko ste ulozili para u ove dvije godine.
Momak nije treniro Bog zna od kad. I kad dobije papire pitanje je koliko ima snage. Dobili ste finog napadaca jer sam vidio da vam je to najtanji dio ekipe. Protiv Rudara ste imali sve, ali ne i napadaca.
Ove godine imate sanse da se borite za evropu, vala vrijeme je koliko ste ulozili para u ove dvije godine.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
-
ivan.balic
- Kontakt:
@Vamos Ako je to dogovor Alena i Olimpica, onda je savim OK. Na kraju krajeva i ja tu iskazujem poštovanje prema Alenu. Tebi svaka čast jer si momku poželio sreću.
Zadnja izmjena: ivan.balic, dana/u 17 avg 2012, 22:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Svaka cast Vukovi .. Ovo su prava pojacanja .. A ovi pitari mogu samo pisati gluposti .. 
Toto Riina
Pa kad pises o olimpicu onda je do Gracicevog postenja jel spanac prosao veci dio priprema sa olimpicom i igrao pripremne utakmice jeste cak je bilo i pohvala na racun njegove igre.E kako onda moze biti ujedno i nespreman.ivan.balic je napisao/la:
Prečesto tu kod tebe nešto smrdi. Do koga li je?
Hajmo biti posteni pa reci da je neka muljavina u pitanju.Smrducka sve oko olimpica ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Olimpic Sarajevo
Ma jašta radi sve smrducka oko Olimpica a ništa ne miriše,a taj katalonac je možda jednu ili dvije prijateljske odigrao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Obično se na pripremama odigra 20 pripremnih utakmica pa su dvije odigrane jako maloMancini je napisao/la:Ma jašta radi sve smrducka oko Olimpica a ništa ne miriše,a taj katalonac je možda jednu ili dvije prijateljske odigrao.
Alene sretno i pokaži bar malo čarolije koja je ostala u tvojim nogama. Protiv Sarajeva neće igrati jer iako je spreman "nije" spreman
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Sada se ja vratio sa čarsije i cuo jedan info da se ocekuje ali nije sigurno jos jedan EXTRA nogometas da pristupi OLIMPICU mislim da je vezni,,,,,,,,,,,,hearts je napisao/la:Obično se na pripremama odigra 20 pripremnih utakmica pa su dvije odigrane jako maloMancini je napisao/la:Ma jašta radi sve smrducka oko Olimpica a ništa ne miriše,a taj katalonac je možda jednu ili dvije prijateljske odigrao.![]()
Alene sretno i pokaži bar malo čarolije koja je ostala u tvojim nogama. Protiv Sarajeva neće igrati jer iako je spreman "nije" spreman
Batistuta Gabrijele, za tebe je Škoro Pele
nekadasnja pisma Pitara, sad Vukovi slobodno mogu pivat...
Nakon 2 remija, konacno smo ostvarili i pobjedu. Tijesno smo pobijedili GOSK sa 1-0, a stijelac je bio Bucan sa bijele tacke. Polako dizemo formu i kada nam se prikljuce Skoro i Ristic, vjerujem da cemo biti puno bolji.
Vukovi,cestitke na pobjedi..Dabogda bili viceprvaci,odmah iza Zelje 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.