Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2012, 23:57

Hass je napisao/la:OTNYS koliko si visok??? @Ilidza,alkohol ne smije da trpi zbog posla jbemu.:D :D Svi:D,kakve inace vjezbe za biceps radite???.
2 metra buraz, mada ne želim pretjerano. 92-93 kile su mi mjera.

Što se tiče vježbi, predlažem ti ovu stranicu;
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia" onclick="window.open(this.href);return false; .. Samo na mišić klikneš i pregledaš vježbe.
Odlične su.

Predlažem da, dok ti se ne formira baš-baš mišić radiš po programu
"leđa-triceps.. prsa-biceps.. ramena noga.. pauza"
Kada prođe određen period i vidiš znatan pomak radi po jednu grupu mišića za vrijeme treninga.
Jer, nema fajde ako ga stalno forsiraš.. Već formiranom mišiću je potrebno dosta odmora kako bi još više napredovao. Mnogi se zalijeći i preforsiraju se pa pomaka nema.. Vjeruj Jimmyu svom. ;) :mrgreen:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 24 jan 2012, 23:57

Eh, ovo je ura kad cili forum oživi... :mrgreen: :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jan 2012, 23:58

Jimmy,imal sta kvalitetno za definiciju,ti si uvjek znao preporucit najbolje :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 jan 2012, 23:59

Na 2 metra , 92-93 kg taman :o ... I ja sam 2 metra visok ,ali imao sam 113-114 kg i skoro pa sam bio zadovoljan ... evo me sad na 104-105 kg :cry:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 00:02

Dylan Dog je napisao/la:Jimmy,imal sta kvalitetno za definiciju,ti si uvjek znao preporucit najbolje :mrgreen:
Radiš ove vježbice sa linka, manje kila - više ponavljanja. Odradiš kvalitetne treninge. Samo ne znam kakve su ti proporcije!? :mrgreen:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Na 2 metra , 92-93 kg taman :o ... I ja sam 2 metra visok ,ali imao sam 113-114 kg i skoro pa sam bio zadovoljan ... evo me sad na 104-105 kg :cry:
Ja sam prezadovoljan svojim izgledom a i većina se slaže sa mnom. Moguće da imaš teške kosti burazere, ko će ti ga znati. Nama visokim je teško nabiti, to treba razumjeti. :D

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 25 jan 2012, 00:02

Dylan druze,hvala na objasnjenju, ak mozes da dg.da li sklekovi pogadjaju biceps..Btw,koja je tvoja konstitucija,msm visina tezina i koliko sedmicno vjezbas te cime se hranis,osim rane,naravno/?/miuslkum sta od suplemenata koristis/???Hvala unaprijed :P
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 jan 2012, 00:04

Ajde mi objasni kako sklekovi mogu pogadjati biceps :? nema logike jbt...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 00:05

Sklekovi pogađaju triceps i prsa, ja radim one "trokut" sklekove. Napraviš trokut ispod sebe i radi.
Da vidiš kako se napušu prsa. :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jan 2012, 00:06

Jimmy,negdje oko 1.82-1.83,imam 83 kile,ali zelim da se izdefinisem,da na ljeto izgledam ovako
slika

a ne ovako
slika
:P

Znam ta trening i prehranu kako,suplamenti su mi nepoznanica,fat burneri i to :mrgreen:

Hass,na temi "teretana" sam pisao vec to sve..

za triceps su ti odgovorili..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 00:08

Pa to ti je idealna težina, samo jaki treninzi, malo duži i nema dalje. Ako planiraš uzeti nešto da te pogura malo, moj prijedlog su ti amino-kiseline. ;)
Bilo koja sprava, bucica da je u pitanju, radi sa manje kila i više ponavljanja. :mrgreen:

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 25 jan 2012, 00:08

Ne mislim na one klasicne sklekove jbt:D Kad smo kod toga,jeli lakse dobit masu il definisati misic???P.S Oduvijek sam zelio biceps kao u Rafe Nadala :D :D :D
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 jan 2012, 00:09

Otyns

Ne siri lazi , whey protein pa sve ostalo... Bez wheya bezveze uzimate ostale preparate.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jan 2012, 00:10

A kod treninga smo. Redovno treniram naravno kuci sad cu i u teretanu krenut polako. Kuci dizem bucicu malo za ruke i tako. Izdefinisam sam, ali mi fali mase... e sad imal neko vjezbe za bildanje ramena i ledja (ramena od vrata do ramena).. sa bucicom ???

