Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa prepise od nasih, uvede clanarinu, sa clanskom petak, bez clanske cener i cao. Tim debilima koje spominjes bi se mrsko bilo uclaniti u klub, niti bi ikad platili clanarinu to su svakako dusevne fukare. I eto rijesio si ih se, a raja zadovoljna.
Mislim vasa stvar, al liga12, vise dobrih tekmi, steta da nam posjete ostanu na istom.
Mislim vasa stvar, al liga12, vise dobrih tekmi, steta da nam posjete ostanu na istom.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 25 jul 2016, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo držat cener ulaz....vec se Tusanj dobro očistio od debilcina... Njima bi svakako i petak bio puno....BOLJE 2,3 MILJE NORMALNE RAJE NEGO 5 MILJA UMIKSANIH SA DEBILIMA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A znam sve, al' eto nije ni cener puno onima koji hoće. A druga stvar je što ima masa ljudi koji prate i navijaju za Slobodu, ali nije im baš br. 1 prioritet pa da odvajaju tokom sedmice da dodju na tekmu. Tako da se s tim debilima gube i takvi navijači. Al' eto, kako je tako jepasica je napisao/la:Pa prepise od nasih, uvede clanarinu, sa clanskom petak, bez clanske cener i cao. Tim debilima koje spominjes bi se mrsko bilo uclaniti u klub, niti bi ikad platili clanarinu to su svakako dusevne fukare. I eto rijesio si ih se, a raja zadovoljna.

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sta bi sa one nove teme za prognoze gdje se prognozira pobjeda rezultat i strijelac
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=11460 Jel ovo ?Agamemnon je napisao/la:Sta bi sa one nove teme za prognoze gdje se prognozira pobjeda rezultat i strijelac
Ako je ovo, ti i ja smo najgori

pa bolja ja od vas

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kralju, drzi se ti pdf-a Slobode i ne izlaziAgamemnon je napisao/la:Sta bi sa one nove teme za prognoze gdje se prognozira pobjeda rezultat i strijelac

Stici cu teAerials je napisao/la:pa bolja ja od vas![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sta ima kod tebeMemara je napisao/la:Kralju, drzi se ti pdf-a Slobode i ne izlaziAgamemnon je napisao/la:Sta bi sa one nove teme za prognoze gdje se prognozira pobjeda rezultat i strijelac

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Zadnji od 70 forumasa! Ikona ovog foruma, treba zlatnim slovima da mu pise nick, a ispod nicka titula, Ajatolah foruma!Memara je napisao/la:Kralju, drzi se ti pdf-a Slobode i ne izlaziAgamemnon je napisao/la:Sta bi sa one nove teme za prognoze gdje se prognozira pobjeda rezultat i strijelac

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Snimak meča
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Beduin
- Kontakt:
Jeste vala druze, sad moramo zbog kompleksa vam puniti mrezu i gaditi ovu prelijepu igru.Rule_hz je napisao/la:ahahah jesmo ovim tuzlacima sljedbenicima sisatog gmaza nabili komplekse
A pored sporta imamo i zivot van stadiona, ljeto je pa se i na more ode, obidje rodbina u inostranstvu. Bice Tusnja.

Ovim skracenjem lige mozda da posjeta malo skoci, i to zbog nekoliko derbija vise i to je sve. Kvalitet i uslovnost na stadionima ce svakako ostati isti pa kad ljudi to provale onda ni derbi tekme nece moci dovesti masu. To je nasa realnost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mate Pehar novi igrac Zrinjskog
I samo jako, na nasem putu nista nece stati....

I samo jako, na nasem putu nista nece stati....
1905
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma Zrinjski bi opet trebao uzeti titulu po meni, ako ne bude nekih vecih iznenadjenja. Najkompaktnija ekipa, zdrava atmosfera, nisu previse mijenjali ekipu.
ZZ
-
- Kontakt:
Jedan od zdravijih kolektiva u ovoj kakvoj takvoj zemljimoj uzor-S.G je napisao/la:Ma Zrinjski bi opet trebao uzeti titulu po meni, ako ne bude nekih vecih iznenadjenja. Najkompaktnija ekipa, zdrava atmosfera, nisu previse mijenjali ekipu.
1905
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zdrava atmosfera? Zdrav kolektiv? 

tuzlak1987 je napisao/la:Zdrava atmosfera? Zdrav kolektiv?

Jesi cuo himne svega ti,kao da je pjevaju crnoj legiji 43. a ne fudbalskom klubu

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Agamemnon je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zdrava atmosfera? Zdrav kolektiv?![]()
Jesi cuo himne svega ti,kao da je pjevaju crnoj legiji 43. a ne fudbalskom klubu![]()
Uz tebe je cijeli hrvatski puk
Zrinjski je slavno Hrvatsko ime
Pobjedu pobjedu sad Hrvati slave.
Svakih 20 sekundi HR, pa dosta skontali smo
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 jul 2016, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mislim da te cinjenice veze nemaju s kolektivom u klubu i atmosferom, al eto..tuzlak1987 je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zdrava atmosfera? Zdrav kolektiv?![]()
Jesi cuo himne svega ti,kao da je pjevaju crnoj legiji 43. a ne fudbalskom klubu![]()
Uz tebe je cijeli hrvatski puk
Zrinjski je slavno Hrvatsko ime
Pobjedu pobjedu sad Hrvati slave.
Svakih 20 sekundi HR, pa dosta skontali smo
1905
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.