FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 07 okt 2012, 00:42

Paranoja je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Ahahahha, uđem na forum na temu FK Sarajeva i imam šta da vidim. Na zadnjoj stranici košpe raspravljaju o Sarajevu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zar smo vam toliko u mozgu da ste više kod nas na temi nego na sopstvenoj. E svašta :lol:
Mi kad god udemo na vasu temu da diskutujemo o necemu doceka nas tata Osim, namjesteno prvenstvo, treba istupit iz lige a do prije pet dana dupla kruna :lol: :lol:
Evo jedno pitanjce. A što uđete a našu temu, osim što provocirate naravno ?
U novi boj ...

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 07 okt 2012, 00:45

hz033 je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Ahahahha, uđem na forum na temu FK Sarajeva i imam šta da vidim. Na zadnjoj stranici košpe raspravljaju o Sarajevu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zar smo vam toliko u mozgu da ste više kod nas na temi nego na sopstvenoj. E svašta :lol:
Mi kad god udemo na vasu temu da diskutujemo o necemu doceka nas tata Osim, namjesteno prvenstvo, treba istupit iz lige a do prije pet dana dupla kruna :lol: :lol:
Provociranja i ne bi bilo da vi ne piste svake godine nebuloze. Nesto Osim, nesto sudije :lol: a dok ste nizali pobjede protiv propali ekipa nije se tako pisalo.

Vrati se par stranica unazad i vidjet ces koje poceo da prica o namjestanjima nakon drugog poraza :lol:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 07 okt 2012, 00:45

hz033 je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:
Da čitamo i ubilježimo trenutke kada liga od potpuno regularne postane neregularna. Još par loših rezultata i eto parola kontra komiteta. Već viđeno, jel. Al eto, ponavljanje je majka učenja a smijeha na račun pitara nikad dosta :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 07 okt 2012, 00:46

hz033 je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:
da vam cestitamo titulu 8-) :mrgreen:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 okt 2012, 00:46

slika št
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:09, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 07 okt 2012, 00:48

Evo ja sad pregledah 10-15 stranica vaše teme, nigdje nikoga od drugih navijačkih grupa da vas smara, da piše gluposti niti provocira. Imaju jedino izjave rahmeta Pacu, i to je sve. Nekontam vas majkemi, čudna ste neka sorta. Odoh i ja, laka vam noć.
U novi boj ...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 okt 2012, 00:48

sekac je napisao/la:hahahaha pogledaj tabelu Uefe a da vi ste igrali ligu prvaka koja je puno jača doonosi više para i bodova ali kako onda mi ispred vas pa vi imate največi uspjeh u Europi od BH timova a mi opet ispred vas platini platini mau ti **** opet UEFA MAFIA štima Sarajevu morat če se Osim žaliti Blateru šta radi ova Uefa. Da i mi smo Bešiktašu uzeli bod a vi ste sve utakmice gubili glatko nama ljudi dali bar u Istambulu bod a vas buši ko stigne i kući i tamo evo gledam ovaj litex nisam znao on i na Grbavici dobio 2-1
Prednost ste ostvarili dok Ivica nije bio na čelu saveza, sad kad je babo glavni drastično vam se približavamo, još sezonu ili dvije i prestižemo vas.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 okt 2012, 00:49

GaziHusrevbeg je napisao/la:
sekac je napisao/la:hahahaha pogledaj tabelu Uefe a da vi ste igrali ligu prvaka koja je puno jača doonosi više para i bodova ali kako onda mi ispred vas pa vi imate največi uspjeh u Europi od BH timova a mi opet ispred vas platini platini mau ti **** opet UEFA MAFIA štima Sarajevu morat če se Osim žaliti Blateru šta radi ova Uefa. Da i mi smo Bešiktašu uzeli bod a vi ste sve utakmice gubili glatko nama ljudi dali bar u Istambulu bod a vas buši ko stigne i kući i tamo evo gledam ovaj litex nisam znao on i na Grbavici dobio 2-1
Prednost ste ostvarili dok Ivica nije bio na čelu saveza, sad kad je babo glavni drastično vam se približavamo, još sezonu ili dvije i prestižemo vas.
u
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 okt 2012, 00:50

Sekac ti se baš preforsiro, lezi, odmori malo, popij čašicu rakije, smiri se.Počeo si lupati gluposti.
DRUG NEBI TI PUNCA

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 okt 2012, 00:51

Dok on umre, vi ćete istupiti iz lige od muke, a mi ćemo dotad ostvariti nedostižnu razliku.

