Meni je tako tako. Neki su uredu, a neki opet isti problem.admin je napisao/la:YouTube je radio neke update, vecinom je tako dok se sistemi ne prilagode.
Sad je ok?

Meni je tako tako. Neki su uredu, a neki opet isti problem.admin je napisao/la:YouTube je radio neke update, vecinom je tako dok se sistemi ne prilagode.
Sad je ok?
A otkad je ta zabrana? Ja kasnim ocigledno. Nit' slike, nit' tona.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel i dalje na snazi zabrana gifova?
Da. Sada sam testirao chrome i bez problema sve.Federer17 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa ovim nickovima, tj. napisani u 2-3 reda? Inace, ulazim preko chrome-a.
Jucer ga update-ovao i od tada mi se ovo desava. Npr. tvoj i moj nick napisani normalno, dok admin pise ad m in, napisano u 3 reda. Mozda da ocistim history i obrisem one vragove, iako mi se to ne radi jer ima dosta spremljenih stranica.Neutral je napisao/la:Da. Sada sam testirao chrome i bez problema sve.Federer17 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa ovim nickovima, tj. napisani u 2-3 reda? Inace, ulazim preko chrome-a.
i kod mene istoFederer17 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa ovim nickovima, tj. napisani u 2-3 reda? Inace, ulazim preko chrome-a.
Isto... Dešava mi se to od olimpijade, tako da sumnjam da je do apdejta kroma.Federer17 je napisao/la:Jucer ga update-ovao i od tada mi se ovo desava. Npr. tvoj i moj nick napisani normalno, dok admin pise ad m in, napisano u 3 reda. Mozda da ocistim history i obrisem one vragove, iako mi se to ne radi jer ima dosta spremljenih stranica.Neutral je napisao/la:Da. Sada sam testirao chrome i bez problema sve.Federer17 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa ovim nickovima, tj. napisani u 2-3 reda? Inace, ulazim preko chrome-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.