FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 23 nov 2014, 23:14

Batva je napisao/la:Moze li neko po brojevima napisati prezimena igraca?

Piric i ona 7-ica su bili dobri. Mehidica bih ja pokusao kome podvaliti i probati uzeti fine pare, ako ne to onda ga natjerati duple kondicione da radi i 3 puta u gym. Steta je njegov talenat ne isforsirati.
6 Omić
7 Pršeš
8 Efendić
10 Musić
12 Pirić
15 Sarić
18 Kiso
19 Bajraktarević
21 Mitrović
23 Mehidić
95 Mehanović

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 nov 2014, 23:29

Gifron je napisao/la:
Batva je napisao/la:Moze li neko po brojevima napisati prezimena igraca?

Piric i ona 7-ica su bili dobri. Mehidica bih ja pokusao kome podvaliti i probati uzeti fine pare, ako ne to onda ga natjerati duple kondicione da radi i 3 puta u gym. Steta je njegov talenat ne isforsirati.
6 - Omic
7 - Prses
8 - Efendic
9 - Selamovic ( izmjena )
10 - Music
12 - Piric
15 - Saric
17 - Mujkic ( izmjena )
18 - Kiso
19 - Bajraktarevic
21 - Mitrovic
23 - Mehidic
95 - Mehanovic
Hvala buraz.
@Zodiac :thumbup:

Prsesa ni za zivu glavu ne smijemo pustiti, ne znam kakav ima trenutno kontrakt, ali pod hitno ga trebamo vezati sa jos par godna. Vidi se kod momka potencijal, a tek mu je 19 godina. Uskoro ce on i za U21 zaigrati, glavu dajem. Uz dobro desno krilo i starog Mehidica, Radovanovic da se vrati u dobru formu (jos kad bi i Mujic napokon za Slobodu zaigrao kako treba) opstanak nema sanse da ce doci u pitanje. Samo u odbrani moramo se kvalitetnije pojacati. Mislim da i ne bi trebalo uloziti previse na kadar, desno krilo + pravi ofanzivni vezni + pristojna odbrana, glat dobijamo na Tusnju ekipe koje dolaze na proljece, a sve su to ipak slabije ekipe od ovih iz prvog dijela sezone.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 nov 2014, 23:36

Mujic je danas sa nama bio na sjeveru,cini mi se :thumbup: .

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 23 nov 2014, 23:50

staragarda je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Uspjet cete vi otjerati Azmira,samo naprijed Tuzlaci.Cijeli kanton je uz vas.
Odavno se po Gracanici,Lukavcu,Banovicima i slicno nisu sprdali sa vama.
Onog trenutka kad Azmir ode,vracate se u realnost da onaj dug sasvim sigurno niko nece rijesiti,a ti sto su ga otjerali ce jos koju tekmu doci i prestat ce i pratit klub jer ce biti u bezizlaznoj sitvaciji.Sa tim cinom cete konkurisati vjerovatno za najgluplju navijacku grupu i sredinu na Balkanu a vjerujem i sire.Na dobrom ste putu da svakom ljubitelju sporta u TZ i TK budete rak rana Slobode.

Lik dosao i placa dugove bivsih uprava,placa kazne navijaca,autobuse,..sve lik placa iz svog dzepa i ovce ga tjeraju.Bore se ljudi za spas i onako potonule Slobode tako sto ce joj nabiti jos koju hiljadu kazne pored onih milionskih dugova.Jos mu ispod svecane lose tu i tamo pokoji sizofrenicar dobaci i da mu ebe mater..koje ovce,koja vuna :rol:

Sta reci :rol: :rol:
koju posluku porati :rol:
kome :bow:
Kad su pojedinci tako glupi i treba da se s njima sprda i kanton i drzava.
smaras sa svojim kilometarskim postovima...ne javljas se godinu pa onda dodzes ovdje nesto moralises kao i na temi pitara...nisi navijac Slobode i ne kontam sta tebe boli k i t a sto ce se nama smijat gracanica,zivinice,banovici...jaka stvar u pm....i od kud sad tvoja briga..totalno si nerelevantan lik da ti nesto palamudas o nama...brini se za svoj klub ako ga imas...il navijaj za taj brazil u s r a n i
Nesto si mi nervozan Lucky :mrgreen:
Opusti se covjece,smotaj jednu.Nabacao si hrpu gluposti a ni jedan argument.Sve nesto tipa "boli tebe","ebe se tebi" i slicne nebuloze.To samo govori da si intelektualno ogranicen i vjerovatno na nivou onih istih sto bacaju baklje.
Slobodu sam gledao 3 puta ove godine i veci sam navijac od svakog od onih sto pale baklje.Ni marke stete nisam nanijeo a uredno sam platio ulaznice.Zbog mene Sloboda nije platila ni marke dok zbog tih 15-20 ljudi je Sloboda u skoro svakoj domacoj tekmi platila po 1000 km kazne.Znaci da svaki taj navijac kosta Slobodu 50 maraka po utakmici.A ulaznicu plati 3 marke.Zbog ovog danas ce sigurno stici veca kazna od 1000 tako da ce svaki od tih 20 ljudi kostati klub preko 100 maraka ako dodje 2000 miljekazne.Ti kao "pravi" navijaci imaju 15 tekmi kod kuce puta 3 marke karta=45 maraka taj navijac godisnje doprinese Slobodi(da ne ulazimo u raspravu sto ni po te 3 marke neki nisu placali) a za jednu tekmu joj nanese stete od najmanje 50 maraka.Ovo su sve fakti i lahko provjerljive stvari.

