Nije nego Ozila boktenejebo najboljeg igrača zaboravimAA23 je napisao/la:Znam, Rosickog!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije nego Ozila boktenejebo najboljeg igrača zaboravimAA23 je napisao/la:Znam, Rosickog!
Namjerno sam napisao tako kako sam napisao. Svako iole normalan bi u svakom trenutku stavio prije neiskusnog mladica nego Ramseya na krilo. Ja bih prije cak i Rya stavio na krilo pa i **** Bendtnera nego Ramseya. Druga stvar jeste u tome sto jednog WC cmf-a mijenjas za jednog prosjecnog ili u najboljem slucaju iznadprosjecnog(i da ne pljujem uopste Artetu, ali realno u ovom trenutku Aaron za njeg na cmf-u je WC igrac).Desole je napisao/la:Razmisljaj malo sta pise tj ne trpaj mi pogresna tumacenja u usta. Govorimo o pretpostavci da je Ramsey igrao na svojoj prirodnoj poziciji umjesto Artete. Onda bi krilo igrao ko ako je Rosicky na klupi?AllGunsBlazing je napisao/la:Ramsey neiskusan mladic? Da bi Arteta startao Ramsey mora biti uklonjen sa tog mjesta, ili pak Flamini, ali ni on ne spada u mlade igrace. Ovo nije ista taktika kao protiv Napolija pa Aaron krilo, a nije bio, niti on moze biti krilo i u tome lezi citav problem.
O tome ja govorim, cekamo sada Poldia, Cazorlu, Walcotta da popune praznine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.