Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
zezanje.Cartman je napisao/la:I svaki od njih je bio mnogo slabiji kad je se udebljao. Mislis da je Ronaldinho tako izgledao dok je bio najbolji igrac Svijeta? Sigurno da nije.

Jedva stade u sličicu.
- EdenHazard
- Kontakt:
njeg su s centra slikali, a on na penalu bio 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ove godine punim 31. godinu i odlučio sam se da osiguram svoju obitelj za sva vremena.
Ne znam zašto je problem dolazak iz Kine, kada se ranije dolazilo iz Kazahstana i Irana. U klubu znaju koliko meni znači reprezentacija i ne bih imao nikakvih problema oko dolaska, naravno, ako dobijem poziv. Svi u BiH znaju koliko sam dao i koliko još mogu dati reprezentaciji. Na raspolaganju sam izborniku.
Printani Večernji.Ako se budu gledali kvaliteti igrača, vjerujem da ću biti pozvan.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nije problem ni poziv njegov al je veci problem Muslimovic i izjave Susica da nece zvat igrace iz Kine..Misimovic svakako nema vise mjesta u prvih 11 tako da toliki put zbog klupe sigurno bi mu tesko pao,ali da zasluzuje da bude pozvan sigurno da..Slazem se i sa onom da se od stare slave ne zivi..
Ne znam sta ima prokleto u igracima da se nakon toliko para i igranja za lijepu platu ipak trebaju jos dodatno finansijski osiguravat..
Ne znam sta ima prokleto u igracima da se nakon toliko para i igranja za lijepu platu ipak trebaju jos dodatno finansijski osiguravat..
Ako je Misimović spreman platiti cijenu svog postupka,neće biti nikakvih problema.
Ok,sa 31 godinom izgubio je takmičarske ambicije i želi zaraditi još koji milion pred kraj karijere,a da se više ne znoji ko nekad.
Uredu.
Ali ne može očekivati isti status u reprezentaciji kao prije.
Prepostavljam da će ga Sušić sada koristiti redovito sa klupe,a da se ovaj neće ni buniti.
Sušić konačno ima baš dobar izgovor zašto to radi a da ovaj opet ne počne glumiti Billy Kida s rafalima.
Mada i "debel si,šetkaš se po terenu,zadnji put si u klubu odigrao 90 minuta dok još niko nije ni čuo za gangam style" je bio vraški dobar razlog.
Ok,sa 31 godinom izgubio je takmičarske ambicije i želi zaraditi još koji milion pred kraj karijere,a da se više ne znoji ko nekad.
Uredu.
Ali ne može očekivati isti status u reprezentaciji kao prije.
Prepostavljam da će ga Sušić sada koristiti redovito sa klupe,a da se ovaj neće ni buniti.
Sušić konačno ima baš dobar izgovor zašto to radi a da ovaj opet ne počne glumiti Billy Kida s rafalima.
Mada i "debel si,šetkaš se po terenu,zadnji put si u klubu odigrao 90 minuta dok još niko nije ni čuo za gangam style" je bio vraški dobar razlog.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Igrati ? U prvih 11 ne.Elegant je napisao/la: Misek mora igrati protiv Grcke !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako ima bolji naravno da ce taj igrati u prvih 11, ali problem je sto NEMA boljeg i ko sto Miske kaze ako se bude gledao kvalitet igrat ce sigurno;)..i ja bih volio da ne mora, da ima boljih al jbg uz Dzeku i Spahica trenutno nemamo jaceg igraca i to je nasa realnost..daj boze da se Lulic, Ibisevic i ova djeca dokazu pa budu jaci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ako ima bolji naravno da ce taj igrati u prvih 11, ali problem je sto NEMA boljeg i ko sto Miske kaze ako se bude gledao kvalitet igrat ce sigurno;)..i ja bih volio da ne mora, da ima boljih al jbg uz Dzeku i Spahica trenutno nemamo jaceg igraca i to je nasa realnost..daj boze da se Lulic, Ibisevic i ova djeca dokazu pa budu jaci

Miske bolji od Miralema Pjanica.....

