Ženska liga BiH u košarci

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Sunderland
Kontakt:

Re: Ženska liga BiH u košarci

Post Postao/la Sunderland » 04 mar 2012, 22:31

Kurbalija Turci je cijenili, gdje god isla imala sve djaba imala svoju emisiju i sta sve ne prelijepo izgleda i ti kazes da smo slijepi, hadje neka bude, mada i Tamara Radočaj je prelijepa. Dok kod Celika ako cemo gledati po ljepoti tesko ko da Tamari Bajic moze parirati, a u velikom je padu forme kao igračica, dok Lejla Bejtic trenutno je i mozda najbolja igracica Čelika.
Zadnja izmjena: Sunderland, dana/u 04 mar 2012, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda je moja nacija

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 04 mar 2012, 22:35

sad će @flash reći da sam te ja nagovorio da to napišeš za Bajićevu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 04 mar 2012, 22:39

Meni je jedna stvar drago ovdje. Sto ste se momci zainteresovali za zensku kosarku, sto vise nismo ja i Pasha jedini ovdje koji nesto znamo pricamo komentarisemo. Svaka cast a @flash nije boga mi Pasha nista rekao. :lol:
Sloboda je moja nacija

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 mar 2012, 22:48

Sunderland je napisao/la:Meni je jedna stvar drago ovdje. Sto ste se momci zainteresovali za zensku kosarku, sto vise nismo ja i Pasha jedini ovdje koji nesto znamo pricamo komentarisemo. Svaka cast a @flash nije boga mi Pasha nista rekao. :lol:
Meni realno je prava muka gledat žensku košarku, idem tu i pratim to samo radi Čelika, svu Čelikovu porodicu pa makar i šah ;)
Čelik Zenica 1945

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 mar 2012, 22:50

Ovo je samo ova 2-3 dana i onda ce te opet samo ti i @pasha pratiti kosarku :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 04 mar 2012, 22:51

Heh hajde neka ti bude, pa makar samo gledao Čelika i to je nesto. ;) Emire razocarao si me licno i personalno :lol:
Sloboda je moja nacija

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 mar 2012, 22:51

Steta, stvarno steta. Bila je fina utakmica, sa par trenutaka gdje su nase zicere fulale, i isle na nemoguca sutanja i polaganja, ali dobro su odigrale. Ipak je Partizan kvalitetnija ekipa, imamo i mi igracica koje mogu parirati, ali cim tu dodje do rotacija mi donji.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 04 mar 2012, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Celik!3,2,2.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 04 mar 2012, 22:53

samo da dodam. prati i @flash žensku košarku i to dosta aktivno...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 mar 2012, 22:55

A jarane nemam te sta razocarati,tako ti je :D
Samo se nadam da ce arena biti punija,da ce se kosarkasice vise pratiti,ipak su one ponos Zenice 8-)
S kim igraju sad,kako i sta dalje,nisam upucen nikako :mrgreen:

@ Pasha

Vidio sam ga,digao je Istok na noge :lol: :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 04 mar 2012, 22:57

Eh to nisam znao, eto Emire ima nas vise ipak. 8-)

A Emire imaju kup prvo u Banja Luci protiv Zelje u polufinalu, pa prvo kolo lige 6 gdje dočekuju Jedinstvo iz Tuzle gdje ce biti 30 razlike minimalno za Čelik. A ako nista sto su ponos grada treba ih se nastaviti pratiti
Sloboda je moja nacija

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 mar 2012, 22:59

Uh tu lagano dupla kruna 8-)
Čelik Zenica 1945

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 04 mar 2012, 23:04

Nimla bice tesko Mladi Krajsnik, Sloboda, pa cak i Zeljo ako se pojaca se konkurisati za titulu. Odlucivace utakmice, kod ovih koji rastereceno igraju na domacem terenu, ko tu kiksne, izgubice titulu. A uhvatice Jedinstvo i Rudar koji su bez ambicija nekoga na losoj nozi od favorita.
Sloboda je moja nacija

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 mar 2012, 23:06

Sunderland je napisao/la:Eh to nisam znao, eto Emire ima nas vise ipak. 8-)

A Emire imaju kup prvo u Banja Luci protiv Zelje u polufinalu, pa prvo kolo lige 6 gdje dočekuju Jedinstvo iz Tuzle gdje ce biti 30 razlike minimalno za Čelik. A ako nista sto su ponos grada treba ih se nastaviti pratiti
Ma znam,ima vas 3 :mrgreen:

