Jest.i sad vas ja pitam je li to normalno?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jest.i sad vas ja pitam je li to normalno?
Ko mi kaze...Paradajz je napisao/la:Poprilicno kontruktivan komentar. Mada ovakvi odgovori su ocekivani od strane klinca ili populaciji kojoj je IQ na poprilicno niskom nivou.cala je napisao/la: Posto vidim da niko to nije napisao ja cu
NE SERI
Evo ovakav nekakav bar, i nije to nikakva glupost, dobio si odgovor od poprilicno objektivnog lika koji nit navija nit mrzi Arsenal, a odgovori na to su poprilicno immature cast izuzecima. Za razliku od @cala koji nastavlja sa konstruktivnim komentarima koji ne znace mnogo, sem da pokazuju njegov stepen inteligencije, ili stepen zrelosti.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma kakav konstruktivan komentar ocekuejs na glupost? Eto sad fazon neki kako je lopta isla. Ako igrac prvo pokupi loptu pa onda suparnickog igraca(a da nije start s' ledja ili neki slicni opasan) to nije faul. Ako ne, onda jest. U oba slucaja prvo je pokupljen igrac, ali razlika je bila ne u milisekundama vec u nanosekundama. Zbog toga, ili su oba faula ili nije ni jedan. Ja sam za opciju da nije bio ni jedan, ni ovaj ni onaj protiv Ville.
Smijesno je da ljudi koji su ovdje ubjedjivali kako je ono penal protiv Ville, kako je prvo igraca pokupio sad isto dolaze i ubjedjuju kako nije penal, kako je to odlican start, a ista situacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.