Kako te nije stid cuj komitet kriv svasta pa vi ste veci bjednici nego sto sam mislio da je Hadzic dao go kao sto je trebao vi bi Travniku jos tri gola dali e moj jadosjever je napisao/la:Nakon kompletiranog 9.kola mogu samo čestitati sudijama i komitetu na kvalitetno odrađenom poslu, prvenstvo će biti više nego zanimljivo i sa nestrpljenjem očekujem nastavak cirkusa nakon reprezentativne pauze.Prepustite se doživljaju jer ovako nešto se može doživjeti samo kod nas,sreća da su im prsti kratki pa ne mogu van PL BiH.
SARAJEVO ĆE BITI SVE DRUGO ĆE PROĆI !!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
šCARSON je napisao/la:Kako te nije stid cuj komitet kriv svasta pa vi ste veci bjednici nego sto sam mislio da je Hadzic dao go kao sto je trebao vi bi Travniku jos tri gola dali e moj jadosjever je napisao/la:Nakon kompletiranog 9.kola mogu samo čestitati sudijama i komitetu na kvalitetno odrađenom poslu, prvenstvo će biti više nego zanimljivo i sa nestrpljenjem očekujem nastavak cirkusa nakon reprezentativne pauze.Prepustite se doživljaju jer ovako nešto se može doživjeti samo kod nas,sreća da su im prsti kratki pa ne mogu van PL BiH.
SARAJEVO ĆE BITI SVE DRUGO ĆE PROĆI !!!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
pa sta sad jesi li ti vidio kako je Zeljo ostecen protiv travnika cist penal pa sta
s
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Zeba je posvetio gol svim pitarima koji su strepili do 90 min,hvala Zajko!
Igra losa,skorom pa bezidejna, peglanje sa loptom,ti meni ja tebi,sporo, slabo kretanje,otvaranje itd itd. Jos vise mi smeta sto nisu pobijedili za 25. rodjendan Hordi, to je jos veca sramota po meni. Ja neznam vise koga treba dovesti, koga otjerati da gledam Sarajevo na strani kako dere guzove ekipama kao sto je Travnik (bez ljutnje). Pa ljudi moji samo ako pogledamo kolika je razlika u kvalitetu u susjednim drzavama, Zvezda, Partizan, Dinamo, nema razlike gdje igraju kuci ili u gostima ljudi igraju i dobijaju. Kod nas sve neki pavavicari, loptu nam vuce Torlak pa nezna ni on jel posao ili dosao i sta da uradi sa njom, krene pa stane pa se namjesti pa okrene, boze ti mene sacuvaj. Previse smo se mi digli izgleda 

To je vas osnovni problem sto se uvijek dignete,slavite titulu proslo kolo.ado-hz je napisao/la:Igra losa,skorom pa bezidejna, peglanje sa loptom,ti meni ja tebi,sporo, slabo kretanje,otvaranje itd itd. Jos vise mi smeta sto nisu pobijedili za 25. rodjendan Hordi, to je jos veca sramota po meni. Ja neznam vise koga treba dovesti, koga otjerati da gledam Sarajevo na strani kako dere guzove ekipama kao sto je Travnik (bez ljutnje). Pa ljudi moji samo ako pogledamo kolika je razlika u kvalitetu u susjednim drzavama, Zvezda, Partizan, Dinamo, nema razlike gdje igraju kuci ili u gostima ljudi igraju i dobijaju. Kod nas sve neki pavavicari, loptu nam vuce Torlak pa nezna ni on jel posao ili dosao i sta da uradi sa njom, krene pa stane pa se namjesti pa okrene, boze ti mene sacuvaj. Previse smo se mi digli izgleda
Kvalitet se na kraju uvijek pokaze kao jedino mjerilo,ipak 30 kola valja odigrati!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma nije bila uplacena rata, mislili su da su mnogo jaki...Zanetti4 je napisao/la:Strašan Travnik , HAHAHAHHA

