Postao/la Slatinash_7 » 24 nov 2014, 12:56
Ja ne znam kako neki ovdje ne razumiju da svako ima pravo na svoje misljenje,i sto se tice baklji i sto se tice ubistva navijaca,Azmira Husica i svega ostaloga..Stalno napominjete da je 15 ljudi krivo ako ode Azmir,zasto vi ne ustanete protiv tih ljudi,ne dignete svoj glas,i zasto ne shvatate da ce ti ljudi mozda otjerati Azmira ali da je Azmir svojom politikom otjerao vas sa stadiona,da,bas vas koji ste utakmicu napustili u 70 minuti jer je igra vec 13 kola dno dna,otjerao je 7000 dusa koje su se pojavile protiv Igmana,Jedinstva a koje se nisu pojavile protiv nasih najvecih rivala Sarajeva,gdje su ti ljudi sto toliko vole Slobodu?Dalje,Azmir se okruzio nesposobnim ljudima,menadzerima,ponavljam se hiljadu puta,ljudima to sve smrdi pa Azmiru vise ne vjeruju..Azmir nije vratio dugove,nego je prodao naziv tribine BHT u pola cijene(vjerovatno)da bi se kao vratio dug,Sloboda tih para nije vidjela,tako je isto i za ostale stvari,neki to vide,onako kao ja da je Azmir jedini covjek koji se uhvatio u kostac sa dugovima a neki to vide kao da je on prodao stadion,reklame i sta vec sve ne..Razumite ljudi,svako ima pravo na svoje misljenje,vi svoje,oni svoje,ja svoje,sad je samo fazon ko ce u svemu tome odnjeti pobjedu..Pitanje za sve koji slijepo podrzavaate Azmira,sta ako ispadnemo iz lige a ovim tempom sigurno hocemo,sta cemo onda?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina