Bolje da su zaganjali Wernera.
Kurt, Kimmich, Gaudino, Hojbjerg, Weiser...
Bayern ipak ima svijetlu buducnost.
Ulli je heroj a ne zlocinac.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Mislim da se već po njemačkim novinama pisao i o njemu akako će uskoro preći u Bayern i kao tako ja njega već očekujem sljedeće sezone kao zamjenu za Lewu jer vjerovatno će Pizza u penzijuOmerbavarac je napisao/la:
Bolje da su zaganjali Wernera.![]()
Hajd ti meni sada reci da ovaj put stvarno nisi ozbiljan??Klare je napisao/la:
Nema smisla dovoditi talente, kad se ima kesa za provjereno ime.
Skoro svi ste subjektivni prema Uliju, i ne govorite kako treba i nije opravdano sto ste na njegovoj strani.![]()
Da mi je otac rodjeni nije uradio kako treba i za to mora da odgovara.
Znao je da cini prekrsaj, nije iz dzungle izasao,
velika pohlepa i pokusaj prevare nikog drugog do drzave koja mu sve dala.
Gore od tog tesko da moze, cika je prevario sve gradjane te drzave, od njih je ukrao.![]()
Priznavanje zlocina je samo pokusaj vadjenja i smanjenja kazne, sto je i uspio, a da se mene pitalo i da sam Bogdo bio onaj sudija tamo ne bi mene tako oberlatio, ne bi mu to uspjelo, ispod 10 ne bi prosao, nikakve uslovne i ovo sto mu daju.
Ljudi ubiju 50-100 ljudi pa dobiju 15-20 godina osim u Rusiji, Azijskim zemljama i Texasu tamo po kratkom postupku... Jbg takav vakat došao, demokratija - tražili ste gledajte...Klare je napisao/la:ispod 10 ne bi prosao, nikakve uslovne i ovo sto mu daju.
Taj lopov što opljačka banku pričini veliku štetu jer stvori psihološke probleme kod svojih žrtava, kod žrtava nastanu traume, pretrpili su strah i slično.Klare je napisao/la:Ne znam koliko lopovi obicno dobiju, recimo pljacka banke...?
Mozda sam pretjerao za godine, eto koliko onaj okorjeli lopov, kriminalac dobije, toliko bi trebao i on.
Sada ti meni mozes postaviti kontra pitanje, i ti si ukrao, sigurno si nekad nesto sa interneta downloadovao.
Ali to nije isto, barem ja mislim.
Je li isto, jesam li ukrivu?
Nek ide odmah, ako treba platiti, samo nek ide.phily je napisao/la:http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... he-latest/
Juve i Inter traze ga na posudbu sa mogucnosti otkupa , dok Liverpool odmah daje 14-15 mil. €