Pjeni se ti frajeru koliko hoces al su cinjenice neumoljive.Uopste nisam navijac Slobode,ali zivim na TK i uzmem sebi za pravo da s vremena na vrijeme dodjem na tekmu i da iznesem misljenje o tom klubu.Osim toga,da ti iskreno kazem od mene je Sloboda ove sezone profitirala 15 maraka a od tebe i takvih kao ti vjerovatno ce i ove sedmice iskesiti po 200-300 maraka po navijacu zbog baklji.(racunica iznad)
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 23 nov 2014, 23:50

rece policija da ce hapsiti ko god bude palio baklje..da ce pretresati,oduzimati,pojacano kontrolisati...
sta ono bi.. :?
ko je i po cijem nalogu,dozvolio da se to unese...
nisam fudbalski strucnjak,ali mi imamo solidnu odbranu,i znamo se organizovano braniti...ali nemamo napadacki potencijal,kada treba prelomiti utakmicu,nula bodova..nama trebaju jedan prvoklasan krilni i jos jedan klasni golgeter,te kreator igre..ovako neide,nema ko dati gol i kada se doslepamo do protivnickog sesnesterca.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 nov 2014, 00:04

Sarajlijc@ je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan :mrgreen: . . .
Niciji, necemo se lagati. Pokusali ste nesto ali ste pobjegli od murije...

Broj 10 brat navija za FKS :) :cool:
Music? Da navija za Sarajevo I bio je moderator na ovom forumu navija I za Romu tu je pisao na njihovoj temi..sad ne pratim ne znam jeli jos aktivan forumas :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 nov 2014, 00:06

Mehanović jasno poručio: "Nisam rekao da odlazim" :salut: :D

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 nov 2014, 00:10

SaltCityAttack je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Šta ovo novinari pišu da nije bio incident u TZ.Pa čiji je ono bus danas izrešetan :mrgreen: . . .
Niciji, necemo se lagati. Pokusali ste nesto ali ste pobjegli od murije...

Broj 10 brat navija za FKS :) :cool:
Music? Da navija za Sarajevo I bio je moderator na ovom forumu navija I za Romu tu je pisao na njihovoj temi..sad ne pratim ne znam jeli jos aktivan forumas :)
Jak opet igrac, gubio se k'o Hadzira u zitu. :D

Ko je ovaj Ardit Sakiri, sta je sa njim? Mada, i on stara guzica.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 nov 2014, 00:15

Batva je napisao/la: Ko je ovaj Ardit Sakiri, sta je sa njim? Mada, i on stara guzica.
On je napustio klub još na kraju prošle sezone. :lol: Vidim još je na svim stranicama u rosteru Slobode. :facepalm:

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 24 nov 2014, 00:19

SaltCityAttack je napisao/la:
Fakat :) koji nick ?

A najjaci su mi ovi iz sirote i 'normalne' raje.. ugrozeni momci :( pa sto se ne aktivirate bagavci jedni, gdje je ta urbana ekipa, gdje su ti carsijaneri ? Vazda oni ugrozeni, majorizacija plac i dreka a saner do sanera. Ma u stvari goli qrac !

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 nov 2014, 00:34

NKMramor je napisao/la:
Batva je napisao/la: Ko je ovaj Ardit Sakiri, sta je sa njim? Mada, i on stara guzica.
On je napustio klub još na kraju prošle sezone. :lol: Vidim još je na svim stranicama u rosteru Slobode. :facepalm:
Zato i kontam da nisam nesto propustio, jer ionako cesto idem vani pa ne mogu sve popratiti. Covjek nema kluba ocito. Cak bi nam i on bio pojacanje :lol:

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 24 nov 2014, 06:28

klma1 je napisao/la:
Alibasa je napisao/la:
Pitanje za klma1
Da ne tražim tamo tvoj post, ali pročitao sam post u kojem si napisao kako izlaze neki misionari koji govore da se trebaju finansirat svi sportovi.

