FK Radnički Lukavac

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2014, 23:04

mi ako ne pobjedimo ekipu koju je TROGLAV pobijedio i ne treba da idemo u rang vise....za kaznu bi nas poslao u 2. federalnu...realno,imamo duplo bolju i ekipu i trenera...ako udzemo,ni atmosfera na stadionu nece biti na vasoj strani...ne vidim gdje imate prednost i na cemu zasnivate svoj optimizam ali naravno...lopta je okrugla i to vam je najveci adut...ako ne budete parvili probleme grubim startovima svi ste pozvani na nasu sljedecu tekmu koja je i derbi ujedno da vidite kako to izgleda na pravom stadionu pred vise hiljada gledalaca i uz dirktan tv prenos :D :D ...salim se,ne haterite ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 mar 2014, 23:11

staragarda je napisao/la:mi ako ne pobjedimo ekipu koju je TROGLAV pobijedio i ne treba da idemo u rang vise....za kaznu bi nas poslao u 2. federalnu...realno,imamo duplo bolju i ekipu i trenera...ako udzemo,ni atmosfera na stadionu nece biti na vasoj strani...ne vidim gdje imate prednost i na cemu zasnivate svoj optimizam ali naravno...lopta je okrugla i to vam je najveci adut
Ekipa koja je sad na okupu je razlika nebo i zemlja od one ekipe koju je u ovo prvenstvo poveo veliki stručnjak IBRAHIM CRNKIĆ, kad je dove igrače ne zna ni on same odakle, kojima je Vojvodić odmah rekao da ne računa na njih čim je došao i otišli su svi osim Jogunčića, što se atmosfere tiče za to se ne brinite, uostalom ko dođe uvjerit će se sam, što se tiče dijela za gostujuće navijače sad su trenutno informacije da će Sjever gdje budu gostujući navijači biti zatvoren, ostaje nam u narednim danima da vidimo šta će biti, i da li će nešto da se promijeni...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 mar 2014, 23:14

staragarda je napisao/la:mi ako ne pobjedimo ekipu koju je TROGLAV pobijedio i ne treba da idemo u rang vise....za kaznu bi nas poslao u 2. federalnu...
Razlika naše ekipe tad i sad je jednaka razlici vaše ekipe tad i sad.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2014, 23:19

samolukavac je napisao/la:
staragarda je napisao/la:mi ako ne pobjedimo ekipu koju je TROGLAV pobijedio i ne treba da idemo u rang vise....za kaznu bi nas poslao u 2. federalnu...realno,imamo duplo bolju i ekipu i trenera...ako udzemo,ni atmosfera na stadionu nece biti na vasoj strani...ne vidim gdje imate prednost i na cemu zasnivate svoj optimizam ali naravno...lopta je okrugla i to vam je najveci adut
Ekipa koja je sad na okupu je razlika nebo i zemlja od one ekipe koju je u ovo prvenstvo poveo veliki stručnjak IBRAHIM CRNKIĆ, kad je dove igrače ne zna ni on same odakle, kojima je Vojvodić odmah rekao da ne računa na njih čim je došao i otišli su svi osim Jogunčića, što se atmosfere tiče za to se ne brinite, uostalom ko dođe uvjerit će se sam, što se tiče dijela za gostujuće navijače sad su trenutno informacije da će Sjever gdje budu gostujući navijači biti zatvoren, ostaje nam u narednim danima da vidimo šta će biti, i da li će nešto da se promijeni...
pa i mi imamo ekipu koja je nebo i zemlja od one ekipe iz od jesenas i sa novim trenerom na celu..ne kontam sta hoces da kazes :? ...ja ti ponavljam da neznam na cemu se zasniva vas optimizam...za taj sjever nije nikakav problem...uci cemo na ostale tribine onda...garantujem ti da ce nas biti preko hiljadu...ovako moze samo cirkusa na tribinama bit al eto..ti vasi znaju najbolje,valjda

