Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nadam se da ce nas ovu reprezentativnu pauzu Bog pogledat pa da prođemo bez yebenih povreda,koje nam svake sezone uskrate put ka tituli...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Sta je ba cilj? Kakav cilj? Ko ga je odredio? Ti?Paradajz je napisao/la:Nebitno je koliko sam ja inteligentan kada je tebi IQ u minusu, i to debelom. Sto spinujes Big Trole, cuj najboljih 11 igraca, Mandzukic, koga briga za to, cilj je da je Alaba najbolji na svojoj poziciji i da nema boljeg, a to da li Bayern ima najboljih 11 na svetu i da su svi najbolji na svojoj poziciji me apsolutno ne interesuje.BigBigBang je napisao/la:Inteligentan si ko hrast, najbolje ekipe ne radjaju 11 najboljih igraca svijeta, vec 3,4,5 a u Bayernu su to Ribery, Robben, Lahm, Svajnstajger, Neuer a niti je MAndzukic najbolji napadac na svijetu, niti Alaba najbolji lijevi bek.
I ti si sad ovde dosao i pokrenuo raspravu jer to je tvoj cilj ti si trol ti si mucki trol.
Ti nisi mjerodavan da odredis neciji IQ, svaka rasprava sa tobom je identicna jer imas 2-3 fraze koje stalno ponavljas svojim oponentima tipa ti spinujes, ti si trol itd itd... a znamo da takvo sto rade ljudi koji nemaju argumenata, plitki ljudi...
Sto se tice Alabe za mene je on medju najboljim igracima na svijetu na svojoj poziciji, ali i dalje mislim da defanzivno nije dobar kao sto je ofanzivno, naravno ne kazem sad da je propuh i da bi mu neki polovnjak tipa Iago Aspas pravio probleme ali takav sam stekao dojam gledajuci ga.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
@Paja
Pa dovoljno o njegovoj defanzivi govori to da ga je onaj babun Walnut prolazio kako je htio....
Pa dovoljno o njegovoj defanzivi govori to da ga je onaj babun Walnut prolazio kako je htio....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Cilj nisam odredio ja, vec tok diskusije, koji ti poremetis svojim spinom govoreci o Bayernu i da su tamo svih 11 najbolji na svetu. Razumes, klasican si spiner i trol, jer nemas odredjeno znanje da bi ucestvovao u normalnoj diskusiji, jer stalno bezis od iste, uhvatis se za nesto levo i izbegnes vesto diskusiju, usput izvredjas "oponenta", jer argumente nemas, jedini argument ti je pokusaj trola, i vredjanje, mozak ne moze da ti procesuira dovoljno brzo da bi sastavio neki argument vredan paznje i rasprave.BigBigBang je napisao/la: Sta je ba cilj? Kakav cilj? Ko ga je odredio? Ti?
Ti nisi mjerodavan da odredis neciji IQ, svaka rasprava sa tobom je identicna jer imas 2-3 fraze koje stalno ponavljas svojim oponentima tipa ti spinujes, ti si trol itd itd... a znamo da takvo sto rade ljudi koji nemaju argumenata, plitki ljudi...
Sto se tice Alabe za mene je on medju najboljim igracima na svijetu na svojoj poziciji, ali i dalje mislim da defanzivno nije dobar kao sto je ofanzivno, naravno ne kazem sad da je propuh i da bi mu neki polovnjak tipa Iago Aspas pravio probleme ali takav sam stekao dojam gledajuci ga.
IQ ti svoj dokazujes svakim danom, ne moram ja tu biti "mjerodavan" ni za sta, a i nije neka mudrost odrediti tvoj IQ, samo je pitanje da li si toliko neinteligenta persona, mali balavac ili trol neizmernih razmera. Mada, u sva tri slucaja IQ je u minusu.
Od Alabe nema bolji trenutno, taj je dokazao koliko je dobar ofanzivno, i koliko je jak i defanzivno, decko je i poceo karijeru da gradi na poziciji zadnjeg veznog, nema tu neke prevelike mudrosti o njegovoj defanzivi, nije sada ni bogotac, ali nije ni rupa koliko ti pricas. Koliki prostor on pokriva to je smesno, pa tek fizicke predispozicije, mentalitet, jednostavno nema bolji levi bek od njega koji tako igra u oba pravca. On cini cak i Bilala boljim.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko je kome nabio komplekse? Oni nama navijacima Arsenala nisu mogli, Arsenal igrao 3-3 sa njima i bio veoma ostecen(molim bez prica korner ovo ono, nije korner i jedna 100% prilika isto). Ali upravu je i Paja sad. Od Bayerna se pravi neka ekipa od 11 WC sto je nemoguce. Bayern kao Bayern jeste najjaca ekipa, sto ne mora znaciti da na svakoj poziciji imaju WC igraca. Jer da imaju bili bi najbolja ekipa svih vremena bez i malo konkurencije. Opet niko i ne kaze da su ti igraci prosjecni jer nisu, ali neki nisu WC igraci.
@Paradajz Igrac protiv kojeg Walcott izgleda kao igracina nije neki Bog zna koliko dobar u defanzivi. To sta je on igrao nije ni bitno, evo Arteta igra tog famoznog defanzivnog veznog pa nije nista vise od prosjeka nazad. Isto tako Sagna je uvijek bio ispodprosjecan(nije bio ni prosjecan) ofanzivni bek pa je bio jedan od boljih u svijetu. Naci beka sa idealnom i ofanzivom i defanzivnom je nemoguce. Lahm je blizu, ali opet puno i daleko od toga.
@Paradajz Igrac protiv kojeg Walcott izgleda kao igracina nije neki Bog zna koliko dobar u defanzivi. To sta je on igrao nije ni bitno, evo Arteta igra tog famoznog defanzivnog veznog pa nije nista vise od prosjeka nazad. Isto tako Sagna je uvijek bio ispodprosjecan(nije bio ni prosjecan) ofanzivni bek pa je bio jedan od boljih u svijetu. Naci beka sa idealnom i ofanzivom i defanzivnom je nemoguce. Lahm je blizu, ali opet puno i daleko od toga.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
bla bla bla Rajcica je ispisao pola kilometra posta a sve je moglo stati u jednu do dvije receince. I dalje ima dva izraza koja stalno koristi ti si spiner, trol, tu doda cesto i IQ i jos kaze da ima argumente. Od Alabe nema boljeg to je dokazano, ko dokazao? Rajcica dokazao...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne volim se mjesati u ove rasprave koje me se bas i ne ticu , al' ko je bolji lijevi bek ? Nemojte mi samo Albu spominjati , onaj je rođeni glumac sa sporednom karijerom kao fudbaler .
Najjace je naci jednu tekmu i na osnovu toga tumaciti neciji defanzivan kvalitet, pogotovo ta utakmica gde je Bayern odigrao ono najlosiju tekmu u celoj sezoni. A nesto se i ne secam te dominacije limitiranog. Pa normalno da se nigde savrsenstvo ne moze naci, i da ne postoji bek koji je da se tako izrazim Michael Jordan u oba pravca, ali niko ne moze da ospori da je ovaj najjaci bek na svetu trenutno na levoj strani, jednostavno nema bolji, evo navedi mi boljeg ??? Cole je sjajan, ali u godinama, Evra propao, Baines i ne moze uci u pricu, jer nikad nije ni igrao na najvisem nivou a i slab je u defanzivi, plus nema pluca da pokriva onoliko koliko ovaj moze, Marcelo vec duze vreme povredjen. Jedino Filipea Luisa bi mogao spomenuti. Evo daj mi nekoga ko je bolji...AllGunsBlazing je napisao/la:
Jel to onaj iz Atletico Madrida Felipe Luis ? Ili sam ja pomiješao to s nekim drugim igračem ?
Mislim, onaj iz Atletica je odličan lijevi bek, sigurno u top6 u ovom trenutku na svijetu.
Mislim, onaj iz Atletica je odličan lijevi bek, sigurno u top6 u ovom trenutku na svijetu.
nerkolfc je napisao/la:Ne volim se mjesati u ove rasprave koje me se bas i ne ticu , al' ko je bolji lijevi bek ? Nemojte mi samo Albu spominjati , onaj je rođeni glumac sa sporednom karijerom kao fudbaler .
Don't attract the Kitalonce here.

