Zasto dzaba? Zasto izbrisan?dinoo je napisao/la:Kolko cojk dzaba napisa teksta i to znajuci da ce biti izbrisano,hahaha.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zasto dzaba? Zasto izbrisan?dinoo je napisao/la:Kolko cojk dzaba napisa teksta i to znajuci da ce biti izbrisano,hahaha.
Basic 6. nosilac , prvo kolo QUALIFIER , drugo kolo CHOINSKI / KOLAR . Nema vise priprema po livadama .Basic sad ima lovu.esprit24 je napisao/la:Igral mirza taj turnir u ceskoj, nema nigdje zdrijeba?? Bolje bi mu bilo da to otkaze pa da skokne do visokog da se pripremi za travu na onim terenima
esprit24 je napisao/la:Dobar zdrijeb sve osim qf-a sa ovim rankingom je nesupijeh a sve su prilike da ce i u stutgart upast direktno pa nece morati kalkilisati.
Tu sam @samozdravlje postim, ibadetim pa slabije navracam ali redovno pratim ova nasa dva asa
Ovo mu treba biti put za dalje, znaci da moze odigrat citav mec da bude normalan, da igra i suti i samim tim ce doci i puno bolji rezultati.jestamaji je napisao/la:gledam malo izvještaje, cool je koliko je damir profitirao sa ovim mečem u internacionalnoj javnosti, na evrosportu ga stalno hvale, pokazuju slike iz filmova itd .... elem samo pozitiva ... patuljci pojma nemaju kakav ugursuz on zna biti na terenu
neznam, ja bih prihvatio suprotno, bilo bi puno bolje da je dobio a da ga kude i pokazuju njegove ispade![]()
Poteška je konkurencija u Umagu.ronaldo99 je napisao/la:Ovo mu treba biti put za dalje, znaci da moze odigrat citav mec da bude normalan, da igra i suti i samim tim ce doci i puno bolji rezultati.jestamaji je napisao/la:gledam malo izvještaje, cool je koliko je damir profitirao sa ovim mečem u internacionalnoj javnosti, na evrosportu ga stalno hvale, pokazuju slike iz filmova itd .... elem samo pozitiva ... patuljci pojma nemaju kakav ugursuz on zna biti na terenu
neznam, ja bih prihvatio suprotno, bilo bi puno bolje da je dobio a da ga kude i pokazuju njegove ispade![]()
Nesto kontam ove god bi mogao on u Umagu malo bolji rez napraviti i uzeti finih bodova pred onaj ludi kraj sezone gdje ce braniti skoro pa sve od prosle godine
Ma izvući će se mali opet, samo ne znam koliko će dalje imati snage nakon tri meča zaredom koja su otišla u pet setovalegenda reala je napisao/la:Khachanov bi mogo iskoristiti ono što Damir nije
Kako ste dvolicni , procitaj svoj post (ugursuz i volio bi da je bio ugursuz i pobjedio).Vi koji duze pratite i informisaniji ste od mene i slicnih ,a kritikujete ga,navedite te ispade Damira.Pustite se rasprava sa sudijama,gdje je bar u 50% slucajeva bio u pravu.Navedi/te kad je Damir upozoren i kad je kaznjen oduzimanjem poena.Koliko je puta slomio reket?(Nole),Kad je gadjao i pogodio lopticom sudiju(Shapovalov),Kad je zaprijetio sudiji"Jos jednom me upozori za prekoracenje vremena pri servisu,pa cu ti hebati"(Nadal).Harison slomi 3 reketa u IW(bas prtiv Damira).To sto prica sam sa sobom nije kaznjivo,mozda radi protiv sebe ,ali u dosta slucajeva se vracao pa cak i titule osvajao.Damir je poslije Ivice Osima covjek koji daje najvise besplatnog marketinga za jedan F/N klub, a upravo simpatizeri ili navijaci tog kluba najpogrdnije ga blate.Eto ti patuljci iz ATP ne znaju ,a znaju neki kojima nije bitan br.bodova , ranking,dolari(ti mozda nisi u toj grupi).@Uno.,@Virtu. i vi koji puno duze pratite navedite kad je Damir uradio nesto sto drugi nisu(i vise od njega).To je ono "je li nas ne moze biti legenda".jestamaji je napisao/la:gledam malo izvještaje, cool je koliko je damir profitirao sa ovim mečem u internacionalnoj javnosti, na evrosportu ga stalno hvale, pokazuju slike iz filmova itd .... elem samo pozitiva ... patuljci pojma nemaju kakav ugursuz on zna biti na terenu
Uz duzno postovanje,ne moras pozitivno , ali navedi negativno,sto ga razlikuje od 980/1000 tenisera na ATP , pa da je UGURSUZ. ALI KONKRETNO.jestamaji je napisao/la:mi “dvolični“ damira jednostavno gledamo realno, znamo kakav je i navijamo za njega takvog kakav jeste, ponašo se ko ugursuz ili ko svetac. vi idealsti imate svoj pogled na stvar i veličate pozitivno a zanemarujute negativno.