Prvih 10 godina dominacije je najteže, a poslije je lahko.
Željezničar ale!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 07 okt 2012, 00:54

Koja slucajnost Emir Hadzic prije sest, sedam godina dozivio debakl s Zeljom i mi ga naravno nabijemo nogom, da bi njega kone dovele i nakon toga ispale od Zete.

Znaci po ovoj logici vi bi trebali dovesti Zebu za jedno sest godina pa da osvojite titulu.

Eto tako nekako to hoda, bar ja tako mislim.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 07 okt 2012, 00:54

GaziHusrevbeg je napisao/la:Dok on umre, vi ćete istupiti iz lige od muke, a mi ćemo dotad ostvariti nedostižnu razliku.

Prvih 10 godina dominacije je najteže, a poslije je lahko.
Drug kada Grande Ivica ode,ostaje AMAR,kada Amar ode ima njegov sin.

Dakle jos 100 godina DOMINACIJE!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 07 okt 2012, 00:55

sekac je napisao/la:umrijet če i on (niko nije vječan)i šta onda, opet razlika
Jah ali do tada će Željo imati desetak titula šampiona a vi samo jadne tri. Od muke i čireva više nećete ići na utakmice a vaša djeca će navijati za najbolji i najuspješniji klub iz BiH, Želju.

Zeznuta zavjera, plakleni plan, a ? :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 okt 2012, 01:07

hoshtapler je napisao/la:
Jah ali do tada će Željo imati desetak titula šampiona a vi samo jadne tri. Od muke i čireva više nećete ići na utakmice a vaša djeca će navijati za najbolji i najuspješniji klub iz BiH, Želju.

a
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 07 okt 2012, 01:08

sekac je napisao/la:

ali ne zaboravi ima Boga da je ko mrva
Pa ima Boga. Svi znaju kako je nastao taj vjestacki klub Sarajevo. Bog vam sad sve vraca.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 okt 2012, 01:11

sekac je napisao/la:

ali ne zaboravi ima Boga da je ko mrva
Ima ima, i vidi on dobro sve. ;) I vaša glumatanja, izmišljanja, cmizdrenja i ostale gluposti.Što ne možete jednom u životu biti ljudi i priznati, izgubili smo od lošije ekipe, ali mi smo krivi jer nam napadači ne mogu pogoditi bazen.Nego izgubite i krivite CIU, BIU, vatikan, astronaute, Ivicu Osima, Amara Osima, sudiju (****), atmosferski pritisak i sve osim sebe.Vidi bog i to vjeruj mi ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 okt 2012, 01:16

Ne vjerujem. Na ovoj temi se sve "plavi" od avatara. :lol:

Nase misljenje o Osimima necete promjenit. Sjasite malo. Borite se sa svojim kompleksima ljudi dragi. Pustite malo i nas da diskutujemo o svom timu.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 okt 2012, 01:20

Fazon je što vi nakon svakog poraza uopšte ne diskutujete o svom timu već o Ivici koji je poslao sudije da sude protiv vašeg kluba.

Ti sad očekuješ da mi prešutimo vrijeđanje i spominjaje naše legende u lošem kontektstu, e pa neće moći.
Željezničar ale!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 okt 2012, 01:26

Pa nije onda ni vama lako, valja svaku temu obilaziti :lol:

Pa ako pogledas zakinuti smo za penaltik, al nije mi krivo. Nek smo zijanili. Zasluzili smo danas ovaj samar.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 okt 2012, 01:27

Bravo, uvijek ebavaju Osimu majku, kriv je on, Zeljo, Amar, sudije, a ko i kaze da je do igraca, obavezno se sjeti i napomene na kraju da su ih sudije zaebale za pobjedu, i onda kad se jave navijaci Zelje, placu sto ne mogu da pisu o svojoj igri, sve puno zeljovaca... Pa nas i ima najvise u BiH, ne mozete se sakriti, plava dominacija vasa je muka...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8 i 17 gostiju.