Jer Cholo izgleda preferira Moyu, bilo je price da su cak nudili Oblaka nazad u Benficu na pozajmicu nakon kupovinejasmin10 je napisao/la:zasto ne brani oblak

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jer Cholo izgleda preferira Moyu, bilo je price da su cak nudili Oblaka nazad u Benficu na pozajmicu nakon kupovinejasmin10 je napisao/la:zasto ne brani oblak
Svakako da je Arturo igracina.Vrhunski BTB veznjak, motor Juventusa ali ne i srce tima.To je PirloSiamoNoi je napisao/la: Tesko da je bolji tackler,a i Vidal je polivalentniji.Naravno Koke je odlican,ali po meni ipak jos razinu iza Vidala.I to priznajem ja koji Juventus ne mogu smislit dok mi je Atletico jedan od simpaticnijih klubova pa ti vidi...
Nego,jesi ti novi na forumu ili stari posjetioc sa novim nickom?
Koke je meni jedini veznjak koji je na nivou Kroosa u zadnjih godinu dana.MidhatVelicanstveni je napisao/la:Svakako da je Arturo igracina.Vrhunski BTB veznjak, motor Juventusa ali ne i srce tima.To je PirloSiamoNoi je napisao/la: Tesko da je bolji tackler,a i Vidal je polivalentniji.Naravno Koke je odlican,ali po meni ipak jos razinu iza Vidala.I to priznajem ja koji Juventus ne mogu smislit dok mi je Atletico jedan od simpaticnijih klubova pa ti vidi...
Nego,jesi ti novi na forumu ili stari posjetioc sa novim nickom?
Eh sad,Koke je i dalje mlad igrac a inteligencija sa kojom igra i smirenost mogu doseci Xavijev level.Da ne bi duljili, oboica su top igraci,bukvalno upgrade za svaki tim na Svijetu.
Ovdje Johny, jbga fasovo sam ban nehoticno
Sent from my MB865 using Tapatalk
JesamRajaz je napisao/la:@Johny jesi to ti ?![]()
Izgleda da je s Cercijem sve dogovoreno ..
Zadnje dvije sezone prekuc'o oronulu Serie A,ali na velikoj sceni se nije pokazao.Pogotovo je flopirao u nastupima za reprezentaciju.Donnie Darko je napisao/la:Kakav je ovaj Cerci. Msm kakav je tip igrača, koje su mu jače strane a koje slabosti. Nek napiše neka dobra duša koja ima visok level tolerancije za bol u mozgu koji izaziva gledanje Serije A.
Siqueirajopa17 je napisao/la:...moya.juanfran,godin miranda,koke,arda,tiago gabi.cerci mandžo,zaboravi onog lijevog beka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.