Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Više je Pape uradio za HNL nego Niko Kovač.
U nas fudbal nije najvažnija sporedna stvar, nego je općenito najvažnija jer ništa drugo i nemamo. Umjesto da imamo selektora koji će učiniti sve za dobrobit reprezentacije, države, ljudi, mi imamo ovog polovnjaka koji u normalnoj državi ne bi dobio dozvolu da vodi pionire u nekom amaterskom klubu.
Safet Sušić može u istu rečenicu sa Munibom Ušanovićem, možda bi se i postidio da ima obraza, Sušić je ogledalo ove države.
U nas fudbal nije najvažnija sporedna stvar, nego je općenito najvažnija jer ništa drugo i nemamo. Umjesto da imamo selektora koji će učiniti sve za dobrobit reprezentacije, države, ljudi, mi imamo ovog polovnjaka koji u normalnoj državi ne bi dobio dozvolu da vodi pionire u nekom amaterskom klubu.
Safet Sušić može u istu rečenicu sa Munibom Ušanovićem, možda bi se i postidio da ima obraza, Sušić je ogledalo ove države.
Hezbollah pomagaj sad ili nikad

gledali smo 2-6-2 formaciju, sada je red na 4-6-0 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Ma Munib je mala maca za ove Sušiće i coNeutral je napisao/la:Više je Pape uradio za HNL nego Niko Kovač.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
ako me sjecanje nevara pobjedili smo Norvesku sa rezervnom ekipom ili B-reprezentacija u sred Osla 1-2,zasto nebi dobili Izrael 

Pape nemoj ic dok ne skupis milion .. 75 + 75 ....izdrzi do sledece zime .. ko j .. glupe bosance ..vidis da I dalje pola stadiona klice
Tvoje ime
Tvoje ime
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 10 nov 2014, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Ja sam se danas pomirio sa činjenicom da se nećemo direktno plasirati na EP.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- skyisthelimit
Ne, nazalost slabo sam upoznat sa njihovim radovima. Tako da, nenamjerna greska.BaDa12 je napisao/la:Reci na našem, kolo sreće se okreće. Je li se to stidiš Kemala Malovčića?skyisthelimit je napisao/la:What goes around comes around. Ko zeli da shvati, shvatit ce.![]()
Ili, nedajBože, Olivera Mlakara?

Ko zna, mozda nije ni do Papeta vec do zavjere. Protivnik govori da to nisu cista posla.

Zato sto nema(mo) klasu u napadu koji bi znao da primi loptu ala Muslimovic onomad. Pa cak ni kantu u napadu.Eto zasto.Bajric981 je napisao/la:ako me sjecanje nevara pobjedili smo Norvesku sa rezervnom ekipom ili B-reprezentacija u sred Osla 1-2,zasto nebi dobili Izrael
Slobodnjak je jedina nasa nada, a pri tome da odbrana uradi svoj dio posla.
15.10 - 15.06 ...
jos malo izdrzite braco moja.bluesaa je napisao/la:
Vezni red: Pjana, Medunjanin, Stilic, Besic, Salihovic
Krila: Izet, Lulic, Duljevic
Napad: Dzeko,Vedo, Mahmutovic, Djuric
Mislim da ovako nešto ide:Misir je napisao/la: Volio bih da mogu sjesti i poslusati razgovor izmedju Safeta i ljudi iz Saveza
Safet: Đe ste raja?!
Pilav, Baković uglas: Ooo Sajo Pitaru kako ide?
Safet: Evo zamazo sam im malo oči sa povredama kad kiksamo da nas javnost ne nalijepi.
Baković: Super super nemoj samo davati nikakve izjave bez Slavice da te ne iznenade pitanjima, znaš kakvi su novinari.
Safet: Znam znam vole oni ujesti, čuvam se bez brige. Jedino me brinu oni na SS.ba forumu pišu ljudi, ruže me, a vala svaka im je na mjestu.
Baković: Ajde vidjeti ću ja da par momaka nađem da se registruju i pišu u tvoju korist, nije red da te napadaju i kritikuju moramo to spriječiti. Historija je pokazala da forumu ruše vlade i države, a ne nas mali Savez"
( ulijeće) Begić: Sajo moramo se na EP plasirati valja nam budžet napuniti, žali mi se i IO ponestalo od Brazila nije red da se hrane po pekarama i kredite podižu.
Safet: Nije do mene Predsjedniče, do igrača je ako odigraju dobro idemo na EP. Taman kod mene kući da se olešimo prije tekmi, ako ne bude plasmana svaliti ćemo na nekoga znaš kako to ide.
Begić: Znam znam samo ti drži konce u repki i vrši promociju HNL i tu ćemo čvarknuti koju markicu ne sumnjam. Valjali smo im pravo.
Safet: Bez brige, baš mi je Germania najavila da će nas počastiti izletom za NG, kaže da odmorimo od nerada.
Svi skupa: Tooooo Safete valja nam žene malo iz kuće izvesti, jadnice ubiše se od sapunica povazdan.
( Kreće potpisivanje nekih papira, dopis od Hajduka, Rijeke zahvale za promociju igrača)
(Mrtvu tišinu prekida) Salem Prolić: Rajaaaa ja opet ogladnio, slaba mi maslenica jutros bila
Pa nastavlja Prolić: Ajmoo do ASDž malo još pite pa ćemo svi do Brajlovića obećao je ručak čovjek red je da ne izradimo obećanje.
Jedinstveni odgovor stiže od svih učesnika sastanka: Ja sam ZA, idemo!
Ostavljaju se papiri i olovke ustaju i odoše....
Tako nekako bude