To želiš reći da se ne trebaju finansirati? Ako je tako možeš li mi molim te obrazložit to?
kad me vec prozivas ja sam rekao tj. napisao ovo "Uz sve to misionari sire pricu kak opstina treba da da para kao za sve ostale sportove i klubove zajedno..." nadam se da si skontao da je moja izjava suprotna onom sto si ti napisao, e sad ako treba jos i da ti pojasnim j....a
Pa baš zbog toga što sam razumio šta si htio reći, htio sam da obrazložiš to. Iz kojih razloga se ne trebaju finansirati ostali sportovi, kad u nekim drugim sportovima imamo bolje rezultate nego što to ima fudbalski klub, i ti rezultati bi bili još bolji samo da ima para.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 nov 2014, 11:43

Zodiac je napisao/la: 6 Omić
7 Pršeš
8 Efendić
10 Musić
12 Pirić
15 Sarić
18 Kiso
19 Bajraktarević
21 Mitrović
23 Mehidić
95 Mehanović
Pirić se juče pokazao kao dosta sigurniji golman od Fejzića, hvata momak i muhu u letu. Većina poprilično solidno odigrala defanzivno osim Sarića kojem bi zabranio prilazak stadionu i Mitrovića koji nas je mogu slobodno reći i koštao utakmice. Formaciju koju je Alfredo Casimiro odigrao jučer nisam vidio već dugo. Takva formacija u odbrani sa Omićem na liberu, brzom transformacijom u napad i nekoliko dobrih igrača može funkcionisati protiv jačih ekipa. Transformacija je nedostajala juče, šansi smo imali. Ostaje da se vidi kakva će ekipa biti na raspolaganju za drugu polusezonu, trener radi odličan posao sa onim što ima na raspolaganju. Kostur ekipe možemo pronaći u našim omladincima, međutim nedostaju ta 3-4 igrača koja će napraviti razliku,igrači koji su svih 90 minuta spremni istrčati kontru i realizirati svaku šansu.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2014, 12:42

9 mjesto bjezi samo tri boda,uopste nije tako crno koliko recimo tabela pokazuje,jer na nasu srecu,ima 6,7 krs ekipa u ovoj krs ligi....ali ono sto znamo je ako hocemo na tu 8,9 poziciju,moramo na ovu ekipu,dovesti 4,5 PROVJERENIH POJACANJA;inace mrka kapa.....bodovi se nesmiju prosipati vise na tusnju...zato se moramo extra pojacati,i samljeti protivnike na svom terenu,u gostima sta se napravi..

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 24 nov 2014, 12:48

slika

Navijači Slobode na djelu :crazy:
Allez

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 nov 2014, 12:51

Dolaze nam Vitez,Radnik,Travnik,Mladost,Slavija,Drina iz donjeg dijela tabele i vjerujem da opstanak nece doci u pitanje.

Nama je sada najbitnija skupstina i statut,imamo dovoljno vremena da vidimo sta cemo i kako cemo i na koji nacin da se pomogne ,taj test ako polozimo onda mozemo ocekivati znacajnije pomake u funkcionisanju kluba i rezultatima .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2014, 12:51

Ammare je napisao/la:slika

sta ima amawe,kaki si ko cojk..
samo tuzla je pjesme pjevala,protiv cetnika,protiv ustasa,sda..nacionalista..
imas mahanje ljubi te amaw u celo :wave:

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 24 nov 2014, 12:53

wienultras je napisao/la:
Ammare je napisao/la:slika

sta ima amawe,kaki si ko cojk..
samo tuzla je pjesme pjevala,protiv cetnika,protiv ustasa,sda..nacionalista..
imas mahanje ljubi te amaw u celo :wave:
Djela vrijede više od riječi
slika
Allez

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 nov 2014, 12:53

Lik ustao iz mrtvih postavio svoju crno bijelu sliku koja se vrtila po portalima i objavio status,ne blamirajte se ,nek' momak pociva u miru.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 nov 2014, 12:56

Ja ne znam kako neki ovdje ne razumiju da svako ima pravo na svoje misljenje,i sto se tice baklji i sto se tice ubistva navijaca,Azmira Husica i svega ostaloga..Stalno napominjete da je 15 ljudi krivo ako ode Azmir,zasto vi ne ustanete protiv tih ljudi,ne dignete svoj glas,i zasto ne shvatate da ce ti ljudi mozda otjerati Azmira ali da je Azmir svojom politikom otjerao vas sa stadiona,da,bas vas koji ste utakmicu napustili u 70 minuti jer je igra vec 13 kola dno dna,otjerao je 7000 dusa koje su se pojavile protiv Igmana,Jedinstva a koje se nisu pojavile protiv nasih najvecih rivala Sarajeva,gdje su ti ljudi sto toliko vole Slobodu?Dalje,Azmir se okruzio nesposobnim ljudima,menadzerima,ponavljam se hiljadu puta,ljudima to sve smrdi pa Azmiru vise ne vjeruju..Azmir nije vratio dugove,nego je prodao naziv tribine BHT u pola cijene(vjerovatno)da bi se kao vratio dug,Sloboda tih para nije vidjela,tako je isto i za ostale stvari,neki to vide,onako kao ja da je Azmir jedini covjek koji se uhvatio u kostac sa dugovima a neki to vide kao da je on prodao stadion,reklame i sta vec sve ne..Razumite ljudi,svako ima pravo na svoje misljenje,vi svoje,oni svoje,ja svoje,sad je samo fazon ko ce u svemu tome odnjeti pobjedu..Pitanje za sve koji slijepo podrzavaate Azmira,sta ako ispadnemo iz lige a ovim tempom sigurno hocemo,sta cemo onda?
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.