Jao Dzekson popizdio 100 na sat.Edo_Majka je napisao/la: Dzeko ljut nakon primljenog gola protiv Hamburga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jao Dzekson popizdio 100 na sat.Edo_Majka je napisao/la: Dzeko ljut nakon primljenog gola protiv Hamburga
amerosm je napisao/la:Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.
Nisam sam ja to rekao nego su to rekli i ovdje navijaci drugih klubova koji su gledali utakmicu, mozes procitati na temi HSV-a, dalje su to rekli Njemacki novinari, dalje vrsilac duznosti trenera Lorenz-Guenther Koestner je rekao da je malo tesko sto su gol ovako kasno primili, ali da je HSV bio bolji i cjelo vrijeme stvarao prilike. Da citas moje postove znao bih da uvijek realno gledam situaciju.TheManiacs je napisao/la:amerosm je napisao/la:Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.
Dobro brate navijas za hsv reko` bih i ja da su dobro prosli da sam navijac hsva
nemoj tako o DijamantuFC BAYERN je napisao/la:Primitivac, bruka sam sebe
Istina,im'o je HSV 500 stativa i precki.amerosm je napisao/la:Nisam sam ja to rekao nego su to rekli i ovdje navijaci drugih klubova koji su gledali utakmicu, mozes procitati na temi HSV-a, dalje su to rekli Njemacki novinari, dalje vrsilac duznosti trenera Lorenz-Guenther Koestner je rekao da je malo tesko sto su gol ovako kasno primili, ali da je HSV bio bolji i cjelo vrijeme stvarao prilike. Da citas moje postove znao bih da uvijek realno gledam situaciju.TheManiacs je napisao/la:amerosm je napisao/la:Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.
Dobro brate navijas za hsv reko` bih i ja da su dobro prosli da sam navijac hsva
Pretjeruje, kontao sam da se opametio nakon onog u Zenici, ipak on je profesionalac i treba da se tako ponasa, normalno je to da se nervira svi smo mi od krvi i mesa al netreba to pokazivati pred kamerama jer bruka sam sebe i kvari sebi ugled.JameS 23 je napisao/la:nemoj tako o DijamantuFC BAYERN je napisao/la:Primitivac, bruka sam sebe
a da nazalost tek sad sam cuo da je opsovao Bogaadn_sah je napisao/la:obratite paznju na psovke koje jos uvijek traju i kad ode dzeko iz kadra, necuje se dobro od komentatora nekakvog sto krene pricat, al moze se razumit
ma dobro donekle ga i razumijem,ali opet Boga psovatiMadafaka je napisao/la:Klosar teski. FUJ!
jel ono na kraju Boga opsovao?????pik je napisao/la:Kak Dzeko lagano pada u mojim ocima,a posebno nakon ovih psovki Boga.....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AmirBvB, CAGarfia, Google Adsense [Bot], invincible1921, johntravolta123, Nerminator77, s4mke, Sheyi, Wlad55 i 120 gostiju.