Na pres konferenciji treba pitati Sušića s koliko napadača ćemo igrati?
Bio bi odgovor ko onaj Cartmanov o Iq testu

Bio bi odgovor ko onaj Cartmanov o Iq testu

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Cuj Kvrzica pozvao. Svaka cast teletino, on nam je bas taj koji je trebao. Zestoku konkurenciju Visa i Hajrovic dobise na poziciji centrafora.
- Consigliere
- Kontakt:
Janez je napisao/la:Mislim da ovako nešto ide:Misir je napisao/la: Volio bih da mogu sjesti i poslusati razgovor izmedju Safeta i ljudi iz Saveza
Safet: Đe ste raja?!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- plavipatriota
- Kontakt:
novo pitanje papetovim lizačima, kućnim slugama, rezačima nožnih noktiju velikog vođe:
Kako je vaš čobanski Veliki Vođa izjavio prvo da neće nikog zvat, a onda zvao još jedno krilo, i doveo nas u situaciju da nemamo nijednog napadača?
Ili vam je i to uspio objasniti dok ste mu zanoktice sređivali?
Kako je vaš čobanski Veliki Vođa izjavio prvo da neće nikog zvat, a onda zvao još jedno krilo, i doveo nas u situaciju da nemamo nijednog napadača?
u nedostatku avdije i vjerovatno mujdze, racunajuci da lulic i nije bek, protiv izraela bi trebali igrat u novoj patentiranoj papetovoj formaciji koja ima 3 imena koja raja mogu izabrat;bluesaa je napisao/la:gledali smo 2-6-2 formaciju, sada je red na 4-6-0
Opcija 1: "sijalica"
Opcija 2: "propuh"
Opcija 3: "zbuni i sebe i protivnika" ili u raji rado poznato kao "ko pije a ko placa??"
ta formacija ce bit nesto dosad nevidjeno na fudbalskom terenu i uci ce fudbalske anale od nedelje a ide ovako; 2-3-3-2-0
--------------------Begovic------------------
--------------Sunjic----Spahic--------------
------Besic.....Hadzic---Medunjanin----
---------Visca-----Pjanic-----Lulic--------
---------------Susic---Hajrovic-------------
Zadnja izmjena: mikki21, dana/u 10 nov 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
nece ti odgovoriti, kao sto meni calcio neku noc nije smioplavipatriota je napisao/la:novo pitanje papetovim lizačima, kućnim slugama, rezačima nožnih noktiju velikog vođe:
Kada neko na onakav način započne post, teško da će se neko udostojiti da mu odgovorimirzatele je napisao/la:nece ti odgovoriti, kao sto meni calcio neku noc nije smio

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Kada neko na onakav način započne post, teško da će se neko udostojiti da mu odgovorimirzatele je napisao/la:nece ti odgovoriti, kao sto meni calcio neku noc nije smio
jos nisam docekaomirzatele je napisao/la:cekammirzatele je napisao/la:Jos jedno pitanje calcio, znaci po tebi je bolje da nam igra Visca u vrhu napada, nego Djuric ili Mahmutovic, svejedno koji od njih dvojice?
Sabinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.