Hm a Leighton Baines? A Marcelo? Bogami povelik je izbor.. Isto tako tu je i Cashley Cole.
Alaba je dobar igrac, bolji naravno od pomenuta dva, budite realni i zavrsite temu, samo zicate banove

A jedan od bekova koji ce biti strasan kada bi dosao u Arsenal, Luke Shaw ili Danny Rose ( Spursovac ) sta fali da klepimo ovoga ko Campbella

@Vedo
Filipe*
-
- Kontakt:
kako je ovaj PIKE smiješan lik, imam osjecaj da samo se zeli nekom uvlačit 
e čuj top6
nazalost ovaj paradajz zna zvucat pametno na momente al ne interpretirat na pravi nacin

e čuj top6

nazalost ovaj paradajz zna zvucat pametno na momente al ne interpretirat na pravi nacin
Dodjes da procitas nesto o Arsenalu a ono nesto lijevo.....
Nego, koji (krilni) napadac dolazi u januaru?

koga boli qrc kakav ti osjecaj imastornado2009 je napisao/la:kako je ovaj PIKE smiješan lik, imam osjecaj da samo se zeli nekom uvlačit
e čuj top6![]()

SamoZeljo je napisao/la:Dodjes da procitas nesto o Arsenalu a ono nesto lijevo.....
Kojeg god mi pozelimo a da je nijemac

@vedo
hahahah
-
- Kontakt:
isto što ih boli qrac za tvojom strucnom prognozom od top6 sa posebnim naglaskom na 6. Čovjek slušao papagaja il tebe isto je, uglavnom nesto ponavljas za drugimaPIKE je napisao/la:koga boli qrc kakav ti osjecaj imastornado2009 je napisao/la:kako je ovaj PIKE smiješan lik, imam osjecaj da samo se zeli nekom uvlačit
e čuj top6![]()
pa ja qrcu mi cejf da ponavljam za drugimatornado2009 je napisao/la:isto što ih boli qrac za tvojom strucnom prognozom od top6 sa posebnim naglaskom na 6. Čovjek slušao papagaja il tebe isto je, uglavnom nesto ponavljas za drugimaPIKE je napisao/la:koga boli qrc kakav ti osjecaj imastornado2009 je napisao/la:kako je ovaj PIKE smiješan lik, imam osjecaj da samo se zeli nekom uvlačit
e čuj top6![]()

-
- Kontakt:
tako je to kad nemas izgradjenju licnost i dovoljno fudbalskog znanja, nazalost jer si jedan od nas topnika 

pa ja, opet ti kazem qrcu mi maksimalno cejf da nemam izgradjenu licnost i dovoljno fudbalskog znanjatornado2009 je napisao/la:tako je to kad nemas izgradjenju licnost i dovoljno fudbalskog znanja, nazalost jer si jedan od nas topnika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.