NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

RusselBeastbrook
Kontakt:

Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la RusselBeastbrook » 31 maj 2016, 17:49

alemsa je napisao/la:Aha ok, za 2 nea nikakve krivice prvo sa Cavsima i prosle godine.
Nece nigdje za 20 godina pisati ima li krivice ili nema

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Tracy3McGrady » 31 maj 2016, 17:59

A sta ako uzme sad titulu, hoće li biti odma do Jordana ? Ipak bi pobijedio najbolju ekipu ikad?

Ja fakat ne znam za koga navijati, obje su mi ekipe drage i volio bi da ide u 7. Za Cavse zbog pojedinih koji ne poštuju igrača koji sve radi na terenu a na drugoj strani bi volio da se nastavi dominacija.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 31 maj 2016, 18:10

ako sad uzme titulu, ugasiti kosarku kao sport i zabraniti da ijedno dijete vise ikada opuca na kos. ustvari, pocupati sve koseve i izbusiti sve lopte.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 maj 2016, 18:12

Ne mogu da vjerujem da ljudi mogu pljuvati po LeBronu. Jedina mrlja u karijeri mu je Dallas mada i tu je podbacila komplet ekipa na celu sa njim.

Volio bi da uzme prsten ove godine ali isto tako bi volio i da GSW odbrani ga jer ce onda imati priliku naredne sezone krunisati ovu svoju malu eru trecom titulom, sa cim bi usli u krug najboljih ekipa ikada.

Nesto ipak mislim koliko god prosle sezone falio Cavsima ovaj dvojac, da ove godine nece imati veliku prednost sa njima, jer ce odbrana sa 2 igraca u petorci koji znaju igrat odbranu biti smijesna, sad je pitanje mogu li to ofanzivno Irving i Love nadoknaditi. Warriorsi ce imati i HC sto moze igrati veoma bitnu ulogu u ovoj seriji jer smo vidjeli da su Cavsi u gostima drasticno losija ekipa, dok su kuci strasni.

4-3 rekao bih za GSW.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 maj 2016, 18:49

Lebron nije kriv ni za jedno izgubljeno finale ipak je imao uvijek oko sebe slabe saigrace.....prica za malu djecu.

Kad i ovo sad izgubi bice prica nije se moglo protiv jakih warriorsa. Saigraci mu love koji ne zna odbranu igrat ili budalas jr smith i ne znam ti kakve izgovore.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 31 maj 2016, 18:52

Eto sad i James ne valja haha...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 31 maj 2016, 18:56

:mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 31 maj 2016, 19:00

BIHfan je napisao/la:Lebron nije kriv ni za jedno izgubljeno finale ipak je imao uvijek oko sebe slabe saigrace.....prica za malu djecu.

Kad i ovo sad izgubi bice prica nije se moglo protiv jakih warriorsa. Saigraci mu love koji ne zna odbranu igrat ili budalas jr smith i ne znam ti kakve izgovore.
Pa sta se drugo treba pisati? Je l igra protiv KK Split u finalu ili GSW-a koji ima najbolji RS rekord u istoriji lige?

Veca je vjerovtnoca da ce se pisati to sto si rekao, nego da ce se pisati kako je igrao protiv najgore ekipe u istoriji NBA finala, da je za saigrace imao zvjer u odbrani Lovea i najracionalnijeg igraca lige JR Smitha. Ne kazem da ce izgubiti ovo finale, al tvrdim da nisu favoriti u finalu. A siguran sam da makar on imao 30-10-10 u seriji, a GSW pobijedi 4-3, da ce on opet biti glavni krivac.. i to je ono sto mi ne ide u glavu. I ovo ti dolazi od nekoga ko ne svrsava na LeBrona i kome on nije medju najdrazim igracima, nego samo neko ko postuje ono sto on radi na terenu i daje ovoj igri.

Kontam da ljudi imaju animozitete prema odredjenim igracima.. imam ih i ja, al brate dragi treba nekad zastat i procitat to sto si napisao.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 maj 2016, 19:09

dscile je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Lebron nije kriv ni za jedno izgubljeno finale ipak je imao uvijek oko sebe slabe saigrace.....prica za malu djecu.

Pa sta se drugo treba pisati? Je l igra protiv KK Split u finalu ili GSW-a koji ima najbolji RS rekord u istoriji lige?

Veca je vjerovtnoca da ce se pisati to sto si rekao, nego da ce se pisati kako je igrao protiv najgore ekipe u istoriji NBA finala, da je za saigrace imao zvjer u odbrani Lovea i najracionalnijeg igraca lige JR Smitha. Ne kazem da ce izgubiti ovo finale, al tvrdim da nisu favoriti u finalu. A siguran sam da makar on imao 30-10-10 u seriji, a GSW pobijedi 4-3, da ce on opet biti glavni krivac.. i to je ono sto mi ne ide u glavu. I ovo ti dolazi od nekoga ko ne svrsava na LeBrona i kome on nije medju najdrazim igracima, nego samo neko ko postuje ono sto on radi na terenu i daje ovoj igri.

