AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

gambler1899
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la gambler1899 » 29 jan 2017, 16:41

Katastrofa ovo se samo nama može desiti

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 29 jan 2017, 16:42

koraj je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Zbog ovoga treba uvesti prsvilo kad je igrac izvan terena da udje zamjena odmah cccc ljudi dadose gol s njegove strane, a i ovaj mulac sta ne moze odbraniti ccc

Pa ne moze on uvijek ispravljati sto ovi ispred zaseru
Lopta ide pored njega, nema sta ispravljati, pa golman je njegovo je da brani...sta sad treba reci ok je dobar si bio!!! Ocaj od ekipe

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jan 2017, 16:48

pa činjenica je da je u zadnje vrijeme u nešto lošijoj formi, taman otkako je onaj šupak raiola počeo je*avati oko novog ugovora :roll:

al' šta ja znam, ne mogu ga kriviti jer nas je toliko puta vadio, bilo je pitanje vremena kad će 17-godišnjak pasti u malu krizu i ne može mu se to uzimati za zlo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 29 jan 2017, 16:50

Nisu iskoristene prilike i odma kazna,sad cemo jos i plakat za De povredom. Jbt lik nije odigrao vise od 30 utakmica po sezoni. Prodat ga al van Italije. Prodat Baccu i Lapu i dovesti postenog napadaca.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 jan 2017, 16:51

Lapadula :facepalm:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jan 2017, 16:51

šta sad i lapadula promaši :roll:

FORZA MILAN !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 29 jan 2017, 16:51

Aaaa bemti stativu. :cry:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 29 jan 2017, 16:54

Vidi se da momci ne znaju i ne mogu, nema se tu šta pričati.
Forza Milan!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 jan 2017, 17:00

Veliki Romagnioli te ****, pa ovo ko da je dosao na seosku ligu, ljudi ga prolaze kako hoće....kako su losi bilo to je strasno :S

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 29 jan 2017, 17:02

Tuzno vetri gorom viju

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 29 jan 2017, 17:02

Izgubljena utakmica, povrijedjena 2 bitna igraca, jbm ti srecu i jbm im sve po spisku matoru. Sve dobro što su uradili Celavac i Kurvis su usr..li u nazad 4 godine. Nek vise prodaju klub nekome ko ce ulagati jer oni ne mogu i neznaju vise.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 29 jan 2017, 17:03

Svakome po zasluzi. Nema uigrane akcije, šuteva na gol, kako da onda zabiju i pobijede.

Igra očajna kao i uvijek, davno pročitani i bez kreacije. Ovako će nam biti svako kolo, možeš izginut kod malih ekipa a možeš i nabiti nekog velikana.

Trener koliko zaslužuje pohvale za neke stvari toliko zaslužuje i da ga se kritikuje jer ima dosta stvari koje radi pogrešno. Idemo dalje gurati do kraja koliko može i nadati se prodaji. Ako nas žuti ne uzmu onda ćemo zvanično da propadnemo.
Forza Milan!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 29 jan 2017, 17:06

Maestro21 je napisao/la:E moj Montela, kako si napravio čudo na početku sezone sad si sve usro.

Konstantno se žališ na ekipu kako je skupina odrona i kako nema pojačanja u ovom prijelaznog roku i šta je tu onda usro? Ovo je isključivo do igrača koji su van svake forme i to nam je najveće zlo jer nemamo ni klupu nit išta

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jan 2017, 17:08

Ovaj pad je već neko vrijeme očekivan, ne znam ni kako su uopšte do januara izdržali u vrhu sa ovakvom ekipom. U jednu ruku mi ih je žao jer daju sve od sebe i ne možeš ovim momcima nešto posebno zamjerati jer ne umiju bolje, al' kad vidim ovako užasno odrađen merkato i Berluskonijevu qurcobolju koji je od svega digao ruke jer Milan ubrzo više neće biti njegova briga, onda mi ni nije žao. Umrite. :kafa:

abate je odigrao najužasniju utakmicu :facepalm: slijede ga beskorisni pašalić i kuja koji je dvije izgledne prilike upropastio šutajući iz nemoguće pozicije :roll: i šlag na tortu lokateli, čija greška nas je presjekla i odredila tok utakmice.
sad će bit problem bez bonaventure s kojim se igra raspala, a ščiljo koliko god užasan bio je bolja opcija nego poluraspadnuti calabria i vagina koji je nikakav igrač... ovaj naredni mjesec neka im je bog na pomoći, ionako forma već neko vrijeme pada i ove povrede će učiniti stvar još gorom.

điđi je možda mogao bolje kod drugog gola, ali je skinuo 2-3 zicera pa je ok, ne može ni on vječno vaditi iz go.vana.

paleta jedina svjetla tačka uz đerara :beba:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jan 2017, 17:12

Nije da nismo ovo najavljivali kao sto neko danas pomenu. Svi smo znali da je ekipa limitirana i da nam se puno toga poklopilo u prvom dijelu sezone,te da nam trebaju pojacanja ako želimo nastaviti sa dobrim rezultatima. Pojacanja nema i ceh dolazi na naplatu. Ono sto mene dodatno brine je sto Montela nikad nema plan B. Ako ide kako su navikli ok, al ako ne ide, nema promjene formacije, nema da se pokusa nesto drugo, vec na silu se pokusava ono sto ne ide. Ljudi ga procitali i odmah nema rezultata. Istini za volju, nema čovjek ni igrace, al daj bar pokusaj nesto promjeniti.
Nisam gledao kompletnu tekmu al ono sto sam gledao samo Paletta i Delufeu mogu dobiti prolaznu ocjenu. Jacka ne računam.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 29 jan 2017, 17:19

Kao sto komentator rece i donekle je upravu, zadnje dvije utakmice su ostavile traga na ekipi. I meni izgleda da ova ekipa dok ima snage igra je dobra i ima smisla. Cim snage nestane onda i stane sve. Ocit primjer je Kucka, nista danas kao da je imao vrecu cimente na ledzima konstantno. Bice bolje valjda nekad kad kupimo sve igrace iz Genove :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 jan 2017, 17:22

Očekivano, al' kao što sam već pisao veći problem je šta će biti sa vlasnicima kluba nego koji ćemo završiti ove sezone. To je ono što me nervira i brine, a svjestan sam da na terenu ne možemo parirati najjačim klubovima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 jan 2017, 17:25

Nema nista bolje kad imas mladi tim s 1/3 iskusnih igraca koji mogu nauciti nesto mlade, sta ce Abate panj nauciti Vagniolia...od kineza nema nista to je evidentno, Silvio je nasao 3 kineska glumca uslikao se s njima i prodao priču. Zalosno umjesto da pridjes Interu, oni gube od Udina strasno :S

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jan 2017, 17:26

i ovo je prilično odredilo utakmicu, umjesto da šupčina dobije crveni za ovaj krvnički start, upravo taj isti šupak minutu poslije prolazi sa te prazne strane i daje gol :roll:

da se makar sjetio prići i izvinuti, al' jok, još se nešto smije i protestvuje radi kartona :roll: umri majci svojoj.

slika

a za ščilju daj bože da nije kompletno sjebo zglob, kako god bilo žao mi ga je...

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jan 2017, 17:34

Navodno kinezi ponudili 10 mil za Kucu i oni odbili. Drag mi momak al nebi sekunde razmisljao. Ovaj mali Hiljemark ode u Genovu za 2-3 mil a bolji je igrac od svih nasih veznjaka, jos ce nam ga ljudi prodat za koju godinu za 5 puta vise para. Tarabt danas 2 asistencije.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.