Znaju ljudi sta rade i nikada nece imati problem ispadanja.
Moderator/ica: vlakanje
3 za 3!!!TNT je napisao/la:Zna se ko samo dobije bodove u Trebinju, a to znaju komsije jedne godine njima jedne nama![]()
Znaju ljudi sta rade i nikada nece imati problem ispadanja.
ja ne znam da l su ili nisu oteli, samo prenosim sta mi je rekao covjek kojise razumije u fudbal a koji je gledao utakmicu.killer je napisao/la:nisam ni ocekivao bodove od danasnje utakmice,s obzirom na ono sto sam vidio protiv LaktasaAl' ako smo tako igrali da su nam morali "oteti" bodove,to vec pokazuje odredjeni napredak
ma nisam ni ja rekao da jesu,nego ako se ispostavi da jesu ,onda to znaci da smo bar malo napredovali u igriborcev_navijac je napisao/la:ja ne znam da l su ili nisu oteli, samo prenosim sta mi je rekao covjek kojise razumije u fudbal a koji je gledao utakmicu.killer je napisao/la:nisam ni ocekivao bodove od danasnje utakmice,s obzirom na ono sto sam vidio protiv LaktasaAl' ako smo tako igrali da su nam morali "oteti" bodove,to vec pokazuje odredjeni napredak
Ех то " " јасно % су ? " $ $tatamata je napisao/la:
Ocekivano...sad samo kod kuce pobijedjivati,jer izgleda da na strani nemamo sta traziti.Inace off topic Bilbija danas postigao prvi zvanicni gol za Vojvodinu.Nikada necu shvatiti zasto su ga pustili da ode.
$ то " у праву, " ' & " $ ?, а & $ " " - " $ " у $ са ?borcev_navijac je napisao/la:zaboravih reci, ako laktasi nastave sa dobrim igrama, to ce znacajno pomoci borcu.
dovvcekuju velez i sarajevo, a gostuju sirokom i zrinjskom i zelji, vidjecemo kako ce im oni uzimati bodove , nisam bas siguran da ove ekipe mogu racunati na sigurne bodove tu.
e ovako dobio sam sad malo detlajniji izvjestaj" je napisao/la:$ то " у праву, " ' & " $ ?, а & $ " " - " $ " у $ са ?borcev_navijac je napisao/la:zaboravih reci, ako laktasi nastave sa dobrim igrama, to ce znacajno pomoci borcu.
dovvcekuju velez i sarajevo, a gostuju sirokom i zrinjskom i zelji, vidjecemo kako ce im oni uzimati bodove , nisam bas siguran da ove ekipe mogu racunati na sigurne bodove tu.
Znas kad u potpunosti vjerujem tom izvjestaju!Nisu nasi dzabe trazili kontrolore sudjenja...U novinama se danima provlacilo da nam sudi sudija koji "simpatise" Siroki!borcev_navijac je napisao/la: e ovako dobio sam sad malo detlajniji izvjestaj
nasi nisu htjeli na konferneciju za stampu, jer bi ih savez kaznio kad bi rekli sta misle o utakmici.
Kazu da je sramota kako su nas pokrali.
Penal njihov nije bio, nas je bio nisu svirali, sudija nam nije dao maketi u njihovih 30 metara, sviro offsajde, faule, ma kaze katastrofa , ljudi ogorceni
borcev_navijac je napisao/la:e ovako dobio sam sad malo detlajniji izvjestaj" je napisao/la:$ то " у праву, " ' & " $ ?, а & $ " " - " $ " у $ са ?borcev_navijac je napisao/la:zaboravih reci, ako laktasi nastave sa dobrim igrama, to ce znacajno pomoci borcu.
nasi nisu htjeli na konferneciju za stampu, jer bi ih savez kaznio kad bi rekli sta misle o utakmici.
Penal njihov nije bio, nas je bio nisu svirali, sudija nam nije dao maketi u njihovih 30 metara, sviro offsajde, faule, ma kaze katastrofa , ljudi ogorceni
ko je bio sudac utakmice?tatamata je napisao/la:Znas kad u potpunosti vjerujem tom izvjestaju!Nisu nasi dzabe trazili kontrolore sudjenja...U novinama se danima provlacilo da nam sudi sudija koji "simpatise" Siroki!borcev_navijac je napisao/la: e ovako dobio sam sad malo detlajniji izvjestaj
Anto Zivkovic iz Orasja.Steve Urkel je napisao/la: ko je bio sudac utakmice?
živković orašje, i pomoćnik iz mostara i još jedan je bio ne znam tačno znam da je bio hrvat tu negdje iz hervegovine cini mi se, kontrolor sudjenja isto hrvat iz mostara cini mi seSteve Urkel je napisao/la:ko je bio sudac utakmice?tatamata je napisao/la:Znas kad u potpunosti vjerujem tom izvjestaju!Nisu nasi dzabe trazili kontrolore sudjenja...U novinama se danima provlacilo da nam sudi sudija koji "simpatise" Siroki!borcev_navijac je napisao/la: e ovako dobio sam sad malo detlajniji izvjestaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.