pkralj_je_mrtav je napisao/la:Necu ti nista reci, samo cu ti citirati najtrofejnijeg bh. strucnjaka. Kao i mnogo puta do sada on je u svom stilu rekao kako stvari stoje.sekac je napisao/la:stvarno ste vi realni **** te pa frajer rukom gol odbranio šta si ti gledao a nam nije svirao off side u prvom onaj isti majmun od pomoćnog a glavni to je posebna priča Travnik napada a igrač im leži i on pusti napad mi otmemo loptu i u kontru on prekida pa Hadžić uvijek u duelu sa dva igrača Travnika ali majmun svira faul u napadu u dva navrata oštetio Travnik a koliko je oštetio nas ti to nemožeš preko usta prevaliti jer ti to teško ide a zna se zašto.
"Drago mi je što se kolega ne žali na suđenje i to treba podržati. Došlo je vrijeme kada se svi žale na nešto kada izgube", zaključio je Osim.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Digli ste nos mnogo nakog par kola , sad liga pocinje i sad ce te vidjeti kome je gdje mjesto .
Ako bude te 3. na tabeli budi te zadovoljni jer dok se nacekate da vam Husejnovic odluci utakmicu bice kasno .

Ako bude te 3. na tabeli budi te zadovoljni jer dok se nacekate da vam Husejnovic odluci utakmicu bice kasno .

Vidim ja ti svu pamet svjeta pokupio.Zanetti4 je napisao/la:Digli ste nos mnogo nakog par kola , sad liga pocinje i sad ce te vidjeti kome je gdje mjesto .
JA koliko sam upucen liga pocinje od 1-og kola nije li tako?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
KZanetti4 je napisao/la:Digli ste nos mnogo nakog par kola , sad liga pocinje i sad ce te vidjeti kome je gdje mjesto .
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Navijači Sarajeva, većina barem, se ponašaju kao Srbi u već znamo kojem periodu. Vazda oni u pravu, nebeski ljudi, svi ostali su budale, lopovi, prevaranti. Svi ih kradu, sami protiv svih, u inat svima.
To je prilično bolesno ponašanje.
Povlačim paralelu što se tiče ponašnja i ograničene, plitke priče te ničega više da me neko ne bi pogrešno protumačio.
Povlačim paralelu što se tiče ponašnja i ograničene, plitke priče te ničega više da me neko ne bi pogrešno protumačio.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zato je veceras zabio..sekac je napisao/la:Kao vama zeba kojem ste **** majku prije dva tri kolaZanetti4 je napisao/la:Digli ste nos mnogo nakog par kola , sad liga pocinje i sad ce te vidjeti kome je gdje mjesto .

