BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Vise je pobjedu zasluzio nego Zverev. Prvi put sam fudbalsku reprezentaciju zapostavio, valjda bude snimak na Faceu. Damir je igrao mozda i najbolji mec u karijeri. Steta.
Vidim dobio je masu i na tijelu, jaci je nego prije. Nema mu se sta zamjeriti.
Vidim dobio je masu i na tijelu, jaci je nego prije. Nema mu se sta zamjeriti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ništa neočekivano, propustio je previše šansi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavalokomotiva
- Kontakt:
I protiv Tsonge je imo mec loptu prosle godine i opet je na isti nacin ne iskoristi. Glava, glava, glava, glava, i samo glava je problem i servis doduse.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Igra bolje na servis protivnika jer niko nista od njega ne ocekuje, ako uzme super, ako izgubi nikom nista. Na svom servisu je pod must osvajanje i tu popusta, ima break prednosti dva puta u 4. setu i oba puta gubi sa nulom svoj servis a kad su bili izjednaceni uzima rutinski.
Boli ovaj poraz, svaka ti cast, idemo dalje
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
jeb.iga, barem je bilo zanimljivo
iznad svih očekivanja! bravo damire!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne treba on ništa popravljati, već naći dobrog psihologa. Lik je neviđeni mentalni patuljak!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Po kladionicama jeste bio autsajder ali vidjelo se da je Zvereva moguce proci i u njegovom mecu sa Lajovicem,u ostalom Damir ga je dobio jednom na tvrdoj podlozi i ocekivao sam ako bude na nivou da ce biti guravo,.jestamaji je napisao/la: jeb.iga, barem je bilo zanimljivo
Šteta,ovo danas nema veze ni sa servisom ni kvalitetom,jednostavno kontra ovakvih igrača moraš imat mentalitet da završiš mec a na žalost Damir ga danas nije imao,.
-
- Kontakt:
Harika je napisao/la:Kažem ja vama, uživajmo i mi i On, najveći sin Bosne i Hercegovine zajedno sa Edinom Džekom.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
sagitarius je napisao/la:Tako se igra ljutice sarajevska...

-
- Kontakt:
sudac92 je napisao/la:Ne znam sta bi napisao,a znam samo da ga se ne treba i ne smije kritikovati niti pljuvati. Servis je uvijek bio problem i to svi znamo. Damire ja ti se divim.
Najveci sportista ove napacene drzave!!

-
- Kontakt:
+1Esport je napisao/la:Ovaj forum je prepun "narikaca"
-
- Kontakt:
More ,more ,more radi narednog posta 4-.Samozdravlje je napisao/la:Može li 4 za trud? Selam alejkumVedo20 je napisao/la:Duhovito 3+ , haj vozdra.Samozdravlje je napisao/la:Zar se zbog posla popušta na forumu? Nečuveno!

-
- Kontakt:
Odlicno predvidjeno za brejkove(5-), a za onog u stolici nedovoljan(1-).Selam za tebe , ako si se povratio od dobrog meca i soka. Zaista steta , rezija odozgo.Moramo biti ponosni i nezadovoljni.Danas ce se na RG pricati o Dzumhur Damiru iz BiH.Vedo20 je napisao/la:Nema toga što Damir ne može. Od izbacivanja Nadala pa do poraza u 1.kolu čelendžera.
Nema tog stručnjaka koji bi mogao prognozirati Damirov meč. Vidjeli smo da je hibridni švabo ranjiv, Lajović ga je imao u šaci.
Sutra ćemo uživati u mnoštvu brejkova i zanimljivim razgovorima sa drugom na visokoj stolici pored mreže. Eto toliko od mene, odjava.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damiru se nema šta prigovoriti na ovom meču. Kad tenis od 3-1 u 2. setu pa do kraja meča, nije mu padao nivo tenisa skoro 3h. Mogao je ovo dobiti, neću reći morao, zna to i Damir. Očekivao sam dobru partiju Damira ali nisam očekivao ovaj nivo tenisa. Brutalan nivo tenisa. U četvrtom setu je požurio i napravio par grešaka, tad je meč trebao dobiti i završiti ga. Valjda neće psihološki pasti nakon ovakvog meča. Bravo majstore. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kad izgubi ide psiholosko padanje, kad pobijedi ide psiholosko praznjenje. U svakom slucaju ne valja.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
- Kontakt:
Znam da ce zvucati "cudno" , ali za mene je Damir MENTALNI DIV i to kroz cijelu karijeru. Dizao se kad je od svih otpisan . To je mentalna snaga.Fizicki inferioran , a da je i psihicki nizak nikad ne bi osjetio ovakve atmosfere na RG ,pobrao simpatije pariske publike i bio TOP30. Aplauz na kraju meca vrijedi neke pobjede. Bit ce ako Bog da jos prilika , a i za ovo do sada zasluzuje veliki naklon.Unofficialpage je napisao/la:Damiru se nema šta prigovoriti na ovom meču. Kad tenis od 3-1 u 2. setu pa do kraja meča, nije mu padao nivo tenisa skoro 3h. Mogao je ovo dobiti, neću reći morao, zna to i Damir. Očekivao sam dobru partiju Damira ali nisam očekivao ovaj nivo tenisa. Brutalan nivo tenisa. U četvrtom setu je požurio i napravio par grešaka, tad je meč trebao dobiti i završiti ga. Valjda neće psihološki pasti nakon ovakvog meča. Bravo majstore.

Damiru se mora čestitati bez obzira što mora poraditi na psihi, odigrao je lavovski meč i samo sekunda koncentracije ga je dijelila od velike pobjede.
Samo neka nastavi biće njegovih velikih mečeva još i siguran sam da će doći vrijeme kad će napraviti još veći iskorak.
Samo neka nastavi biće njegovih velikih mečeva još i siguran sam da će doći vrijeme kad će napraviti još veći iskorak.
Moram priznati da me Damir malo posramio svojim ponašanjem prema sudiji danas. WTF?! Niti jedan prigovor?! Pratio sam nogomet i tenis istovremeno tzv.šaltao, svo vrijeme. A onda sam se zabrinuo, kad ostavih na prašini i sav emotivni naboj uzemlji tuSamozdravlje je napisao/la:Odlicno predvidjeno za brejkove(5-), a za onog u stolici nedovoljan(1-).Selam za tebe , ako si se povratio od dobrog meca i soka. Zaista steta , rezija odozgo.Moramo biti ponosni i nezadovoljni.Danas ce se na RG pricati o Dzumhur Damiru iz BiH.Vedo20 je napisao/la:Nema toga što Damir ne može. Od izbacivanja Nadala pa do poraza u 1.kolu čelendžera.
Nema tog stručnjaka koji bi mogao prognozirati Damirov meč. Vidjeli smo da je hibridni švabo ranjiv, Lajović ga je imao u šaci.
Sutra ćemo uživati u mnoštvu brejkova i zanimljivim razgovorima sa drugom na visokoj stolici pored mreže. Eto toliko od mene, odjava.
![]()
![]()

Hvala za ovu jedinicu, nikad mi nije draža bila. Ova petica me umalo koštala napoštavanja poslije Bajrama

ŠVRLJ
Danas sam podredio fudbalsku reprezentaciju Damiru, i nije mi zao iako su ovi pobijedili, a Damir izgubio. Ostaje zal nakon ovako velikog meca i tijesne, rekao bi, nezasluzene pobjede Zvereva. Damir mu je na kraju bukvalno poklonio pobjedu, ali sta je tu je, idemo dalje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.