Jug majkaMarsal je napisao/la:Sjever i jug po 2 markeanonym0us je napisao/la:Koliko su karte za U-21 sutra ?
Istok 4 marke
Zapad 6 maraka
Predlazem ti da odes na Zapad i gledas utakmicu ko čojek

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jug majkaMarsal je napisao/la:Sjever i jug po 2 markeanonym0us je napisao/la:Koliko su karte za U-21 sutra ?
Istok 4 marke
Zapad 6 maraka
Predlazem ti da odes na Zapad i gledas utakmicu ko čojek
STREAM:bhfanatic14 je napisao/la:mozel se preko net-a gledat utakmica ? hvala..
turčin, vidiš po prezimenulegenda reala je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/sinan-ku ... 70530.html
Imal ovaj kakve veze s namail je Turčin
ja sam u Alziruzizu1991 je napisao/la:Pa kako ti nisi među njima ?
Pa ima i u nas prezimena Kurtdijalog je napisao/la:
turčin, vidiš po prezimenu
prijateljska je druze,hladno,a jos ima prenos. Da je kvalifikaciona sigurno bi bilo vise od 4-5000propuh je napisao/la:Gdje li su sad oni sto su srali za vrijeme tekmi mladih na kosevu za posjetu, evo u Zenici isto sranje ako ne jos gore.
Uz posjetu ono sto tekmu kvari su ove kamere trava zuta i teren odaje utisak oranice. Ovoj Bht treba zabraniti prenos tekmi.
Takodje...stvarno neodoljivo podsjeca na njega.zizu1991 je napisao/la:Maletić me kretnjom i driblinzima dosta podsjeća na Džeku
Znaci na Kosevu je bilo toliko i pljuvanje max( a bi je i tv prenos). Garantujem da igramo ne znam skim bilo bi isto i u svakom gradu ("zaboli raju neka stvar za mlade" to vazi kod nas i ne samo kod nas vec u 90% drzava svijeta)) samo sto dosta raje trazi svaku priliku da pljuje na sve vezano za Sarajevo.realno je napisao/la:prijateljska je druze,hladno,a jos ima prenos. Da je kvalifikaciona sigurno bi bilo vise od 4-5000propuh je napisao/la:Gdje li su sad oni sto su srali za vrijeme tekmi mladih na kosevu za posjetu, evo u Zenici isto sranje ako ne jos gore.
Uz posjetu ono sto tekmu kvari su ove kamere trava zuta i teren odaje utisak oranice. Ovoj Bht treba zabraniti prenos tekmi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Normus90 i 41 gost.