RK Čelik
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: RK Čelik
Najveci problem kod nas je sto rukometni klub zavisi od nogometnog 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
hahaha, u Vogošći sniman p*rnic protiv celika, bubi i bajra ubili svoj "voljeni" celik. predsjednik kluba pobjegao s prvim chater letom u zenicu
....
da nije bilo izmjena moglo bi biti i 15+ razlike....

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Drag ste mi klub zaista i volio bih da izborite ligu za prvaka, ali iskreno mislim da nećete moći do toga. Sada vam slijedi malo teži raspored a i u Zavidovićima ne vjerujem da možete do pobjede. Činjenica je da smo vas one sezone uzeli u Zenici ali pobjeda nije dolazila u pitanje jer samo za klasu bili jači, tako da sve oko dogovara u toj utakmici pada u vodu. Puštanje kući, naša publika to neće dozvoliti ali ni sami igrači, tako da ne uzdajte se u to, ostaje vam samo da sudije kupite,a ako mislite da ste bolji i da ćete nas uzeti, znajte da je ove godine Sloga izgubila 4 utakmice, od toga dvije u Zavidovićima, a što se dogovora tiče, mi smo svoj večeras u Maglaju ispoštovali. Želim vam svu sreću u nastavku, i da uspijete u namjeri da budete trećiflash je napisao/la:Ma meni je drago sto si ovo napisao jer vidim da imas najbolje informacije od svih nas na forumu.Ja mislim ako ne bude jacih turbulencija do kraja da mi imamo to 3 mjesto pobjedom protiv Zrinjskog kuci i u gostima kod Krivaje.Mislim da bi bio red da Krivaja odigra opustenije nakon one tekme kad su dobili u Zenici i ostali u ligi.Jeb ga kad vidis kako Sloga dobi Vogoscu onda kako Zrinjski uzima na strani i mi cemo morat dogovarat ako mislimo uci medju 3.Pozdrav drug!pep3 je napisao/la:@flash Najveci problem kod nas je taj sto smo u prvoj polusezoni imali jako dobar raspored, pobijedilo se dosta utakmica i na strani, i nama su apetiti porasli. Sad imamo teska gostovanja, pretproslo kolo Zivinice (ja sam napiso da ce bit jako tesko, pa po izvjestaju kazu da smo bolji bili, al opet ja sam tu bio zadovoljan bodom), Vogosca (sad sam napiso ocekivo sam poraz, prvo sto su se dobro pojacali, drugo imas dvojicu nasih igraca koji su se nafurali maksimalno protiv nas), zatim slijede gostovanja Maglaju (bore se za opstanak, mada mislim da cemo tu pobijedit), Derventi (takodjer bi trebali pobijedit, mada ako i oni kojim slucajem dodju u losiju poziciju bice jako tesko), Krivaji( oni su poznati kao dobri domacini, i tu je padala i Bosna sarajevska, Borac, al eto s njima se moze dogovorit), Gorazdu (nadam se samo da nece bit situacija da ova utakmica odlucuje ko ide u ligu 6, jer realno gore nemamo sanse). Ja kao bivsi igrac znam kakva je uprava, zato se i ne palim na njihova obecanja, al eto iskreno se nadam da ce ovi momci barem pruzit dobre partije jer su oni najzasluzniji za sve. Al idemo kolo po kolo, pa najbolji neka pobjedjuje. Malo se ovaj post otego, al ne zamjeri.

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
sad sam gledao ovaj raspored do kraja, i mislim da bi kljucnu ulogu mogla da odigra upravo ova Vogosca
ako nastave sa dobrim igrama, gori im pod nogama mogli bi da dobiju upravo neke nase konkurente, ima i medjusobnih susreta klubova iz vrha, pod uslovom da Sloga nastavi da dere i da ubjedljivo bude prva, moglo bi se do prva 3 mjesta..ee sad, mene nervira jedna druga stvar! Da kazem odmah na pocetku da sam uslovno receno, jedan rukometni laik..volim taj sport, volim pogledati na tv-u, i kad mogu odem u Arenu, ali mi se sve ovo cini klimavo. Kao sto neko rece od one krize pred kraj prve polusezone se vidjelo da pocetna euforija opada. Ja kad gledam sa strane imam osjecaj da su u ovom klubu 2-3 igraca placena normalno za nase uslove, jos 2-3 imaju neke novce, a ostali iako je tu dosta mladih klinaca, mogu samo da sanjaju da ce jednog dana zaraditi koju paru. Pazite, nemojte me pogresno razumjeti, mozda ta djeca nisu neki superrukometasi, ali da se bar nekako sponzorisu, neke stipendije i to. Ja mozda lupetam, mozda uopste nisam upravu, ali nismo jos ni "o" od ozbiljnog kluba, nema neke sigurnosti i strategije za naredne godine. Ne bi me iznenadilo da sutra svi dignu ruke od kluba, i da se iduce godine bore ponovo za opstanak. Al nije nam prvi put da ovako nesto dozivimo u Zenici, jel tako?
necu da zvucim pesimisticno, pisao sam nesto slicno i na fudbalskoj temi, ali ljudi ja jednostavno vise nikom ne vjerujem u ovom gradu, ali i drzavi, dok me dobro ne uvjeri da je upravu!