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 00:12

Yebo te to, lik uzima whey protein.. Ode na stražu 15 dana vrati se sa 5 kila manje.
Ako ćeš uzimati protein onda neka to bude syntia-6. Ma sve zavisi od organizma, kako prihvata itd. :roll:

__

@nime_tm87
Evo ti jedna vježbica za ramena, a možeš je raditi sa bučicom.
Možeš ti izmišljati vježbe, ali sve naravno dok pogađa mišić koji radiš. :mrgreen:
;; http://www.coopersguns.com/videos/exerc ... ral-raise/" onclick="window.open(this.href);return false; ;;

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 25 jan 2012, 00:14

Sarajlijc@ je napisao/la:
harebianconero je napisao/la: Na kojem serveru ?

I ja namjeravam da skinem COD pa da pocnem igrati..
Ma skinuo sam XFIRE pa tamo ima milju i po servera :mrgreen: Uglavnom na ovim nasim igram.
Haj reci koji ti je xfire pa da te dodam ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jan 2012, 00:17

Ja samo mogu savjetovati sve da kada krenu teretanu i sretnu lika koji izgleda skoro kao Arnold Safciger u najboljim danima i ponudi ti nekakve plave tabletice u obliku srcadi i obeca ti da ces za mjesec dana izgledati kao i on,da ne pocine najvecu pogresku i zivotu i pristanu :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jan 2012, 00:20

Dylan Dog je napisao/la:Ja samo mogu savjetovati sve da kada krenu teretanu i sretnu lika koji izgleda skoro kao Arnold Safciger u najboljim danima i ponudi ti nekakve plave tabletice u obliku srcadi i obeca ti da ces za mjesec dana izgledati kao i on,da ne pocine najvecu pogresku i zivotu i pristanu :mrgreen:
To iz iskustva? :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 00:20

Ma ništa to. Imam volje, imam vremena, treniraću.. Mora biti napretka. Samo ne daj Bože kakve bolesti ili povrede. Zato, sve proporcionalno radi, nemoj preskakati i to je to. Redovno noge i ramena radi, to je ste najgore - svi preskaču - ali je i najvažnije za ovaj "sport". Ne znam da li znaš, ali u nogama ima najviše testosterona, najbolji način da ga oslobodiš jeste da radiš učestal i pravilan čučanj. S toga, teg u ruke i definiši se.. Djevojke to vole. :lol: :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jan 2012, 00:21

harebianconero je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
harebianconero je napisao/la: Na kojem serveru ?

I ja namjeravam da skinem COD pa da pocnem igrati..
Ma skinuo sam XFIRE pa tamo ima milju i po servera :mrgreen: Uglavnom na ovim nasim igram.
Haj reci koji ti je xfire pa da te dodam ?
denis1312
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jan 2012, 00:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ništa to. Imam volje, imam vremena, treniraću.. Mora biti napretka. Samo ne daj Bože kakve bolesti ili povrede. Zato, sve proporcionalno radi, nemoj preskakati i to je to. Redovno noge i ramena radi, to je ste najgore - svi preskaču - ali je i najvažnije za ovaj "sport". Ne znam da li znaš, ali u nogama ima najviše testosterona, najbolji način da ga oslobodiš jeste da radiš učestal i pravilan čučanj. S toga, teg u ruke i definiši se.. Djevojke to vole. :lol: :mrgreen:
Ja radim stalno cucnjeve i mrtvo dizanje,neki me u cudu gledaju,cucnjeve samo ja i ovi sto treniraju fudbal rade,sta ces kad nisu informisani,mrtvo dizanje i cucnjevi osnova svega :mrgreen:
Ja sam cuo i da bijeli luk povecava kolicinu testosterona,i njega jedem redovo u zadnje vrijeme,zadah je epic :lol:

Lbj,naucio sam srecom iz gresaka drugih :P

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: donCorleone1892 i 7 gostiju.