FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 04 jan 2015, 03:35

Leipzig sporting director Rangnick:

"Pep Guardiola and Michael Reschke had a very long talk with Kimmich and likely attended our game vs 1860 Munich. Guardiola thinks he can already play a role at Bayern NEXT year."
:problem:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 jan 2015, 10:15

Nerminovic je napisao/la:
Leipzig sporting director Rangnick:

"Pep Guardiola and Michael Reschke had a very long talk with Kimmich and likely attended our game vs 1860 Munich. Guardiola thinks he can already play a role at Bayern NEXT year."
:problem:
na ljeto prelazi u Bayern.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 04 jan 2015, 14:10

https://www.youtube.com/watch?v=ntdt-u96iW8

ko ga nije gledao, mali ima mota...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 04 jan 2015, 14:18

Vidi fakat. :) Na prvu, ima ono nešto... Podsjeća me na 'Kantaru ili Alonsa.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 04 jan 2015, 22:16

citam sotone hoce robena ,a pep guardiola navodno inicira na moguce potpisivanje robenovog novog ugovora,i ako je ne tako davno produzio vjernost nasem bayi :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 04 jan 2015, 22:49

Da nam je kako, nakon Samera, potpisati i Guardiolu do 18te bio bi to posao stoljeca. Ma dat mu i 20 milki platu. Ma je.. brukanje od Reala i mozda buduca brukanja, ipak je to trenercina bez obzira sta ko mislio o njemu.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 04 jan 2015, 22:58

muamerc je napisao/la:Da nam je kako, nakon Samera, potpisati i Guardiolu do 18te bio bi to posao stoljeca. Ma dat mu i 20 milki platu. Ma je.. brukanje od Reala i mozda buduca brukanja, ipak je to trenercina bez obzira sta ko mislio o njemu.

neko on to fino pokaze i dokaze na nasoj klupi,da je to sto tvrdis ,niko ne spori njegov kvalitet kao stratega ali neka ga i opravda ,pa cemo vidjeti za dalje je li za produzenje ili ne on je doveden da bajern vrati na evropski tron.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jan 2015, 22:59

Dok je Ulinator na privremenoj slobodi, treba rijesit' ostanak Pep-a.
Dati mu koliko hoce za novi trogodisnji ugovor.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 04 jan 2015, 23:05

PEP je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Da nam je kako, nakon Samera, potpisati i Guardiolu do 18te bio bi to posao stoljeca. Ma dat mu i 20 milki platu. Ma je.. brukanje od Reala i mozda buduca brukanja, ipak je to trenercina bez obzira sta ko mislio o njemu.

neko on to fino pokaze i dokaze na nasoj klupi,da je to sto tvrdis ,niko ne spori njegov kvalitet kao stratega ali neka ga i opravda ,pa cemo vidjeti za dalje je li za produzenje ili ne on je doveden da bajern vrati na evropski tron.
Svakako da je doveden radi titule. Ali citao si sta kaze Rumenige, zelimo da budemo kao Barsa, vazda favoriti u evropi. Naravno neces osvojiti nikad zaredom LP ali cilj je biti konstanta.

Pitanje za citav forum, na stranu subjektivno, zar nije svima jasno o kakvom se treneru i strucnjaku radi?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2015, 23:07

Nikad Bayern ne bi ovako mogao privuci igrace da nije dosao Guardiola.

Bez obzira na sve pehove (kojih je bilo isuvise malo), Pep je za mene najbolji trener Bayerna u historiji ili otkad ih ja pratim.
Slazem se da mu treba dati novi ugovor, cak i dugorocniji nego ovaj prvi.

Po mogucnosti na neograniceno i dati mu cek pa nek upise cifru koju zeli. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 04 jan 2015, 23:10

muamerc je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Svakako da je doveden radi titule. Ali citao si sta kaze Rumenige, zelimo da budemo kao Barsa, vazda favoriti u evropi. Naravno neces osvojiti nikad zaredom LP ali cilj je biti konstanta.

Pitanje za citav forum, na stranu subjektivno, zar nije svima jasno o kakvom se treneru i strucnjaku radi?

mi smo to vec uradili ,tacnije postavioli temelje tome vec sa jupom ,na njemu je samo da napravi zidine kako treba .