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 mar 2014, 23:24

Pazi da vas ne uđe hiljadu :) kažem ti ekipa je naša bolja od ekipe koju je tad imao Crnkić na raspolaganju, naš optimizam se zasniva na tome da igramo na svom terenu i da želimo pobjedu, valjda se svugdje fudbal igra da se pobijedi pa tako i kod nas, vama svaka čast na svemu, ali bodove tražite negdje drugo :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2014, 23:31

samolukavac je napisao/la:Pazi da vas ne uđe hiljadu :) kažem ti ekipa je naša bolja od ekipe koju je tad imao Crnkić na raspolaganju, naš optimizam se zasniva na tome da igramo na svom terenu i da želimo pobjedu, valjda se svugdje fudbal igra da se pobijedi pa tako i kod nas, vama svaka čast na svemu, ali bodove tražite negdje drugo :)
pa naravno da se igra za pobjede...necete valjda izjavit da idete na poraz :D :D ...to na cemu zasnivate optimizam mislim da nije dovoljno jer pobjedu zelimo i mi....uz daleko veci motiv...pitanje domaceg terena je isto tako upitno ako pricamo o podrsci....i sto nas ne bi uslo 1000 :?... ako mozes pojasnit....vama svaka cast al bodove trazite negdje drugo 8-)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 mar 2014, 23:37

staragarda je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Pazi da vas ne uđe hiljadu :) kažem ti ekipa je naša bolja od ekipe koju je tad imao Crnkić na raspolaganju, naš optimizam se zasniva na tome da igramo na svom terenu i da želimo pobjedu, valjda se svugdje fudbal igra da se pobijedi pa tako i kod nas, vama svaka čast na svemu, ali bodove tražite negdje drugo :)
pa naravno da se igra za pobjede...necete valjda izjavit da idete na poraz :D :D ...to na cemu zasnivate optimizam mislim da nije dovoljno jer pobjedu zelimo i mi....uz daleko veci motiv...pitanje domaceg terena je isto tako upitno ako pricamo o podrsci....i sto nas ne bi uslo 1000 :?... ako mozes pojasnit....vama svaka cast al bodove trazite negdje drugo 8-)
Prošle sezone ista vam je priča bila pred utakmicu u Lukavcu pa vas nije ni 300 bilo, sad je euforija sve razumijem, ali nemoj brate da pretjeruješ, bujurm dođite svi, platite ulaz nama dobro, ali ne džaba da se ulazi ili kao nama što na Tušnju nedaju bez karte, platilo 280 ljudi, 20 nije i gospoda ne dozovoljava njima da uđu, dakle platite i bujrum, e sad ne znam kako će to da dogovore uprave sa policijom, to je njihova stvar ne naša, motiva nam ne nedostaje, ekipa spremna, znaš i sam da je prošli puta preko 700 Siouxa bilo na Jugu sad će toliko isto ponovo biti ako ne i više tako da će itekako biti to naš domaći teren što i jeste :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 mar 2014, 23:39

ovako dolazimo u Lukavac, pošto nemamo šanse :D

slika

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2014, 23:55

staragarda je napisao/la:
Prošle sezone ista vam je priča bila pred utakmicu u Lukavcu pa vas nije ni 300 bilo, sad je euforija sve razumijem, ali nemoj brate da pretjeruješ, bujurm dođite svi, platite ulaz nama dobro, ali ne džaba da se ulazi ili kao nama što na Tušnju nedaju bez karte, platilo 280 ljudi, 20 nije i gospoda ne dozovoljava njima da uđu, dakle platite i bujrum, e sad ne znam kako će to da dogovore uprave sa policijom, to je njihova stvar ne naša, motiva nam ne nedostaje, ekipa spremna, znaš i sam da je prošli puta preko 700 Siouxa bilo na Jugu sad će toliko isto ponovo biti ako ne i više tako da će itekako biti to naš domaći teren što i jeste :)
pa naravno da cemo platit ulaz..i prosli smo put platili...i jos bili dobro izmaltretirani na ulazu od strane kockastih glava..znas,pretresanje do gaca,bahatost i represija...vas bilo preko 700,nas ni 300..hajd vazi ;) ...mrsko mi sad slike trazit

