AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 31 jan 2017, 00:56

S ovim prelaznim rokom sve ispod borbe za titulu je neuspjeh :D

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 31 jan 2017, 01:20

Di Gennaro novo ime koje se spominje zamjena Locatelliu :kafa: :salut:
Ac.Milan 2001-2024!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jan 2017, 01:21

bitno je dovesti ofanzivca, ne dao ti bog da neko ode a da ovi slučajno ne nađu zamjenu :zzz: nema veze što imamo desetak ofanzivaca, to se pod hitno mora nadomjestiti svačiji odlazak, a ove ostale pozicije u ekipi ko yebe.

sad se bonaventurinom povredom stvar mjenja jer je bilo jasno da ga planiraju staviti u vezu, a sad ostaje prazno mjesto koje će popuniti govedo ili pašalić (što na kraju nije ni bitno jer nijedan ne valja) što će znatno oslabiti ionako loš milan.
isto i ščiljina povreda predstavlja problem jer su calabria i antoneli stakleni tipovi koji ne mogu uvezati par utakmica, a vaginu ni ne svrstavam u ozbiljnog igrača.

i ovo će predstavljati ozbiljan problem, jer gubiš dva standardna igrača od kojih je jedan ponajbolji igrač u ekipi, a ne pomaže ni činjenica što je ostatak rostera u 90% slučajeva očajan.

a šta su oni uradili povodom toga? zatvorili merkato, yebe se ba njima. a da je se povrijedio bacca, lapadula ili neko treći, to bi ekspresno već sutra sletio novi napadač u milanello. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 31 jan 2017, 01:25

slika

:mrgreen:
Ac.Milan 2001-2024!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jan 2017, 01:29

ja mislim da je ipak vrijeme da dovedemo velosa, nema smisla da se već godinama povlači kao glasina u medijima :mrgreen:

doduše, evo galiani kaže da je merkato definitivno gotov, blago majci :kafa:

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 31 jan 2017, 01:51

savicevic je napisao/la:-Donnarumma i Curva Sud
-Zagrijavanje pred utakmicu
-Curva Sud
-Početak utakmice
-Zagrijavanje drugo poluvrijeme
-Stadion Dacia Arena

Atmosfera je bila fenomenalna ali šteta što smo izgubili biče bolje ja vjerujem u ovu momčad ;) . Forza ACM!
Svaka cast kolega zavidim ti iako si slovenac :rol: :thumbup:
Warrick je napisao/la:...
Halal ti vera majstore, slazem se u svakom slovu.
senadrosoner je napisao/la:Di Gennaro novo ime koje se spominje zamjena Locatelliu :kafa: :salut:
Jbt led taj je igro nekad u Milanu...

Bona se povrijedio, jedini vezni koji zna lopte je.bem ti lipu tek je sad sezona propala.

Spominje se da se Giaccherini nudi ja sam za momak nije neki kvalitet top ali je solidan pogotovo u reprezentaciji gdje ga Conte gotivio pravo i znao je biti ponajbolji.

A Velosa neka ga jos je mlad neka se jos malo kali. Njega i Moutinha dovest ce za jedno 5 godina ako bogda.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 jan 2017, 09:03

yebote citam komentare i kontam sad ce smak svijeta, mali Ocampos ce da pokida, biti ce to igracina. :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 31 jan 2017, 11:26

Di Gennaro koliko sam gledao dobro igra, može pokriti Locinu poziciju i ofanzivnog veznog, ali ima već 27-28 godina tako da ne znam :crazy:

S Ocamposom, Delofeuom i Susom imamo baš odlična krila, vezano za potencijal istih, nadam se da će to biti dar-mar u protivničkim odbranama :beba:

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 31 jan 2017, 12:54

Wauuu biramo između Di Gennara i Cigarinia... :clap: :problem: teško se baš odlučit... "e kome sad smeta šampionski Milan" :urnebes:
Ac.Milan 2001-2024!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 31 jan 2017, 18:15

I taj cigarini prije nego je onomad došao u Napoli a igrao je ako se sjećam dobro u Parmi povezivao se s Milanom kao nasljednik Pirla. Eto koliko je klub propao kad se povezuje s takvom igračima a celo zar nije izjavio da je Mercator zatvoren, sta su para skrsili to je čudo [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 jan 2017, 18:25

Kakav merkato :lol: :bow:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 jan 2017, 18:26

Danas se pojavila vijest kao pokušaće dovesti Cesca do kraja mercata ? Hahhah bas SF :D

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 31 jan 2017, 20:17

Selam alejk, imal' kakvih pojačanja?