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
legendo ti si stariji covjek, dosao si danas iz travnika iznerviran losom predstavom svojih igraca, al to nije razlog da pljujes po nama kao mi smo nezasluzeno dobili, a budi iskren da nisi ni pogledao utakmicu..i odakle ti to za zebu, ko mu je yebao majku?sekac je napisao/la:Kao vama zeba kojem ste **** majku prije dva tri kolaZanetti4 je napisao/la:Digli ste nos mnogo nakog par kola , sad liga pocinje i sad ce te vidjeti kome je gdje mjesto .
Za zivot cijeli!
2 boda razlike, vatra a ? Imate još do derbija da probate ostati na prvom mjestu, poslije derbija - zna se.sekac je napisao/la:pa šta je trebao reči pomogo nam sudija je li to trebo ma daj bježi ba i onaj iz Travnika piše mi sve polomili a prije nas na tribini bilo polomljeno ali dobro eto mi polomili pa onaj lego ko da ga je rb-om neko spuco i ustade4 nastavio utakmicu lafo nije znao za sebe i nije čuo pa kako je odigro cijelu utakmicu hahaha.Nemaš ti meni šta reči znam ja vaš stav svakako samo vi inicirate sukobe na našoj strani pa sam prinuđen da ti odgovaram a drugo već su dvojicu sudija kaznili zbog Želje ali kao što rekoh **** njihove 4 utakmice vi ste na njima hajrovali 4 bobe a za ovu večeras no koment kad vidim pričat ćemo.Pa sad ne znam kako bi vi reagovali da je obrnuta situacija .Ono sam prepisao sa SPORT CENTAR pa bujrum pogledajte šta piše nije iz moje glave.kralj_je_mrtav je napisao/la:Necu ti nista reci, samo cu ti citirati najtrofejnijeg bh. strucnjaka. Kao i mnogo puta do sada on je u svom stilu rekao kako stvari stoje.sekac je napisao/la:stvarno ste vi realni **** te pa frajer rukom gol odbranio šta si ti gledao a nam nije svirao off side u prvom onaj isti majmun od pomoćnog a glavni to je posebna priča Travnik napada a igrač im leži i on pusti napad mi otmemo loptu i u kontru on prekida pa Hadžić uvijek u duelu sa dva igrača Travnika ali majmun svira faul u napadu u dva navrata oštetio Travnik a koliko je oštetio nas ti to nemožeš preko usta prevaliti jer ti to teško ide a zna se zašto.
"Drago mi je što se kolega ne žali na suđenje i to treba podržati. Došlo je vrijeme kada se svi žale na nešto kada izgube", zaključio je Osim.
DRUG NEBI TI PUNCA
Au što smo se neko digo na -2, nakon "na guzove bodova kući" gdje su i sudije nabacivale u šesneasterac Rudara. Polako sad još malo pa će 12.kolo , samo da vam ne prisjedne!
U novi boj...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zasto odma sudije, samo me zanima zasto, trener rudara se ne zali, ti/vi se zalite, stvarno mi ne idete u glavu nikakopowerplay je napisao/la:Au što smo se neko digo na -2, nakon "na guzove bodova kući" gdje su i sudije nabacivale u šesneasterac Rudara. Polako sad još malo pa će 12.kolo , samo da vam ne prisjedne!
Za zivot cijeli!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa zar ne vidis da ne mogu da podnesu sve ovo. Traze utjehu u sudijama, jer ne mogu priznati da smo bolji od njih. U tome lezi njihova snaga..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zasto odma sudije, samo me zanima zasto, trener rudara se ne zali, ti/vi se zalite, stvarno mi ne idete u glavu nikakopowerplay je napisao/la:Au što smo se neko digo na -2, nakon "na guzove bodova kući" gdje su i sudije nabacivale u šesneasterac Rudara. Polako sad još malo pa će 12.kolo , samo da vam ne prisjedne!
@sekac - Pa druze kako se nece zaliti zaliti na Zelju. Kao prvo jedino se Siroki ne zali, jer je u slicnoj poziciji kao i mi, a svi drugi koji jedva prezivljaju zvone na sva zvone. I to sada ispade neka prava? Po ovome mi ispadosmo najveci krivci u svoj ovoj prici. Prvo se onaj Borac poceo zaliti a imali 5 zicera koje bi jedan igrac Vrbanjuse ubacio. Onda za njima svi pocese. Pa onda jedni od najgori oni iz Slavije protiv kojih smo igrali sa igram manje cijelo drugo poluvrijeme, a nisu na gol bili u stanju opali... Da ti ne pricam o novim primjerima... E stvarno sto je dosta, dosta....
Samo se tjesite, znam da ce vam lakse biti, ali fino sam vam govorio da cete vi opet na kraju plakati. Evo od kako je sezona pocela mi smo vam rak rana, da me pogresno ne svatis, nismo sama vama vec svima. Poremetio Zeljo nacionali kljuc, sjebo sve, uzima sve redom, a to ocigledno smeta ostalima...
Jbg, najlakse je biti general poslije bitke, a u toku iste, sjediti i slusati sto drugi pricaju. Ovo je vise postalo stvarno dosadno, svaki dan ista price se vrti u krug, i ono sto je najbogre sada se kod onih naj objektivnih navijaca revolt izazveo... Do kada vise ne znam, ali ubjedan sam da sa ovakvim razmisljanjem ostalih timova u ligi necemo daleko stici.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 okt 2012, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Mhoshtapler je napisao/la:Navijači Sarajeva, većina barem, se ponašaju kao Srbi u već znamo kojem periodu. Vazda oni u pravu, nebeski ljudi, svi ostali su budale, lopovi, prevaranti. Svi ih kradu, sami protiv svih, u inat svima.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 okt 2012, 08:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!