Zašto ti svaku dobronamjernu kritiku shvatiš kao napad, nisi jedini koji ga voli i prati vjeruj mi.Samozdravlje je napisao/la: Kako volimo osuditi nesto svoje,satro mi trebamo biti aman-zaman.Sta je to uradio Damir kroz karijeru , a da nije to isto uradilo 98% tenisera.Kako je reagovao u mecu sa Albotom(ni TOP70)?Je li rijeci rekao protivniku? Problem je sudija ,evo zasto.1.U 1.setu dva puta odskace loptica , a on ne reaguje(ispred nosa). 2. Ispada lopta iz djepa Albotu,na BL,umjesto da ponovi seris(PRAVILOOO)sudija daje poen Albotu.Za nas laike svaki poen ima razlicitu tezinu.Za nas nije isto kod 0:40 i 40:40, teniseri znaju da se moze okrenuti upravo iz tog poena.
Veliki Nole u zadnja dva meca ,1.napucava lopticu 2. u bjesnilu lomi reket .Nedao Bog da je Damir to uradio.Ryan Harrison protiv Damira lomi 3 reketa , ne dao Bog da je Damir to uradio (IW).
Sta mu se nece oprostiti:
-Na nekom Chall. opsovao susjedu(neprovjereno,???)
-Sela, dva -tri izralska navijaca mu dobacuju "musliman" i provociraju
-Obradovao se pobjedi-predaji protiv Nadala(ishitreno,naivno,ali se svi u sebi raduju kad protivnik preda-lazu ako nije tako)
-Fabbiano , klasicni provokator
-Sve njegove prepirke su uglavnom sa sudijama ,rijetko sa protivnikom.Bilo je i sa protivnikom , ali nije valjda Damir samo taj koji provocira(zaista rijetko provocira protivnika).Isprovocira se zbog svojih gresaka,pa valjda ima pravo na to .
To radi u korist svoje stete , a ponekad ga i digne vrisak "Ne mogu ja tooo".Samo naprijed Legendo-Mirda.
forget it, nema svrheadnan_nanda je napisao/la:Zašto ti svaku dobronamjernu kritiku shvatiš kao napad, nisi jedini koji ga voli i prati vjeruj mi.Samozdravlje je napisao/la: Kako volimo osuditi nesto svoje,satro mi trebamo biti aman-zaman.Sta je to uradio Damir kroz karijeru , a da nije to isto uradilo 98% tenisera.Kako je reagovao u mecu sa Albotom(ni TOP70)?Je li rijeci rekao protivniku? Problem je sudija ,evo zasto.1.U 1.setu dva puta odskace loptica , a on ne reaguje(ispred nosa). 2. Ispada lopta iz djepa Albotu,na BL,umjesto da ponovi seris(PRAVILOOO)sudija daje poen Albotu.Za nas laike svaki poen ima razlicitu tezinu.Za nas nije isto kod 0:40 i 40:40, teniseri znaju da se moze okrenuti upravo iz tog poena.