Neka on prvo opravda ove pare sto dobija neka nas vrati na evropski tron pa mu onda ruku pruziti i ponuditi eventualno produzenje ugovora.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 04 jan 2015, 23:12

Omerbavarac je napisao/la:Nikad Bayern ne bi ovako mogao privuci igrace da nije dosao Guardiola.

Bez obzira na sve pehove (kojih je bilo isuvise malo), Pep je za mene najbolji trener Bayerna u historiji ili otkad ih ja pratim.
Slazem se da mu treba dati novi ugovor, cak i dugorocniji nego ovaj prvi.

Po mogucnosti na neograniceno i dati mu cek pa nek upise cifru koju zeli. :cool:

;) :thumbup: on je ponajprije doveden zbog marketinskog djela pa tek onda sportskog jer on je sportskim uspesima u prceloni sebe izgradio i u sportskom i u marketinskog djlu ,postao marketinska zlatna koka :D .A pare su danas da se ne lazemo nazalost SVE :!:

osladilo se ovim nasim iz uprave para na paru kapa,tu je i sportski plan vracanje baje na tron evrope ,ali cini mi se da su pare u prvom planu :mrgreen:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 04 jan 2015, 23:33

PEP je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
PEP je napisao/la:

mi smo to vec uradili ,tacnije postavioli temelje tome vec sa jupom ,na njemu je samo da napravi zidine kako treba .

Neka on prvo opravda ove pare sto dobija neka nas vrati na evropski tron pa mu onda ruku pruziti i ponuditi eventualno produzenje ugovora.
Dobro, uzmimo pretpostavku da nas ne dovede do LP, i na osnovu toga mu damo otkaz. Daj ime trenera, a koji nije zauzet dugorocno odnosno nema vec negdje planove sa drugom ekipom, kojeg bi ti stavio na klupu Bayerna. Uzmi jos u razmatranje da je taj trener primamljiv za strane igrace, da ce uspjesno prebroditi smjenu generacije koja nas ocekuje za 3-4 godine, da ima viziju i plan za biducnost i da bude prilagodljiv na razvoj fudbala, igre i sta vec ne.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2015, 23:40

Ako se ja pitam meni jedino na pamet pada Klopp. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jan 2015, 23:43

Luis Enrique.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 jan 2015, 23:49

Tuchel, Klopp, Weinzier. :kafa:

I ja sad ako se ne varam, prije nego sto nam je Guardiola dosao pricalo se o Favreu i da bi on mogao postati trener Bajerna. Ima mnogo kvalitetnih manadzera u Njemackoj, Tuchel mi se mnogo svidja, skidam mu kapu sta je uspio sa Mainzom uraditi. :tokralju:

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2015, 23:53

Jucer je upravo Tuchel bio kod Pepa, navodno dosao po nekoliko savjeta.

Da ne kuhaju kakvu saradnju? :mrgreen:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 jan 2015, 00:10

Omerbavarac je napisao/la:Ako se ja pitam meni jedino na pamet pada Klopp. :kafa:

I meni. Jedino on trenutno. Naravno, pored onih zauzetih, Joze i Karla. Možda još Wenger i LvG ali su oni pobudalili totalno. I još bi mi, možda, odgovarao Conte, on je neki mix Kloppa i te italijanske trenerske škole. Cast ostalima, ali nije isto voditi Mainz, Augsburg i Bayern, i nikakvi, uslovno rečeno, anonimusi ne dolaze u obzir.

Klopp bi bio problem jer bi vjerovatno morao otići negdje u medjuvremenu pa doci nama, drugacije nikako.

Edit: Ako Tuchel dodje sad ovdje i Pepu uzme mjeru onda Tuchel, za godinu i pol, i niko drugi.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 jan 2015, 00:45

Sretan rodjendan Hoenessu :salut: :salut: :salut:

BackSpace United

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 05 jan 2015, 01:00

Hhheee...citam vas sad dizete u nebesa Pepe-a..a kad vam Real ili Chelsea zabiberi peterdu ponovo u ligi prvaka..bice..hebes takvog trenera..vazda neko eksperimentisanje unistio je bayern..itd.
Zivi bili pa vidjeli...ujedno Sretna Nova 2015..bavarci

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.