HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
fantazija, osjećao sam da će dobiti. osiguran opstanak, šteta za prvi dio sezone.
- Sportfanatik
- Kontakt:
svaka čast momci
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- nesvrstani
- Kontakt:
cestitke za pobjedu, nek sad piju u pink panteru nek se opuste 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
- Kontakt:
Valorizacija
Olimpija 94 ,Široki 67
Pa ovo može stvarno Široki ,iskreno nikad nisam nabijao na nos da smo svjetsko cudo ali evo vi recite
Šta reći?? Nakon što me pojedini igrači i suci ovako naljute i pljus ....pobjeda ,zamislite koliki ponos sad je u meni .........drama
VAZDA I VJEČNO,SAMO I UVIK
Olimpija 94 ,Široki 67
Pa ovo može stvarno Široki ,iskreno nikad nisam nabijao na nos da smo svjetsko cudo ali evo vi recite
Šta reći?? Nakon što me pojedini igrači i suci ovako naljute i pljus ....pobjeda ,zamislite koliki ponos sad je u meni .........drama
VAZDA I VJEČNO,SAMO I UVIK
-
- Kontakt:
Da Široki nije imao pehova u prvom djelu kao protiv MZT,Olimpije jos nekoliko utakmica koje je u završnicama izgubio davno bi osigrao ostanak u ABA ligi.Ovako opet je ovo bila solidna sezona,jos samo da sutra Igokea dobije Krku i odlicna sezona po BiH ekipe.
Naredne sezone Široki ce vjerovatno uraditi rekonstrukciju tima.Biće zanimljivo hoce li Ramljak,Šutalo,Barač,Šakić i Peršić nastaviti karijeru u Širokom.
Naredne sezone Široki ce vjerovatno uraditi rekonstrukciju tima.Biće zanimljivo hoce li Ramljak,Šutalo,Barač,Šakić i Peršić nastaviti karijeru u Širokom.
Aaaaaaaaaaaa kakva pobjeda,nisam mogao zaspati od srece,napokon smo i mi imali srece
Ja mislim da ce Ramljak sigurno otici,a vjerovatno i Sutalo
Ja mislim da ce Ramljak sigurno otici,a vjerovatno i Sutalo
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
svaka cast momci!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Tko je onaj lik sto je bio na klupi(u odijelu)?
HRHB
HRHB
zamjena za Peršića, neki španjolac, igra na 2/3Android je napisao/la:Tko je onaj lik sto je bio na klupi(u odijelu)?

zajebajem se, doktor, mijenja sesara
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
A ja se ponadao da je neki novi igrac 

HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Jučer smo trebali dobit šteta preko Šakića ubaciše 4 trice gotovo jedna za drugom
Rikić se budi ,publika ga nosi to me posebno raduje jer od početka govorim kako je to novi Planinic za 2 godine
Atmosfera u ekipi mi ne štima ,Vujo ne može uspostavit red u svlačionici ,a ni na terenu po meni ako ima koji dobar trener slobodan ja bi Vuju vratio za pomoćnika a novog trenera doveo
Je malo nezgodno u ovo vrijeme mjenjat trenera ,ali veliki novci su u pitanju jer nije isto bit 1. i 2. ove godine
A ako već misle ostavit Vuju na klupi onda on konačno mora se počet derat na igrače i odredit vođe i akcije ,jer onde se ne zna tko pije tko plaća
Te stvari ukoliko se poslože ,svaka čast Igokei i njihovoj ekipi ali Široki je Široki ,bit će ovo još jedna uzbudljiva sezona u prvenstvu BiH
Rikić se budi ,publika ga nosi to me posebno raduje jer od početka govorim kako je to novi Planinic za 2 godine
Atmosfera u ekipi mi ne štima ,Vujo ne može uspostavit red u svlačionici ,a ni na terenu po meni ako ima koji dobar trener slobodan ja bi Vuju vratio za pomoćnika a novog trenera doveo
Je malo nezgodno u ovo vrijeme mjenjat trenera ,ali veliki novci su u pitanju jer nije isto bit 1. i 2. ove godine
A ako već misle ostavit Vuju na klupi onda on konačno mora se počet derat na igrače i odredit vođe i akcije ,jer onde se ne zna tko pije tko plaća
Te stvari ukoliko se poslože ,svaka čast Igokei i njihovoj ekipi ali Široki je Široki ,bit će ovo još jedna uzbudljiva sezona u prvenstvu BiH
ajde, drago mi je za rikića da ide na bolje...izgledao je kao panj, ima nade, mlad je, mada mislim da neće biti planinićev nivo.
Široki - Radnik
Široki - Igokea
Bosna - Široki
Široki - Čapljina
Mladost-Široki
Široki - Igokea
Bosna - Široki
Široki - Čapljina
Mladost-Široki
-
- Kontakt:
Katastrofa ,3 gostovanja za redom cemo imat Mladost ,Radnik ,IgokeaKevin je napisao/la:Široki - Radnik
Široki - Igokea
Bosna - Široki
Široki - Čapljina
Mladost-Široki
znači
Novak - > Zabok
Ivšić -> Široki
Novak - > Zabok
Ivšić -> Široki
Izgleda da se Novak ipak vraća natrag. Nije prošao liječnički.Kevin je napisao/la:znači
Novak - > Zabok
Ivšić -> Široki
-
- Kontakt:
Odavno nisam vidio goreg suđenja pa ono je kriminalno ,ljudi su se izgubili u potpunosti
Prvo poluvrijeme ....pa ne može se to nazvat ni navlačenjem ,jednostavno sve su sudili za Igokeu i protiv Širokog
Onda ide zvizduk jedno 3 minute ,pa na poluvremenu jezikova juha
Onda katastrofa ,da vrate malo nama ,3 četvrtina izgledala kao štela neka ,jedino su 4. cetvrtinu pošteno odsudili
Ali sve u svemu nama su suci pomogli jer su digli publiku na noge ,opet smo bili 6. igrač ,ova Igokea je stvarno jaka, ali u onom grotlu kakvi suci izazvali trebate bit 3 puta bolji da bi dobili
8 koševa zalihe nije ni puno ,ali trebalo bi se to sačuvati do kraja pa da gledamo 3 utakmice na Pecari
I TAMO I AMO ;UZ TEBE I S TOBOM
VAZDA I VJEČNO ;SAMO I UVIK
Prvo poluvrijeme ....pa ne može se to nazvat ni navlačenjem ,jednostavno sve su sudili za Igokeu i protiv Širokog
Onda ide zvizduk jedno 3 minute ,pa na poluvremenu jezikova juha
Onda katastrofa ,da vrate malo nama ,3 četvrtina izgledala kao štela neka ,jedino su 4. cetvrtinu pošteno odsudili
Ali sve u svemu nama su suci pomogli jer su digli publiku na noge ,opet smo bili 6. igrač ,ova Igokea je stvarno jaka, ali u onom grotlu kakvi suci izazvali trebate bit 3 puta bolji da bi dobili
8 koševa zalihe nije ni puno ,ali trebalo bi se to sačuvati do kraja pa da gledamo 3 utakmice na Pecari
I TAMO I AMO ;UZ TEBE I S TOBOM
VAZDA I VJEČNO ;SAMO I UVIK
-
- Kontakt:
Jel sigurno igrati 2 na Siroki vcrs ??

Bit ce za*ebano ali cemo pobjediti,stavljaj dvojku 

HRHB
HRHB
radi li vama stranica od saveza,mene nece da otvori ima 10 dana?! kako pratit rezultat osim preko kladionice? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.