Druže moj, to ti je nažalost tako, jer svi ovi naši klubovi žive od danas do sutra, iz sezone u sezonu. I ne samo da je u rukometu tako, nego i u svim ostalim sportovima u ovoj našoj državi. Konkretno, sport je u potpunosti zaboravljen, ne ulaže se u klubove, sportsku infrastrukturu, svi sponzori žele da i sebe u tome vide, tu su iz interesa ili zato što mu eventualno dijete tu igra i trenira, pa će i on biti tu neko vrijeme, mislim na privatnike. Po mom mišljenju, marketing za rukomet je slab, na određeni način trebaju se privući sponzori, publika ali i novi klinci koji će trenirati(kod nsa je vala uvijek talenata za rukomet bilo i biće), te ulagati u te iste klince, raditi stručno i profesionalno s njima i uzdati se u taj svoj pogon, to je jedini garant stabilnosti kluba kada proizvodi kvalitetne a svoje igrače.Primjećujem da u zadnje vrijeme sve manje dolazi mladih a dobrih igrača, jer u premijer ligi se u zadnjih nekoliko godina sve vrti oko jednih te istih igrača, i tu nastaje problem, čak sam za ovo vrijeme i ja naučio gdje koji igrač iz naše lige najčešće šutazicer je napisao/la:sad sam gledao ovaj raspored do kraja, i mislim da bi kljucnu ulogu mogla da odigra upravo ova Vogoscaako nastave sa dobrim igrama, gori im pod nogama mogli bi da dobiju upravo neke nase konkurente, ima i medjusobnih susreta klubova iz vrha, pod uslovom da Sloga nastavi da dere i da ubjedljivo bude prva, moglo bi se do prva 3 mjesta..ee sad, mene nervira jedna druga stvar! Da kazem odmah na pocetku da sam uslovno receno, jedan rukometni laik..volim taj sport, volim pogledati na tv-u, i kad mogu odem u Arenu, ali mi se sve ovo cini klimavo. Kao sto neko rece od one krize pred kraj prve polusezone se vidjelo da pocetna euforija opada. Ja kad gledam sa strane imam osjecaj da su u ovom klubu 2-3 igraca placena normalno za nase uslove, jos 2-3 imaju neke novce, a ostali iako je tu dosta mladih klinaca, mogu samo da sanjaju da ce jednog dana zaraditi koju paru. Pazite, nemojte me pogresno razumjeti, mozda ta djeca nisu neki superrukometasi, ali da se bar nekako sponzorisu, neke stipendije i to. Ja mozda lupetam, mozda uopste nisam upravu, ali nismo jos ni "o" od ozbiljnog kluba, nema neke sigurnosti i strategije za naredne godine. Ne bi me iznenadilo da sutra svi dignu ruke od kluba, i da se iduce godine bore ponovo za opstanak. Al nije nam prvi put da ovako nesto dozivimo u Zenici, jel tako?
necu da zvucim pesimisticno, pisao sam nesto slicno i na fudbalskoj temi, ali ljudi ja jednostavno vise nikom ne vjerujem u ovom gradu, ali i drzavi, dok me dobro ne uvjeri da je upravu!

Zato sve je ovo od danas do sutra, i pitanje je kada će mo dobiti par konstantno dobrih i kvalitetnih klubova koji će redovno igrati evropu,dobro igrati a ne brukati se( Borac je na dobrom putu, za Bosnu znamo šta i kako, i Sloga je uvijek pri vrhu, ali teško da će zadržati ove igrače na kraju sezone, a ostali u 5 deka ) lijep pozdrav
@krivajas
Nisi upravu za pobjedu u Zenici.Dobro se sjecam da smo vas mogli dobiti jer ste bili s nama u rangu po kvaliteti a mi smo se poceli konsolidovati tako da ti ne pije vode to sto tvrdis da ste bili toliko jaki.Jer da je tako kako kazes valjda se nebi borili za opstanak do zadnjeg kola?Da ne bude zabune ja vas gotivim kao klub koji je iz naseg kantona i grada koji je blizak Zenici ali moramo biti posteni.
