Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Pie je most underrated igrac na doti iako je bio mvp sangaja kada su uzeli trofej u starom sastavu.
Mislim da ce eg rastaviti nanproste faktore alliance, te da ce mozda ehome malo trlolati games jer mora biti drame makar malo.
I dalje ne mogu vjerovati da dvije godine zaredom moja ekipa ispada odmah na pocetku a obje ekipe su imali ogroman potencijal. Prosle godine c9 ove secret.
Volim gledati wings jer imaju prejake draftove.
Mislim da ce eg rastaviti nanproste faktore alliance, te da ce mozda ehome malo trlolati games jer mora biti drame makar malo.
I dalje ne mogu vjerovati da dvije godine zaredom moja ekipa ispada odmah na pocetku a obje ekipe su imali ogroman potencijal. Prosle godine c9 ove secret.
Još 9 minuta boys. Bleed blue danas
-
Sarajlija88
- Kontakt:
jel ovo taj net slengNeutral je napisao/la:Pie je most underrated igrac na doti iako je bio mvp sangaja kada su uzeli trofej u starom sastavu.
Yep brah.
ajmo alliance , imam nesto osjecaj ako prodju danas ehome mogli bi i do kraja, njima je glavni problem ako s4 nema samopouzdanja, kad ima i kad pocnu pobjedjivat onda tesko da ima bolji playmaking mid laner
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Imali su ih early game samo tako ali očigledno je da je Ehome mnogo bolji tim od Allianca.
Koji rape, daj mu opet sand kinga 
Western scena razvaljena
Zgadio im Ehome dotu. Kakav je ovo rape bio u drugom game, Kappapride.
Fenrir mali smiješak i to je to, ne slavi, ono we did it, let's go to semi-final. Koja dominacija, podsjećaju na NEWBEE prije dvije godine kada su rape sve.
Fenrir mali smiješak i to je to, ne slavi, ono we did it, let's go to semi-final. Koja dominacija, podsjećaju na NEWBEE prije dvije godine kada su rape sve.
je li moguce da ce tnc izbacit og 
Ja sam ostao bez majice u jesnom trenutku radi tnc. Kakav tim, kakav mec, strasno.
Demon trol prije mec, stavio ss od kolege iz tima koji je 5900mmr ni 6k, a izbacise miraclea sa 9k. Demon i moonmeander nakon meca lol.
Nevjerovatno i par sati nakon meca ostao sam pod dojmom. Uzese pola miliona minimalno.
Eg ocekivano i ehome. Dc i lgd se takmice ko ce napraviti vise 322
Demon trol prije mec, stavio ss od kolege iz tima koji je 5900mmr ni 6k, a izbacise miraclea sa 9k. Demon i moonmeander nakon meca lol.
Nevjerovatno i par sati nakon meca ostao sam pod dojmom. Uzese pola miliona minimalno.
Eg ocekivano i ehome. Dc i lgd se takmice ko ce napraviti vise 322
Ispa OG
odlican TI more neocekivanih rezultata.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
[youtube][/youtube]
kakav mec
kakva reakcija publike 
kakav mec
Ehome i Wings finale, I HOPE SO
ppd je najjaci igrac na svijetu sto se analizirati protivnika tice, ali kako analizirati nekoga ko pika uvijek nesto drugo, have fun peter
Ehome je i dalje najkvalitetnija ekipa, morali su i onu nekad izgubiti, sta se moze
ppd je najjaci igrac na svijetu sto se analizirati protivnika tice, ali kako analizirati nekoga ko pika uvijek nesto drugo, have fun peter
Ehome je i dalje najkvalitetnija ekipa, morali su i onu nekad izgubiti, sta se moze
Ehome ispao od dc. Nevjerovatno. Ovo samo pokazuje koliko srece nekad trebas imati. Dc nije nikad eg dobio imaju fobiju od njih. Moo smijesan offlane tako da bi finale trebao biti wings vs eg. Nadam se da ce djeca uzeti. Ne mogu eg nikako cisto radi furke na dota. Ispade na dota najbolja na svijetu.
Fnatic YOLO. Kako je liquid uspio ispast od njih ostaje tajna.
Eg pokazuje konstantnost i radi toga deru sve. Ehome u najgorem moguce trenutku zakazao. Its dota.
Fnatic YOLO. Kako je liquid uspio ispast od njih ostaje tajna.
Eg pokazuje konstantnost i radi toga deru sve. Ehome u najgorem moguce trenutku zakazao. Its dota.
- Illmatic09
- Kontakt:
Nova i zabvana igra, nešto između minecraft-a i battlefield-a, izašla prošli mjesec. Čeka se multiplayer i još par stvarčica, s obzirom na odaziv ljudi moglo bi biti nešto, a tek je 1 mj. dostupna i u beta fazi. Meni je dobra protiv dosade.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
simpaticno izgleda 
Da li neko od vas igra igru Clash Royal??I da li ima neki jak account da mu ne treba?
Igrac ekipe Pivopije | SportSport.ba liga
Jel itko od vas kupova igre preko g2a? Vidim da su cijene puno manje nego na steamu pa me zanima koja je to shema.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.