FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebo majku da mi je bit jedan od onih likova sto ne prati sport tačno bi sebi produžio život , yebem ti fudbal i ko ga izmisli i sudije i loptu i sve
12. igrač kluba iz Titove 38b
Jos kad bi vlasnici ovog yebenog foruma radili svoj posao i banovali ove sto psuju kao da je korida....
Jedva docekali pojedinci poraz.... Ne trebaju nam veci neprijatelji od nas samih
Jedva docekali pojedinci poraz.... Ne trebaju nam veci neprijatelji od nas samih
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ekipa je jurisala i solidno igrala, zasluzila puno vise od poraza.
Medjutim, slabosti trenutne igre odbrane ali i napada ako ne otvore oci svima u klubu onda ine zasluzujemo bolje.
Tuzno je da ti ovakav veceras protivnik zabije 2 gola.
Slabi smo za Europu, igracki a pogotovo mentalno. jbga
Medjutim, slabosti trenutne igre odbrane ali i napada ako ne otvore oci svima u klubu onda ine zasluzujemo bolje.
Tuzno je da ti ovakav veceras protivnik zabije 2 gola.
Slabi smo za Europu, igracki a pogotovo mentalno. jbga
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 26 avg 2020, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Svaka čast ekipi i treneru. Odlična partija, maksimum naš trenutno.
Igraš najelitnije takmičenje u svijetu fudbala i sudi ti neki amater s Kipra. Al boli UEFU **** jer smo ekipa i liga i država sa dna kace.
Povrijedi ti se Hebibovic evo godina skoro i ti mu ne možeš mu naći zamjenu. Igra već mnogo puta otpisani Hodžić.
Igraš najelitnije takmičenje u svijetu fudbala i sudi ti neki amater s Kipra. Al boli UEFU **** jer smo ekipa i liga i država sa dna kace.
Povrijedi ti se Hebibovic evo godina skoro i ti mu ne možeš mu naći zamjenu. Igra već mnogo puta otpisani Hodžić.
Samo naprijed Saraj'vo!
BRAVO MOMCI! Idemo dalje...
Ko psuje igračima, nije navijač. Pojeli smo ih u 1. pol, a dobili bismo da nam nije poništen gol (bez obzira na primljen).
Ko psuje igračima, nije navijač. Pojeli smo ih u 1. pol, a dobili bismo da nam nije poništen gol (bez obzira na primljen).
Bah
Pregorak osjecaj
2put iz nicega primas golove jer nema fokusa
Tino sjedi li sjedi, koliko smo mogli izmjena napravit?
Jel 3 il 5, jer ako je 5, Vinko je manijak
Pregorak osjecaj
2put iz nicega primas golove jer nema fokusa
Tino sjedi li sjedi, koliko smo mogli izmjena napravit?
Jel 3 il 5, jer ako je 5, Vinko je manijak
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Evo Ledesme pi.cke pise smao kad primimo gol i kad izgubimo..dje si bio kad smo dali gol. i ti navijac SArajeva. Jesi ku.rac moj, vise su za Sarajevo od tebe navijali sturmfovi
Koji vam je ku.rac ko je god ikad imo prilike igrat fudbal kad vidis da te sudija je.be sve ti stane poremeti se Ž
Vi strucanjaci, jeste al u ku.rcu. MArinovic odlicno poslozio.
Koji vam je ku.rac ko je god ikad imo prilike igrat fudbal kad vidis da te sudija je.be sve ti stane poremeti se Ž
Vi strucanjaci, jeste al u ku.rcu. MArinovic odlicno poslozio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel bolje ovako dominirati pa popusiti ilo igrati kao prptov citiya pa pobjeđivati?
Ako bilo ko' kaže nešto za ekipu, nabijem ga na qrac. Nema se momcima šta prigovoriti. Gore suđenje, nego u kantonalnoj ligi. Čovjek nije dao u drugom prići golu. Jedina zamjerka ide Vinku, Sušić je mogao odigrati 20 minuta.
Igracima svaka cast, sa izuzetkom Hodzica naravno. Hadzicu, nadam se da si svjestan da je tvojom greskom onemogucen prolaz. Koliko izmjena ima u ovoj fazi takmicenja? Vinko, Sarajevo mora igrati svaki puta kao nakon primljenih golova. Primjeni to u Bijeljini ili bjezi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Burberry46
- Kontakt:
POKRADENI i da je 2-2 bilo opet bi nas sudija unakazio ubjedjen sam.
Svaka cast igracima nema se sta zamjeriti.
Svaka cast igracima nema se sta zamjeriti.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
+1BordoSarajevo je napisao/la: ↑26 avg 2020, 21:52IGRAČIMA SVAKA ČAST, ZASLUŽILI SU VIŠE DA JE BILO POŠTENIJE SUĐENJE.
AFERIM NA IGRI, ZALAGANJU, TRCI!
SUDIJA, DJECU TI YEBEM
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta. Falilo srece ali i znanja.
Idemo sad u EL. Imamo sansu jos. Dajte tog napadaca vise!
Idemo sad u EL. Imamo sansu jos. Dajte tog napadaca vise!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dva penala i poništen gol? Ili griješim?
- feniksptica
- Kontakt:
Ledesma ****
Oremus odlican..mislio sam da necu niakd rec
Ahmetovic los, isto mislio necu nikad rec..al nije on kriv sto s svojih 35 godina mora igrat cijelu trcit borit se ginut..
Oremus odlican..mislio sam da necu niakd rec
Ahmetovic los, isto mislio necu nikad rec..al nije on kriv sto s svojih 35 godina mora igrat cijelu trcit borit se ginut..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakvu ba defanzivnu,sta seres koji ****.Ja sam prvi protiv te taktike i svega i najglasni sam bio sa kritikama ali nemozes mu to zamjeriti veceras,ekipa veceras uopste nije ni defanzivno ni lose stajala
Ne lupetaj vise seres cijelo vrijeme nabijem te vise na ****
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
De zabrani i meni bilo kome drugom da ovdje piše. Samo sam razočaran i ogorčen kao i svi i kad Sarajevo igra predstavlja i mene i tebe i sve ostale iz BiH... i jesu osramatoli protiv ovakvih amatera i deveto koljeno..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2020, 21:59Ko ti je rekao sa smijes ovdje pisati?imas opstu temu i tamo pisi
@Kockoglavi tacno tako...sramota sta pisu
Svi koji hoce tjerati, bujrum, kupite 51% dionica kluba i radite sta hocete
Vinko svaka čast za igru. Popišao si me sa ovom ofanzivom.
Za suđenje gluho bilo, još komentator pristaje na muku kaže "nije ni čudo da je satriou na lošem glasu u svojoj zemlji".
Emir hadžić nek se napusi kurca za ovaj transfer rok i sto je racunao na to da handzic i ahmetovic mogi iznijeti Evropu, da je hodžić dovoljan na beku. **** i njega i koga je nafuro da je znalac
Za suđenje gluho bilo, još komentator pristaje na muku kaže "nije ni čudo da je satriou na lošem glasu u svojoj zemlji".
Emir hadžić nek se napusi kurca za ovaj transfer rok i sto je racunao na to da handzic i ahmetovic mogi iznijeti Evropu, da je hodžić dovoljan na beku. **** i njega i koga je nafuro da je znalac
JURIŠ