Sad da se vratim na Sahinovica i Bajramovica.Svaka cast tim "velikanima" kojima ce kao najveci uspjeh(ovdje prije svega mislim na Bajramovica) biti to sto je zapeo kao konj u utakmici protiv kluba u kojem je ponikao.Uzivaj Bajramovicu u tome jer i ne zasluzujes vise zbog mentaliteta koji posjedujes.Par dana prije poklanjas Slogi pobjedu u Doboju a poslije zapinjes kao konj protiv Celika.
Nisi upravu za pobjedu u Zenici.Dobro se sjecam da smo vas mogli dobiti jer ste bili s nama u rangu po kvaliteti a mi smo se poceli konsolidovati tako da ti ne pije vode to sto tvrdis da ste bili toliko jaki.Jer da je tako kako kazes valjda se nebi borili za opstanak do zadnjeg kola?Da ne bude zabune ja vas gotivim kao klub koji je iz naseg kantona i grada koji je blizak Zenici ali moramo biti posteni.
Sad da se vratim na Sahinovica i Bajramovica.Svaka cast tim "velikanima" kojima ce kao najveci uspjeh(ovdje prije svega mislim na Bajramovica) biti to sto je zapeo kao konj u utakmici protiv kluba u kojem je ponikao.Uzivaj Bajramovicu u tome jer i ne zasluzujes vise zbog mentaliteta koji posjedujes.Par dana prije poklanjas Slogi pobjedu u Doboju a poslije zapinjes kao konj protiv Celika.
Nema vise :P
@flash Trenutno u ovoj ligi nama najvise moze pomoc Vogosca i Sloga, iz razloga sto igraju protiv svih ovih suparnika sa kojima se mi borimo za ligu 6. Mada rukomet je cudna igra, i tu je sve moguce. Ali mi trebamo da pobjedjujemo nase utakmice, a ne da cekamo da neko drugi radi za nas, da nam pomaze. Sto se tice ovog poraza, meni je iskreno drago sto su nas pobijedili (sad ce svi rec da sam lud), al ovo treba da bude lekcija nasim igracima, dok ne pruze 100% od sebe da nemaju sta drugo ocekivat. Sto se tice Sahinovica i Bajramovica, sami svojim postupcima pokazuju ko su i sta su, iskreno se nadam da im je sad srce na mjestu.
@krivajas Moram ti rec da nisi u pravu za ovu utakmicu Celika i Krivaje prije 2 sezone kad ste pobijedili, igrom slucaja sam bio ucesnik te utakmice, i sve je bilo unaprijed dogovoreno. Mozemo mi pricat do sutra o tome, al ice u nedogled. Ja ti iskreno kazem kad neki klubovi mogu pomagat Zrinjskom sto to ne bi ucinila Krivaja, Maglaj Celiku? Mislim ako ste vec u zlatnoj sredini vama ta 3 boda nista ne znace, zar nije bolje gledat Celik nego Zrinjski u ligi 6? Da sam ja u toj situaciji ne bi se puno dvoumio prvo iz razloga sto smo komsije, drugo sto su klubovi u dobrim odnosima, i trece sto bi Celik sigurno pomogo Krivaji kao sto je to vec uradio.
@krivajas Moram ti rec da nisi u pravu za ovu utakmicu Celika i Krivaje prije 2 sezone kad ste pobijedili, igrom slucaja sam bio ucesnik te utakmice, i sve je bilo unaprijed dogovoreno. Mozemo mi pricat do sutra o tome, al ice u nedogled. Ja ti iskreno kazem kad neki klubovi mogu pomagat Zrinjskom sto to ne bi ucinila Krivaja, Maglaj Celiku? Mislim ako ste vec u zlatnoj sredini vama ta 3 boda nista ne znace, zar nije bolje gledat Celik nego Zrinjski u ligi 6? Da sam ja u toj situaciji ne bi se puno dvoumio prvo iz razloga sto smo komsije, drugo sto su klubovi u dobrim odnosima, i trece sto bi Celik sigurno pomogo Krivaji kao sto je to vec uradio.
RZ88!
@zicer Evo ja cu ti rec da svi igraci Celika imaju odredjena primanja. Normalno ovi glavni igraci imaju vece plate, dok mladi igraci imaju neke hajmo rec stipendije, znaci imaju motiv da rade. To prije nije bio slucaj, mladi igraci iz zenice su igrali iz ljubavi prema sportu i to je razlog sto su mnogi odustali od rukometa. To se promijenilo i to je pozitivno, mada za neki kontinuitet i dobre rezultate treba vise rada, vise novca i bolji ljudi da to upakuju kako treba.
RZ88!