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 mar 2014, 00:01

700 siouxa proslu tekmu :o jbg druze ne pije vode :!:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 mar 2014, 00:04

fukaratz je napisao/la:700 siouxa proslu tekmu :o jbg druze ne pije vode :!:
ma de ba...sta ima veze :D :D ...mislim,ono...na hiljade :D :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 17 mar 2014, 00:08

" onclick="window.open(this.href);return false; evo pogledaj, a za vas znam koliko je bilo jer ste imali ograničen broj kao i mi na Tušnju, imali ste od 250 do 300 max.toliko je dozovoljeno za vas bilo, ali nema veze, nova utakmica je pred nama za par dana i biće to pravi derbi sigurno, još da bude lijepo vrijeme i potpun ugođaj :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 mar 2014, 00:12

al nesto drugo me muci sto necete da priznate, da uvijek budemo bolji na terenu i imamo x puta vise sansi cak i na ovoj tekmi al nas onaj Lugavic vazda je.e :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 17 mar 2014, 00:18

Kako cujem prelazak Lugavica u redove Slobode je vec gotova stvar,jer pola ekipe koju sad imamo odlaze u junu.
Nece se valjda dodatno dokazivati kad je vec dokazan :mrgreen:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 17 mar 2014, 00:21

HerLutwoII je napisao/la:Kako cujem prelazak Lugavica u redove Slobode je vec gotova stvar,jer pola ekipe koju sad imamo odlaze u junu.
Lugi je sjajan golman, kod nas je već 3 godine, Olimpik ga prati već duže vrijeme...zaslužio je da ide što jest :)

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 17 mar 2014, 00:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:al nesto drugo me muci sto necete da priznate, da uvijek budemo bolji na terenu i imamo x puta vise sansi cak i na ovoj tekmi al nas onaj Lugavic vazda je.e :mrgreen:
Ja sam ti vec negdje napisao da ste bili bolji u onom susretu u Lukavcu kad smo mi pobijedili 1:0. Poslije toga dvije na Tusnju, u prvoj koja je bila Kup ste bili bolji ali u ovoj zadnjoj niste da ga ebesh. Strahovali ste na terenu i na tribinama da vam s igracem manje ne zabijemo jos jedan i izjednacimo. Plus cist penal nama nedosudjen i druge stvari. ali to je proslo, ebesh to. Evo vidim tamo na grupi na fejsu najavu utakmice cijena ulaznica 5 maraka sto vjerovatno znaci da ce za sve tribine biti ista cijena. vjerovatno cete moci uci na vlastiti rizik ali cijena vam je 5 maraka kao i nama sto je bila na Tusnju.

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 17 mar 2014, 00:28

HerLutwoII je napisao/la:Kako cujem prelazak Lugavica u redove Slobode je vec gotova stvar,jer pola ekipe koju sad imamo odlaze u junu.
Lugi je sjajan golman, kod nas je već 3 godine, Olimpik ga prati već duže vrijeme...zaslužio je da ide što jest :)
Ako ga je pratio bilo ko u konjicu i sad u kaknju onda je bas imao sta da vidi :roll: od tri gola dva njegova sto posto i jedan 60 posto. A ovo sto sad tuzlaci lafo pisu o njemu i konstantno ga spominju je stara skola zvana "ubaci bubicu u uho" pa nek se dalje prica. Cirino maslo i davno procitana knjiga kao i taktika "trenera svih trenera" :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 17 mar 2014, 00:29

Jeste 5 KM je ulaz za sve tribine :)

Solvay1921
Kontakt:

Post Postao/la Solvay1921 » 17 mar 2014, 00:31

SaltCityAttack je napisao/la:Joge vam nece igrati povreda loza u pitanju ?
Tako je. Kazu da ce umjesto njega igrat neki pravo zayebani lik iz cikaga 8-)

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 17 mar 2014, 00:33

Solvay1921 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Joge vam nece igrati povreda loza u pitanju ?
Tako je. Kazu da ce umjesto njega igrat neki pravo zayebani lik iz cikaga 8-)
Valjda ce igrati M.Mesic da vam ima ko crveni dobit. ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.