Veliki Nole u zadnja dva meca ,1.napucava lopticu 2. u bjesnilu lomi reket .Nedao Bog da je Damir to uradio.Ryan Harrison protiv Damira lomi 3 reketa , ne dao Bog da je Damir to uradio (IW).
Sta mu se nece oprostiti:
-Na nekom Chall. opsovao susjedu(neprovjereno,???)
-Sela, dva -tri izralska navijaca mu dobacuju "musliman" i provociraju
-Obradovao se pobjedi-predaji protiv Nadala(ishitreno,naivno,ali se svi u sebi raduju kad protivnik preda-lazu ako nije tako)
-Fabbiano , klasicni provokator
-Sve njegove prepirke su uglavnom sa sudijama ,rijetko sa protivnikom.Bilo je i sa protivnikom , ali nije valjda Damir samo taj koji provocira(zaista rijetko provocira protivnika).Isprovocira se zbog svojih gresaka,pa valjda ima pravo na to .
To radi u korist svoje stete , a ponekad ga i digne vrisak "Ne mogu ja tooo".Samo naprijed Legendo-Mirda.
Ja govorim o Damiru jer me ostali ne zanimaju(osim Mirze). Kažem da može igrati bez tih ispada na terenu i kad gubi i kad vodi, što je pokazao protiv Zvereva, imao je nekoliko nesretnih situacija gdje je loptica milimetar promašila liniju, sudija provjerava i daje poen Zverevu, Damir najviše što je uradio je to da je zagrizao mrežicu, što su svi shvatili kao nešto "cute", mogao je opucati reket od zemlju ili raspravljati sa sudijom, tribinama ili samim sobom, ali nije. To ljudi vole i tako dobija fanove, naravno ako želi da ih ima u svijetu. Može Nole lomiti reket jer ima milione fanova i on je na neki način karizmatičan i zanimljiv gledaocima kao pojava(Joker), Damir to nije, svidjelo se to tebi, meni ili svima nama.
Apsoutno ga ne osuđujem kao što kažeš, na nepravde sudija ni ja ne bih ostao miran iako imam veliku samokontrolu. Prvi put da propustim utakmicu reprezentacije zbog nečega drugog, i nakon meča Damira i Zvereve popijem lexaurin(drugi put u životu), tako da ja znam koliko mi je drago kad on uspije ili krivo kad ne uspije.
Opet ponavljam, ne poredim ga sa ostalim teniserima jer me ne zanimaju, mogu svi da lome, psuju, galame, ali ne moram ja to da radim. Težimo da budemo najbolja moguća verzija nas samih.
@esprit ko jos na tour-u koristi wilson opremu ? Selam .esprit24 je napisao/la:Odlucio Mirza da skuplja bodove izgleda kako u singlu tako i u dublu(prijavljen sa albotom)Salu na stranu Mirzi je svaka pobjeda dragocjena dok ne prevali sofiju sledece godine i ne ustali se u top 100. Do kraja godine brani nesto vise od 200 bodova msm da on to moze odbraniti. U ceskoj je qf imperativ da se jos vise ustabili ne znam kakva je situacija sa stutgartom kakve su sanse da upadne u md?? Uglavnom valjda ce ga prosrat negdje i na gs-u da prodje koje kolo, da stekne malo popularnosti
I opet ne mogu a da ne komentarisem opremu, i RG odradi u dronjcima od prosle godine, kako je fino vidjetinove top igrace kako svaki veliki turnir imaju novu kolekciju majci naravno to je do sponzora koji ih oblace. Loto koji oblaci damira je izbacio ove nove majce plavo crne koje su top. Ne znam kakav je mirzin ugovor sa wilsonom al valjda su telci vidjeli da je osvojio sofiju u njihovoj opremi mogli su mu poslat novu kolekciju ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.