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 31 jan 2017, 20:37

Niang u prvom sastavu protiv Arsenala ne bi čudilo da odma zabije topdžijama. :kafa:

Pratit ću utakmicu i naravno navijati za našu amebu
Ac.Milan 2001-2024!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 31 jan 2017, 20:47

Daj Bože da zabije 8 veceras :)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 feb 2017, 00:09

ameba u svom elementu :kafa:

kakva bi to prilika bila uvaliti ovu ublehu za 18 miliona, al' morao je mag galiani zajebati sa onom klauzulom i 8 golova :facepalm:

eto ga kraj merkata, potrošilo se nevjerovatnih milion i po na senzacionalne transfere zvane storari, ocampos i delofeu :rol: ne znam ni što se uopšte smijem, ovo je više žalosno već petu godinu uzastopno.

I think he may return next season unless we find something unexpected during the surgery." The muscular issue is serious enough."
kod bone je izgleda puno gore nego što se očekivalo :|

nije mi jasan ovaj dio, MOŽDA će se vratiti iduće?? čuj možda, pa tu onda govorimo o možebitnom izostanku od preko godinu dana što mi se čini previše (pogotovo jer mu se procjenjuju 3-6 mjeseci pauze), ili je baš baš baš ozbiljna stvar u pitanju o kojoj nam nisu ništa pisali.
i ovaj dio "ako ne pronađemo nešto neočekivano", šta bi tek to koji qurac trebalo značiti? :mrgreen:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 feb 2017, 11:12

Brz oporavak Jacku i SIljkanu, unisti nas utakmica u Udinama u svakom smislu. Ali vjerovatno su ove povrede posljedica i jakog tempa od zadnjih utakmica. Ne bi me iznenadilo da bude jos neka povreda u ovom prelomnom trenutku. Eto sad Deulofeu ima savrsenu priliku da pokaze koliko moze. Isto i mali Calabria, mozda cak i prije Antonelija da igra.

Rope valja ti ustat nesto ranije u nedelju, il nije valjda da ces propustit tekmu Milana :D :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 feb 2017, 13:51

Genoa president Preziosi: "Simeone to Milan? It all started when my friend Galliani requested "Give me Simeone" when he knows..that there is no chance to sign anybody except on loan."

Preziosi: "He [Galliani] does not even have the power unless the Chinese don't arrive by the end of February."

Nije sve ni do Galeta jbg, kad su mu ruke vezane. A ostaviti Lapadulu umjesto Simeonea a kes proslijediti za veznjaka, tako vam boga :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 feb 2017, 19:24

milanist je napisao/la:Genoa president Preziosi: "Simeone to Milan? It all started when my friend Galliani requested "Give me Simeone" when he knows..that there is no chance to sign anybody except on loan."

Preziosi: "He [Galliani] does not even have the power unless the Chinese don't arrive by the end of February."

Nije sve ni do Galeta jbg, kad su mu ruke vezane. A ostaviti Lapadulu umjesto Simeonea a kes proslijediti za veznjaka, tako vam boga :mrgreen:
Nece nas to sunce ogrijati
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 01 feb 2017, 20:03

Bonaventure nema prije iduce sezone a De Sciglio spreman tek u martu. Ionako slab roster znacajno slabiji sada, ne gine nam 10.mjesto.

Otkaz Montelli oko uskrsa me nebi zacudio, stopama Mihe, Seedorfa, Pippa, Brocchija, vracamo se lutanju, bez plana; klub bez glave i bez repa. To je dokazano po ko zna koji put u ovom prelaznom roku...

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, Uknaac i 5 gostiju.