BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Mislim da smo svi mi koji gledamo ovo skratili zivot sebi za par godina.Uvijek sebi kazem necu vise gledati nikako nas u sportu da se ne zivciram i opet isto, srce ce me strefiti jednom
Nažalost ovo je 6-2 za žuću....kako bih volio da poližem ovo rečeno...al teškoUnofficialpage je napisao/la:Joooj šteta, daj Bože da ima još snage za peti set.
Peti set je nebitan, ne moze dobiti nista vise prilike nego u cetvrtom setu, prokockao je sve sto se prokockati moglo.
Skolski primjjer chokera
Zalosno...
Raspao se Damir ko Zeljo na kraju sezone
Ima Damir sanse na njegovom al je na svom servisu uzasan,steta sto nema bolju servu bio bi top 10 igrac..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Evo vratio je brejk, hajd igraj malo ebemu
Opaaaaa
Pa je li moguce.
Pa je li moguce.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 01 jun 2018, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jes mu los servis Bozeeeee,pa jel moguce ovo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Dzaba sve, nema se ovo vise sta gledati
Ne mogu vise ovo da gledam.
Ljudi moji pa kakav je ovo servis, ove lopte bi ja vraco
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne znam sta bi napisao,a znam samo da ga se ne treba i ne smije kritikovati niti pljuvati. Servis je uvijek bio problem i to svi znamo. Damire ja ti se divim.
Najveci sportista ove napacene drzave!!
Najveci sportista ove napacene drzave!!

Nema snage vise,to je to al odigrao je vrhunski onaj lob koji vjerovstno nije bio u outu je presudio.
Morao je rijesiti ovo u 4.setu, MORAO.Tad ga je imao, ovaj je bio psihicki u kurcu tad i pravio je takve greske da je smijesno sto ga nije zavrsio tad, sad je obrnuto i ovaj ce to iskoristiti za razliku od Dzumhura.
I to je najveca razlika izmedju dobrih i vrhunskih igracaenobarca je napisao/la:Morao je rijesiti ovo u 4.setu, MORAO.Tad ga je imao, ovaj je bio psihicki u kurcu tad i pravio je takve greske da je smijesno sto ga nije zavrsio tad, sad je obrnuto i ovaj ce to iskoristiti za razliku od Dzumhura.
Ovaj forum je prepun "narikaca"
Naravno, psiha je veoma bitna.Ali naravno i servis je problem kod Dzumhura, kako god zalosno, ovo je trebalo biti vec zavrseno, ovako cu se samo jos jedan set zivcirati.MElloo je napisao/la:I to je najveca razlika izmedju dobrih i vrhunskih igracaenobarca je napisao/la:Morao je rijesiti ovo u 4.setu, MORAO.Tad ga je imao, ovaj je bio psihicki u kurcu tad i pravio je takve greske da je smijesno sto ga nije zavrsio tad, sad je obrnuto i ovaj ce to iskoristiti za razliku od Dzumhura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.