Kontam da ljudi imaju animozitete prema odredjenim igracima.. imam ih i ja, al brate dragi treba nekad zastat i procitat to sto si napisao.
Poenta je da za ovog lika uvijek imau neki izgovori, uvijek ima nesto a on se stavlja u top 5 alltime igraca. Necemo ici u OFFtopic. Osvojio je dva prstena zna se zasto.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 31 maj 2016, 19:51

BIHfan je napisao/la:
dscile je napisao/la:

Poenta je da za ovog lika uvijek imau neki izgovori, uvijek ima nesto a on se stavlja u top 5 alltime igraca. Necemo ici u OFFtopic. Osvojio je dva prstena zna se zasto.
Jer je G.O.A.T :salut:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 31 maj 2016, 19:52

Napokon da se jedna utakmica finala igra u petak ili subotu (peta, nadam se da neće biti metla), da i mi što radimo ujutro možemo gledati.
Ne sjećam se kad je zadnji put bila utakmica finala, a da je sljedeći dan neradni.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 31 maj 2016, 20:24

bodi123 je napisao/la:Nesto ipak mislim koliko god prosle sezone falio Cavsima ovaj dvojac, da ove godine nece imati veliku prednost sa njima, jer ce odbrana sa 2 igraca u petorci koji znaju igrat odbranu biti smijesna, sad je pitanje mogu li to ofanzivno Irving i Love nadoknaditi.
upravo si u sustini ovo rekao:

dellavedova > irving
thompson > love

zar stvarno mislis da su cavsi slabiji sa irvingom i loveom? :crazy:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 31 maj 2016, 21:17

Defanzivno da, ofanzivno ni u ludilu. Sad je pitanje je l' im bitnija ofanziva ili defanziva?!
Prošle godine je dellavedova koliko toliko zatvorio Currya, ako ništa vrlo dosadan i iritantan je bio, to Irving ne može ni u snu. Ofanzivno je opet curry u prednosti, jer koliko god Irving zabio, Curry može duplo. Naravno jedan drugom.
Viva la France, as they say in Rome.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 31 maj 2016, 21:27

samo lud covjek moze birati da ima u ekipi dellavedovu umjesto irvinga

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 maj 2016, 21:29

KK_Bosna je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Nesto ipak mislim koliko god prosle sezone falio Cavsima ovaj dvojac, da ove godine nece imati veliku prednost sa njima, jer ce odbrana sa 2 igraca u petorci koji znaju igrat odbranu biti smijesna, sad je pitanje mogu li to ofanzivno Irving i Love nadoknaditi.
upravo si u sustini ovo rekao:

dellavedova > irving
thompson > love

zar stvarno mislis da su cavsi slabiji sa irvingom i loveom? :crazy:
Ajde mi molim te napisi kako si ti zakljucio da sam ja to rekao? Ja sam napisao da mislim da nece imati VELIKU prednost sa njima, sto ne znaci da nece imati bilo kakvu prednost.. momak je napisao iznad mene, defanzivno mnogo ce im nedostajati, jer je Delly prosle godine koliko toliko ustopao Stepha, a o odbrani Lovea ne treba ni pricati, ali isto tako ofanzivno bi trebali dati mnogo veci doprinos.. stoga ofanziva - defanziva = mali napredak sa njima dvojicom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 31 maj 2016, 21:33

možel cleveland kao grad do titule u profesionalnim sportovima prvi put od 1964?
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 maj 2016, 21:38

Epidaurus je napisao/la:Ne vidim apsolutno nijedan jedini razlog za bilo kakvo pljuvanje po Donovanu, covjek je slozio skoro perfektnu igru protiv GSW,
Nema sinoć, ali ima za prošlu tekmu, tamo je morao pametnije privesti tekmu kraju, ali u svakom slučaju daleko bolji od Brooksa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 31 maj 2016, 21:39

KK_Bosna je napisao/la:samo lud covjek moze birati da ima u ekipi dellavedovu umjesto irvinga
Niko i ne bira dellavedovu umjesto Irvinga, bar ja ne. Samo govorim da je odbrambeno bolji za Krave od Irvinga.
Viva la France, as they say in Rome.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 31 maj 2016, 21:45

PaskalHens je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:samo lud covjek moze birati da ima u ekipi dellavedovu umjesto irvinga
Niko i ne bira dellavedovu umjesto Irvinga, bar ja ne. Samo govorim da je odbrambeno bolji za Krave od Irvinga.
pa jel se u kosarci samo igra odbrana?

irving je bolji 74 puta u napadu nego sto je delly bolji od njega u odbrani (ako je uopste bolji, to sto ko majmunce malo skakuce oko igraca ne znaci d aje dobar odbrambeni igrac)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 31 maj 2016, 21:45

[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Donesi im titulu ljudino :salut:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.