Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 08 okt 2013, 00:43

AA23 je napisao/la:Arnel banan, nema Nedima, Paje isto.. Najčešće banovani arsenalovi navijači :mrgreen:
Ipak je Vedo tu i dalje ne prevazidjeni sampion. Njega banuju i kada dobro jutro zazeli...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 okt 2013, 02:05

Bilall je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Evo primjer kako izgledaju navijaci Bauerna. Jedan od njihovih predstavnika u BiH. Znam ih nekoliko i stvarno sam iznenadjen kako svi lice jedan na drugog.
A jesi li ti malo razmislio svojom glavom da si mozda nakacio sliku covjeka ni kriva ni duzna na ovaj portal pa ga ismijavate ovdje. :shock:
Poznajem Ilijasa dobro. Koliko ti imas godina Bgt, ozbiljno te pitam?
Ja sam samo sliku stavio i napisao da je vecina navijaca Bauerna poput njega. Ne vidim da sam i jednu ruznu rijec upotrijebio. Ne znam kakav si ti zakljucak izvukao. :?
Sem toga, Ilijasu ce dobro doci malo promocije. Sramota da se talenat poput njega vise ne spominje u medijima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 okt 2013, 02:31

Greivis je napisao/la:
Bilall je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Evo primjer kako izgledaju navijaci Bauerna. Jedan od njihovih predstavnika u BiH. Znam ih nekoliko i stvarno sam iznenadjen kako svi lice jedan na drugog.
A jesi li ti malo razmislio svojom glavom da si mozda nakacio sliku covjeka ni kriva ni duzna na ovaj portal pa ga ismijavate ovdje. :shock:
Poznajem Ilijasa dobro. Koliko ti imas godina Bgt, ozbiljno te pitam?
Ja sam samo sliku stavio i napisao da je vecina navijaca Bauerna poput njega. Ne vidim da sam i jednu ruznu rijec upotrijebio. Ne znam kakav si ti zakljucak izvukao. :?
Sem toga, Ilijasu ce dobro doci malo promocije. Sramota da se talenat poput njega vise ne spominje u medijima.
Hahahahaha vidis da sami sebe dozivljavaju u negatvinom kontekstu... Sta pricati dalje? :mrgreen: :lol: :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 08 okt 2013, 02:52

Greivis je napisao/la:Ja sam samo sliku stavio i napisao da je vecina navijaca Bauerna poput njega. Ne vidim da sam i jednu ruznu rijec upotrijebio. Ne znam kakav si ti zakljucak izvukao. :?
Koje promocije? pricate o Ilijasevom Izgledu pa se kao cinicki nasmijavate. Ovo nije vise stvar ni sporta ni provokacija na sportskom nivou, ovo je preslo u licnu stvar i raspravu Ilijasevog izgleda. Covjek se apsolutno ima pravo zaliti administraciji ovog foruma.

Ostavi sada Bayern, ostavi i Arsenal i sve sto se tice sporta.
Kako bi se ti osjecao da ja sada postavim tvoju fotografiju na forum pa da se o tebi i tvom izgledu govori? :)
Gunner4 je napisao/la:Hahahahaha vidis da sami sebe dozivljavaju u negatvinom kontekstu... Sta pricati dalje? :mrgreen: :lol: :lol:
odrasti :roll:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 okt 2013, 09:38

Izdvojile su se neke ozbiljne mušterije za ban.

Tema je Arsenal.
Oftopičari razgulite ili da vas ja dislociram?

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 okt 2013, 10:43

@admin

Izvini za offtopic ali od onog meča sa Bayernom par njih redovno piša po nama bez da smo rijeci rekli, još se na CL temi i vrijedjaju, i mi smo zajebali al bilo bi lijepo kad bi oni prestali sa podhebavanjem i vrijedjanjem, većina Arsenalovaca je dobila ban zbog bune a od njih ne znam.. Nije da je svaki navijač Bayerna takav nego jednostavno par njih nemaju pametnija posla pa se vrijedjaju.

Da ne duljim, Miyaichi sinoć dao gol za U21, treba mu dati priliku.. Jer formacija bez krila u EPL ne ide.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 okt 2013, 11:32

AA23 je napisao/la:Da ne duljim, Miyaichi sinoć dao gol za U21, treba mu dati priliku.. Jer formacija bez krila u EPL ne ide.
slika

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 okt 2013, 11:33

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 okt 2013, 11:38

Kad nam se vraćaju Kazorla, Volkot i Sanja ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 08 okt 2013, 11:41

Vjerovatno poslje ove pauze.
Pld W D L
38 26 12 0

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 08 okt 2013, 11:43

AA23 je napisao/la:@admin

Izvini za offtopic ali od onog meča sa Bayernom par njih redovno piša po nama bez da smo rijeci rekli, još se na CL temi i vrijedjaju, i mi smo zajebali al bilo bi lijepo kad bi oni prestali sa podhebavanjem i vrijedjanjem, većina Arsenalovaca je dobila ban zbog bune a od njih ne znam.. Nije da je svaki navijač Bayerna takav nego jednostavno par njih nemaju pametnija posla pa se vrijedjaju.

