Epidaurus je napisao/la:Ma glupo je meni licno kad mi Balkanci a pogotovo Ex Yu prozivamo druge ekipe za nesportsko ponasanje iliti ciganisanje kad smo mi prvi poznati kao veeeeeeliki provokatori u bilo kojem sportu i znam da nas Sovjeti nisu nimalo voljeli ok smo bili svi zajedno u Jugi zbog tih ponizavanja protivnika ... Ne treba bolji primjer od one odbojke Kicanovica i Slavnica protiv Sovjeta u finalu
Pa kad ti je glupo, što onda to radiš i sam
Potez Kiće i Moke je bio mangupski, a definitivno ne 1 ciganisanje.
Tek sad vidim da je Bjelica ponovo bio najbolji i jedini dvocifren sa 12 poena. Podsećam na poslednja 2 minuta meča, prvo je blokirao Schrodera, zatim pogodio za 64-62, pa asistirao Nedoviću za 66-63 i na kraju pogodio poslednji šut. Pre toga je pogodio i jednu jako važnu trojku.
Usput, jedno pitanje za one koji onako baš, baš prate košarku. Koji su to igrači u istoj godini bili MVP Evrolige i EP ili SP ? Ima li takvih i koliko ? Mrzi me da tražim sad.
Texi je napisao/la:Usput, jedno pitanje za one koji onako baš, baš prate košarku. Koji su to igrači u istoj godini bili MVP Evrolige i EP ili SP ? Ima li takvih i koliko ? Mrzi me da tražim sad.
Ipak su to bila dva pitanja.
Hm ja mislim da je Kukoc bio Mvp dok je bio u Splitu i sa Jugoslavijom na Eurobasketu
Texi je napisao/la:Usput, jedno pitanje za one koji onako baš, baš prate košarku. Koji su to igrači u istoj godini bili MVP Evrolige i EP ili SP ? Ima li takvih i koliko ? Mrzi me da tražim sad.
Hm ja mislim da je Kukoc bio Mvp dok je bio u Splitu i sa Jugoslavijom na Eurobasketu
aaa to. Sjećam se da je kasnije na nekom oproštaju od aktivnog igranja dal Đorđevića ili Divca, neko Meneginu poklonio ogromne kartonske makaze. Ili je Menegin nekome poklonio, sad se ne sjećam detalja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:aaa to. Sjećam se da je kasnije na nekom oproštaju od aktivnog igranja dal Đorđevića ili Divca, neko Meneginu poklonio ogromne kartonske makaze. Ili je Menegin nekome poklonio, sad se ne sjećam detalja.
e to,bas hinjski je to bilo kicino udaranje,bilo je na netu,ne znam zbog cega nema vise
Epidaurus je napisao/la:Ma glupo je meni licno kad mi Balkanci a pogotovo Ex Yu prozivamo druge ekipe za nesportsko ponasanje iliti ciganisanje kad smo mi prvi poznati kao veeeeeeliki provokatori u bilo kojem sportu i znam da nas Sovjeti nisu nimalo voljeli ok smo bili svi zajedno u Jugi zbog tih ponizavanja protivnika ... Ne treba bolji primjer od one odbojke Kicanovica i Slavnica protiv Sovjeta u finalu
Pa kad ti je glupo, što onda to radiš i sam
Potez Kiće i Moke je bio mangupski, a definitivno ne 1 ciganisanje.
E ako je ta odbojka bila sportski potez a ne neko ponizavanje protivnika onda fakat ...