Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2010, 22:18

Edo_Majka je napisao/la: Dzeko ljut nakon primljenog gola protiv Hamburga
Jao Dzekson popizdio 100 na sat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 feb 2010, 22:52

A legendeeeeeeee!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 feb 2010, 23:19

Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 02 feb 2010, 23:24

Razumijem Dzeku i zasto je psovao jer momak ima pobjednicki mentalitet i hoce uvjek pobjedu dok mnogi drugi igraci kod Wolfsburga su izgleda bili zadovoljni posle tekme sa Hamburgom.

Krajno vrijeme je da Dzeko napusti Wolfsburg i nadam se sada na ljeto negdje u Englesku kao na primjer zamjena za ljenguzu Berbatova u Manchesteru. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 feb 2010, 23:28

Primitivac, bruka sam sebe :roll:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 02 feb 2010, 23:29

amerosm je napisao/la:Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.

Dobro brate navijas za hsv reko` bih i ja da su dobro prosli da sam navijac hsva :)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2010, 23:30

Treba malo on skontat svoje suigrace. Nisu svi majstori kao on. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 02 feb 2010, 23:37

Dzekson Bog i batina u Wolfsburgu :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 feb 2010, 23:38

Jel' ono kloc Gentner pljesce za njim? :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 feb 2010, 23:42

TheManiacs je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Jest legenda, ali kad se smirio mozda je i shvatio da su i dobro prosli s onim rezultatom 1-1. Znam da svako zeli pobjedu i da se bori za svoju ekipu, ali Edin Dzeko mora kontrolisati svoje emocije, jer su Nijemci osuli paljubu po njemu nakon sto je izasao on video clip u Zenici, i ukoliko ovo uspiju prevesti, mislim da ce ga klub kazniti. Ludi Nijemci kakvi su stavice ga dvije utamice na tribine da dodje sebi i da nauci kako neke stvari funkcionisu kod njih. Zato Edine i za tvoje doboro i za dobro reprezentacije se malo bolje kontrolisi kada su kamere tu, pa ti njima u kabini hebi sve po spisku.

Dobro brate navijas za hsv reko` bih i ja da su dobro prosli da sam navijac hsva :)
Nisam sam ja to rekao nego su to rekli i ovdje navijaci drugih klubova koji su gledali utakmicu, mozes procitati na temi HSV-a, dalje su to rekli Njemacki novinari, dalje vrsilac duznosti trenera Lorenz-Guenther Koestner je rekao da je malo tesko sto su gol ovako kasno primili, ali da je HSV bio bolji i cjelo vrijeme stvarao prilike. Da citas moje postove znao bih da uvijek realno gledam situaciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 02 feb 2010, 23:45

FC BAYERN je napisao/la:Primitivac, bruka sam sebe :roll:
nemoj tako o Dijamantu :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 feb 2010, 23:48

amerosm je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:

Nisam sam ja to rekao nego su to rekli i ovdje navijaci drugih klubova koji su gledali utakmicu, mozes procitati na temi HSV-a, dalje su to rekli Njemacki novinari, dalje vrsilac duznosti trenera Lorenz-Guenther Koestner je rekao da je malo tesko sto su gol ovako kasno primili, ali da je HSV bio bolji i cjelo vrijeme stvarao prilike. Da citas moje postove znao bih da uvijek realno gledam situaciju.
Istina,im'o je HSV 500 stativa i precki.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 03 feb 2010, 00:09

obratite paznju na psovke koje jos uvijek traju i kad ode dzeko iz kadra, necuje se dobro od komentatora nekakvog sto krene pricat, al moze se razumit :D

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 03 feb 2010, 00:11

JameS 23 je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Primitivac, bruka sam sebe :roll:
nemoj tako o Dijamantu :D
Pretjeruje, kontao sam da se opametio nakon onog u Zenici, ipak on je profesionalac i treba da se tako ponasa, normalno je to da se nervira svi smo mi od krvi i mesa al netreba to pokazivati pred kamerama jer bruka sam sebe i kvari sebi ugled.
BTW : HSV ih je unistio i ne znam sto je bio toliko ljut umjesto da bude sretan sto su izvukli i taj jedan bod, jest da su u zadnjoj minuti primili gol al to je fudbal :lol:
Al' mi je najsmijesnije kad vidim komentare legenda ovo ono samo zato sto je nas, da je u pitanju neki drugi igrac koji neigra za nas bilo bi koji debil idiot jadnik itd, ljudi gledajte malo realnije ovo uopste ne treba ni njemu ni nama ni nikome!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 03 feb 2010, 00:11

adn_sah je napisao/la:obratite paznju na psovke koje jos uvijek traju i kad ode dzeko iz kadra, necuje se dobro od komentatora nekakvog sto krene pricat, al moze se razumit :D
a da nazalost tek sad sam cuo da je opsovao Boga :roll:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 feb 2010, 00:14

Klosar teski. FUJ!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 03 feb 2010, 00:17

Kolko ovde ima moralista boze, nisam mislio :mrgreen:
meni licno ne smeta ono sto sam vidio.. to je normalno

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 03 feb 2010, 00:17

Madafaka je napisao/la:Klosar teski. FUJ!
ma dobro donekle ga i razumijem,ali opet Boga psovati :roll: a vamo kad dodje govori daj Boze samo zdravlja,zahvaljujem Bogu sto sam uspio,ako Bog da bice i bolje,a sad cujes kako Boga psuje ne treba mu to nikako ;)

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 03 feb 2010, 00:23

Kak Dzeko lagano pada u mojim ocima,a posebno nakon ovih psovki Boga..... :oops:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 feb 2010, 00:29

pik je napisao/la:Kak Dzeko lagano pada u mojim ocima,a posebno nakon ovih psovki Boga..... :oops:
jel ono na kraju Boga opsovao?????
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AmirBvB, CAGarfia, Google Adsense [Bot], invincible1921, johntravolta123, Nerminator77, s4mke, Sheyi, Wlad55 i 120 gostiju.