Ti si izgledao prespavao zadnje 2-3 godine...
Smiješno je reći da je Zvjezdan Misimović bolji od Miralema Pjanića. Pjanić je dokazao da je među najboljim igračima Rome. Da je Misimović bolji od Pjanića, onda ne bi igrao za Guizhou u Kini. Misimović je još kalibar za reprezentaciju, mozda ne za prvi 11, ali za klupu jeste.Batko je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ako ima bolji naravno da ce taj igrati u prvih 11, ali problem je sto NEMA boljeg i ko sto Miske kaze ako se bude gledao kvalitet igrat ce sigurno;)..i ja bih volio da ne mora, da ima boljih al jbg uz Dzeku i Spahica trenutno nemamo jaceg igraca i to je nasa realnost..daj boze da se Lulic, Ibisevic i ova djeca dokazu pa budu jaci![]()
Miske bolji od Miralema Pjanica.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si izgledao prespavao zadnje 2-3 godine...
Ti miješaš status u reprezentaciji i formu igrača .. Trenutno je skoro svako u prvih 11 u boljoj formi , jedino je Vranješ klimav... Miske ima visok status u reprezentaciji , on je legenda za nas i uvijek će ostati ... Međutim po čemu ti zaključuješ da nema boljeg od Misketa ?ultrasstyle_tz je napisao/la:ako ima bolji naravno da ce taj igrati u prvih 11, ali problem je sto NEMA boljeg i ko sto Miske kaze ako se bude gledao kvalitet igrat ce sigurno;)..i ja bih volio da ne mora, da ima boljih al jbg uz Dzeku i Spahica trenutno nemamo jaceg igraca i to je nasa realnost..daj boze da se Lulic, Ibisevic i ova djeca dokazu pa budu jaci
Miske nama jos treba...
Sta ako Mire ne bude mogao igrati ko ce biti OM?
Ibricic?
Medunjanin?
Alispahic?
Ma daj te....
Ibricic?
Medunjanin?
Alispahic?
Ma daj te....

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
*dajtegringobih je napisao/la:Miske nama jos treba...
Ibricic?
Medunjanin?
Alispahic?
Ma daj te....
I ja ne govorim da Miske ne treba dobiti poziv , već govorim da on nije za prvih 11 ali nikako. Također ako on dobije poziv onda je i Muslimović zaslužio poziv , jer kao prvo igraju u istom klubu , a pomenuti nije mogao dobiti poziv , ako ćemo bit fer onda trebaju obojica dobiti poziv , Zlatan je također uvijek ginuo i trudio se maksimalno u dresu reprezentacije, te također potreban nam je treći napadač ukoliko se jedan od trenutnih dvojice ozlijedi.. međutim , očito Pape misli da mu Ibričić igra trećeg napadača ako zatreba

Ako se Safet bude pridrzavao onoga "ko igra van europe ..." onda ne bi trebao da dobije poziv, a ako vec treba neka pozove i Muslimovica pa makar oba bili zamjene ali neak ih tu itekako mogu pomoci.
Mada mislim da ce igrati protiv Grcke.
A sad ko ce zamjeniti Misketa, uz Pjanica nemamo bas nekih opcija. Medunjanin, Ibricic, Alispahic totalno van forme !?
A sad ko ce zamjeniti Misketa, uz Pjanica nemamo bas nekih opcija. Medunjanin, Ibricic, Alispahic totalno van forme !?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako Safet bude normalno razmišljao , onda će Misketa ostaviti na klupi jer Pjanić i Stevanović zaslužuju igratu u prvih 11... A od trojice pomenutih (Medunjanin , Ibričić , Alispahić) , Medunjanin jedini igra u klubu ... Međutim kako sam već pisao , Pjanić , Lulić , neko na zadnjem veznom i Stevanović trebaju činiti vezni red , a Miske kao zamjena Pjaniću.Elegant je napisao/la:Ako se Safet bude pridrzavao onoga "ko igra van europe ..." onda ne bi trebao da dobije poziv, a ako vec treba neka pozove i Muslimovica pa makar oba bili zamjene ali neak ih tu itekako mogu pomoci.
Da u nas nema hebenih "pretplata" nikada nebi imali ovakve situacije da nam alfa i omega repke zvrsi u Kini.... 
Zavrsio bi on u Kini ali nebi bio alfa i omega jer bi se grant neko pokazao da su pozivani novi igraci umjesto Svraka,Sesara,Ibricica,Vrsajevica,Avdukica i ostalih limitiranih rekreativaca....