Ajd valjda cemo osvojiti taj kup,nadam se.Zeljo i nije nesto dobar kao nekad,bar koliko ja znam,ili sam i tu pogrijesio :mrgreen: Pocinje liga,nogomet a to je prece ,bar nama.Vidjet cemo ;)
Volim te Celik ! ! !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 mar 2012, 23:07

Mladi Krajišnik mene najviše brine, zadnji put smo ih jedva dobili u Zenici, još kup u Banjoj Luci...
Čelik Zenica 1945

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 05 mar 2012, 00:29

niste svjesni koliko mi je drago zbog svega ovog pozitivnog sto se dogadjalo preko vikenda vezano za nase kosarkasice! pa one su ucinile vise na promociji naseg grada, nego ovaj ustajali NK i KK godinama sto rade. Svaka im cast, da nas raduju i dalje, a za takvo sta treba da se ozbiljnije ukljuce grad, drzava, sponzori. Mislim da nam vec povod od ovog finala nisu mogle dati! Od kupa i prvenstva mislim da realno mozemo biti zadovoljni s jednim trofejom..skromno! ;) p.s. ja sam ljudi ubijedjen da bi ove kosarkasice drzale najmanje egal s kosarkasima KK Celik :lol:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 09 mar 2012, 07:59

Finalni turnir Kupa Bosne i Hercegovine za košarkašice, koji je trebalo da bude odigran u petak i u subotu u Banjoj Luci, odgođen je.

Do odgađanja je došlo na zahtjev ekipe Mladi Krajišnik.

Prema informacijama iz Košarkaškog saveza BiH, novi termin odigravanja turnira je 23. i 24. marta.

U polufinalu Kupa BiH sastaju se: Čelik - Željezničar i Mladi Krajišnik - Rudar.
Čelik Zenica 1945

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 mar 2012, 21:07

Kosarkasice Celika dobile su kosarkasice Jedinstva 76:66 ;) Bravo !
Volim te Celik ! ! !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 mar 2012, 23:36

Sloboda zgazila Zelju u Sarajevu 23 razlike.Biti ce ovo zanimljivo .

Sto se nase utakmice tice,sudije su OPET sudile ono sto normalan ne bi.Kosarkasice su umorne od Final Foura i treba im neka motivacija za dalje.Monika Veselovski kod nas opet najraspolozenija.Imamo opet bruku promasenih zicera,slobodnih,pogresnih dodavanja.Nadam se da ce se to rijesiti.I da,Durmi otkaz.Puno se pravi pametan :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 15 mar 2012, 13:45

košarkašice su se tri puta odmorile od final4. nije bio problem umor, nego pristup. nonšalancija im se lako mogla odbiti od glavu. naprave 17 razlike i onda im Jedinstvo napravi seriju od 18:0. za to im treba pojačati treninge. svako ko je malo pratio igru Čelika shvatio je da naše ne znaju odgovoriti pravilno na zonu. nemamo ove sezone konstantnu šutericu iz vana.

Richardson
Kontakt:

Post Postao/la Richardson » 15 mar 2012, 14:34

Tako je, djeluju skroz neozbiljno u pojedinim momentima, jako loš šut ze tri poena a imamo igračice koje znaju pogoditi ili bi trebale znati (Tamara, Marina, Lejla, Matea, Rada, Monika pa čak i Josipa koja, bez pretjerivanja, ima Pa bar 90% procenat šuta za 3p, dakle sve osim Anne i Tijane. Ekipa je dobra, imaju znanje samo pristup je stvarno razočaravajući, tako da kažem. U regionalnoj ligi iako su bile druge nikog, ali baš nikog nisu izdominirale, osim Slobode u prvoj utakmici u Novom Gradu, sve ostale su bile tako tako. Isto se ponavlja i u prvenstvu, bar protiv Jedinstva je bilo tako, gdje su igrale protiv 3 igračice, uz dužno poštovanje prema ostalim curama iz tuzlanske ekipe.
Svi nešto spominju loše suđenje, OK nije na nivou, ali kad nekog ubiješ i igrom i rezultatom a imaš takav kadar da je to ostvarljivo onda nema te sile koja može pomoć protivnicama tako da je sve do NAS. Popravit pristup i tricu i to je to.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.