Da ne duljim, Miyaichi sinoć dao gol za U21, treba mu dati priliku.. Jer formacija bez krila u EPL ne ide.
ti sto ides u srednju skolu,i sigurno nemas vise od 17 godina da ti kazem nesto,lazi mozes prodavati svojim vrsnjacima,ovom momku gore sigurno ne,prati on dobro forum pa zna ko koga ovdje vrijedja i provocira nije ti ovo skola pa da mozes tuzakati okolo i lagati nastavnicima!Jedini koji konstantno provocira je vas clan Greivis i to nebitno na kojoj temi njemu je samo jedan cilj da sto vise trola pise gluposti i vrijedja po forumu,a tebi niko nije kriv sto si sebi zabrijo u glavi da ovdje mozes tuzakati kao u skoli i pokrivati svog havera,na to zabooravi a isto tako reci haveru Greivisu da opet okaci kakvu sliku i pocne provocirati kao grom iz vedra neba nid ste nam zanimljivi ni vi a pogotovo vas klub skontajte to vec jednom jedini koji se ljepe na spomen naseg kluba ste vi navijaca Arsenala cast izuzetcima al vecina vas je takva a posebna vrsta je Greievis koji se stalno buni sto nama neko ne podjeli banove a on je nagori na ovom forumu,nije to vise ni pitanje zdravog razuma to je ljubomora al neka notorna i bolesna to nije komplex to je nesto vise.!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 okt 2013, 11:45

Uf super, bit ćemo kompletni :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 okt 2013, 11:48

nerkolfc je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Da ne duljim, Miyaichi sinoć dao gol za U21, treba mu dati priliku.. Jer formacija bez krila u EPL ne ide.
slika

Ne bukvalno :mrgreen:

Mislio sam da nece ici sa Ramseyem i Jackom na krilu, jer nisu prirodno za tu poziciju spremni :?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 okt 2013, 13:12

Arteta hebem ti mater!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 08 okt 2013, 13:35

http://goonertalk.com/2013/10/08/pictur ... 15-shirts/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda su ovo novi dresovi
Pld W D L
38 26 12 0

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 08 okt 2013, 14:53

kako TH14 stoji dres mati moja :o
pa volio bi' da se vrati i da zavrsi karijeru u Arsenalu , neg' ne znam ti šta .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 okt 2013, 15:40

Paradajz je napisao/la:Start je bio tacno ispred sudije, jeste grub, ali nije neispravna odluka ako se nije svirao penal, 50-50. Kos je pokupio prvo Agbolahora, i to drugom nogom, loptu jedva da je dotakao, cak je Agbolahor cini mi se vise gurnuo loptu, ali ni to nije moralo da se svira kao penal, to su 50-50 situacije, Mulumbu je dosta sigurno isao na loptu i sprecio sut. Bio je rizicniji start Kosa jer je ovaj isao 1 na 1 sa golmanom, i sto su obojica bili u trku, Kos je mogao samo da ga usmeri na drugu stranu, da ga izgura, on je izabrao najgore i najrizicnije resenje, bas je ono ispao tupan. A ni sudija nije imao pregled i mogao je samo na osnovu tumacenja linijskog da dodeli penal...
Posto vidim da niko to nije napisao ja cu

NE SERI

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 08 okt 2013, 15:56

cala je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Start je bio tacno ispred sudije, jeste grub, ali nije neispravna odluka ako se nije svirao penal, 50-50. Kos je pokupio prvo Agbolahora, i to drugom nogom, loptu jedva da je dotakao, cak je Agbolahor cini mi se vise gurnuo loptu, ali ni to nije moralo da se svira kao penal, to su 50-50 situacije, Mulumbu je dosta sigurno isao na loptu i sprecio sut. Bio je rizicniji start Kosa jer je ovaj isao 1 na 1 sa golmanom, i sto su obojica bili u trku, Kos je mogao samo da ga usmeri na drugu stranu, da ga izgura, on je izabrao najgore i najrizicnije resenje, bas je ono ispao tupan. A ni sudija nije imao pregled i mogao je samo na osnovu tumacenja linijskog da dodeli penal...
Posto vidim da niko to nije napisao ja cu

NE SERI

potpisujem
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 okt 2013, 16:04

cala je napisao/la: Posto vidim da niko to nije napisao ja cu

NE SERI
Poprilicno kontruktivan komentar. Mada ovakvi odgovori su ocekivani od strane klinca ili populaciji kojoj je IQ na poprilicno niskom nivou.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 okt 2013, 16:16

Kome smeta Arsenal? Sramotno sudjenje se nastavlja, protiv nas se penali daju i sakom i kapom a svaki potencijalni penal za nas uvijek sudija donese odluku da ne svira, sto je sramotno. Najveca prevara u sudjenju je sto ne postoji ujednacen kriterij, i to ostavlja veliki prostor za manipulacije pa tako dobijemo da sudije sviraju smijesne penale protiv nas a nama te iste ne sviraju i sve pod izgovorm zato jer taj neki sudac cvrkutalo nema takav kriterij, pa hebem ti mater kad protiv nas svirate glup penal svirajte ga i za nas.

Nisam vodio statistiku ali u glavi otprilike znam da smo u nekih 10-ak utakmica ove sezone vidjeli 4 ili 5 penala sviranih protiv nas a nijedan u nasu korist, i sad vas ja pitam je li to normalno?

Sto se tice ovog pametnog rajcice, na gifu se jasno vidi da je ovaj lik prvo pokupio Wilshera pa loptu sto je po pravilima faul jer to ne moze biti start na loptu ako si prije dohvatio igraca pa onda tu istu loptu. Takodjer ono igranje rukom je moglo hladno biti penal, ruka je bila blizu tijelu ali ispruzen dlan i lopta ga u ispruzen dlan pogadja, ako je ruka uz tijelo i dlan stoji uz tijelo a ne rasiren sirom kako bi sprijecio loptu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.