Zavrsio bi on u Kini ali nebi bio alfa i omega jer bi se grant neko pokazao da su pozivani novi igraci umjesto Svraka,Sesara,Ibricica,Vrsajevica,Avdukica i ostalih limitiranih rekreativaca....

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jel to onaj mali na sredini, sto ga bukvalno preskacu ozbiljnije ekipe, a dadne postarima, mljekarima , konobarima 2-3 gola pa se digne u reprezentaciji naravno, dok jel ozbiljnijeg meca il je povrijedjen-uvrijedjen il bolje da ga nema na terenu
....bice od tog malca dobar igrac, vjerovatno i lider ove ekipe, vjerovatno ce igrat i u najboljim ekipama svijeta..ali ako pricamo o dosadasnjem ucinku, ili konkretno u zadnjim kvalifikacijama , pa cak recimo i u ovim trenutnim slazem se potpuno da je smijesno porediti jednu instituciju kao sto je Miske sa tim malcem...
bice abd i mali Halilovic Zidan u reprezentaciji u 7-8 godina, ali ne pricamo sta ce bit nego sta je bilo i sta jeste...po tom principu treba reci da je i mali Halilovic klasa za Misketa jer moze momak bit Zidan, ko i ovaj malac sto moze bit dosta toga i nadam se da ce obojica biti, ali slozio bih se s vama, trenutno je smijesno porediti instituciju sa bilo kojim od njih dvojice.

edit: nisu to pretplate, nemamo mi puno boljih igraca od Ibricica recimo- nazalost...a svi znamo kakav je on trenutno.
a sto se tice malca iz Rome, kad rijesi prvu veliku tekmu za reprezentaciju Misketa treba lagano pocet pripremat za klupe a malcu dat da vodi reprezentaciju, do tad nek je vodi protiv konobara , protiv profesionalaca nek to prepusti nekom sa mudima.

bice abd i mali Halilovic Zidan u reprezentaciji u 7-8 godina, ali ne pricamo sta ce bit nego sta je bilo i sta jeste...po tom principu treba reci da je i mali Halilovic klasa za Misketa jer moze momak bit Zidan, ko i ovaj malac sto moze bit dosta toga i nadam se da ce obojica biti, ali slozio bih se s vama, trenutno je smijesno porediti instituciju sa bilo kojim od njih dvojice.

edit: nisu to pretplate, nemamo mi puno boljih igraca od Ibricica recimo- nazalost...a svi znamo kakav je on trenutno.
a sto se tice malca iz Rome, kad rijesi prvu veliku tekmu za reprezentaciju Misketa treba lagano pocet pripremat za klupe a malcu dat da vodi reprezentaciju, do tad nek je vodi protiv konobara , protiv profesionalaca nek to prepusti nekom sa mudima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pjanic je dosadasnjem dijelu kvalifikacija bio nas najbolji igrac definitivno......Tu nema dileme...
A i u klubu igra najbolje, vjerovatno nas najbolji igrac trenutno.....
Miske ne igra nikako, samo za repku vec duze vremena...
A i u klubu igra najbolje, vjerovatno nas najbolji igrac trenutno.....
Miske ne igra nikako, samo za repku vec duze vremena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.