Bezveze ti je to provociranje, s obzirom na kojem mjestu se nalazi tvoj klub. Da ste nas pobijedili i 30 razlike svejedno je, ako na kraju sezone ispadnete.Rule_hz je napisao/la:hahaha, u Vogošći sniman p*rnic protiv celika, bubi i bajra ubili svoj "voljeni" celik. predsjednik kluba pobjegao s prvim chater letom u zenicu....
da nije bilo izmjena moglo bi biti i 15+ razlike....
RZ88!
Za utakmicu od prije dvije sezone, naravno da se ne slažem jer smo u toj polusezoni bili jači nego u prvoj polusezoni, a i u prvoj polusezoni smo vas otresli 20 razlike kući ako se sjećaš. A u Zenici su za nas igrali i Nermin Bašić, Divković a i Isak Omerčević, pa ako ste bili bolji, aferim.pep3 je napisao/la:@flash Trenutno u ovoj ligi nama najvise moze pomoc Vogosca i Sloga, iz razloga sto igraju protiv svih ovih suparnika sa kojima se mi borimo za ligu 6. Mada rukomet je cudna igra, i tu je sve moguce. Ali mi trebamo da pobjedjujemo nase utakmice, a ne da cekamo da neko drugi radi za nas, da nam pomaze. Sto se tice ovog poraza, meni je iskreno drago sto su nas pobijedili (sad ce svi rec da sam lud), al ovo treba da bude lekcija nasim igracima, dok ne pruze 100% od sebe da nemaju sta drugo ocekivat. Sto se tice Sahinovica i Bajramovica, sami svojim postupcima pokazuju ko su i sta su, iskreno se nadam da im je sad srce na mjestu.

drago mi je da to cujem! svjetsan sam ja ni da klub nema odgovarajucu finansijsku podrsku sponzora, i to nam dovoljno govori da u foteljama firmi u gradu sjede ljudi, totalno nezainteresovani za ulaganje u mladost i sport.pep3 je napisao/la:@zicer Evo ja cu ti rec da svi igraci Celika imaju odredjena primanja. Normalno ovi glavni igraci imaju vece plate, dok mladi igraci imaju neke hajmo rec stipendije, znaci imaju motiv da rade. To prije nije bio slucaj, mladi igraci iz zenice su igrali iz ljubavi prema sportu i to je razlog sto su mnogi odustali od rukometa. To se promijenilo i to je pozitivno, mada za neki kontinuitet i dobre rezultate treba vise rada, vise novca i bolji ljudi da to upakuju kako treba.
Ma realno tesko je ocekivat da neko dadne pare Panetu i ekipi, s obzirom na ranija iskustva sa njima. A sto se tice ljudi u foteljama u nasem gradu, to je dno dna. Evo prvi primjer su kosarkasice Celika ( cure ostvaruju rezultate vec godinama, al to nije popraceno kako treba), ragbisti Celika ( takodjer momci ostvaruju odlicne rezultate, a igraju srcem a ne za novac iz razloga sto nema niko da to sponzorira, dobijaju odredjene premije al to je sve tanko), plivacki klubovi ( ima odlicnih plivaca, ali sto se tice podrske to je skroz mizerno) i tako da ne duzim, treba da sve bude jedna velika sramota jer najbolji promotori grada i drzave su sportisti, mada kod nas se sve radi da se to unisti.zicer je napisao/la:drago mi je da to cujem! svjetsan sam ja ni da klub nema odgovarajucu finansijsku podrsku sponzora, i to nam dovoljno govori da u foteljama firmi u gradu sjede ljudi, totalno nezainteresovani za ulaganje u mladost i sport.pep3 je napisao/la:@zicer Evo ja cu ti rec da svi igraci Celika imaju odredjena primanja. Normalno ovi glavni igraci imaju vece plate, dok mladi igraci imaju neke hajmo rec stipendije, znaci imaju motiv da rade. To prije nije bio slucaj, mladi igraci iz zenice su igrali iz ljubavi prema sportu i to je razlog sto su mnogi odustali od rukometa. To se promijenilo i to je pozitivno, mada za neki kontinuitet i dobre rezultate treba vise rada, vise novca i bolji ljudi da to upakuju kako treba.
RZ88!
@krivajas Naravno da sam ocekivo takav tvoj odgovor, al to je tvoje misljenje i ja ga postujem. Bili ste pojacani, al ja cu ti rec da je sve bilo unaprijed dogovoreno. Ti mozes rec kako ste imali Basica, Omercevica i Divkovica, al evo uzmi ovu utakmicu Sloge i Vogosce ( Sloga po sastavu je duplo bolja od Vogosce pa su ih jedva pobijedili). Ne mozes rec eto mi smo pojacani, mi cemo sigurno pobijedit. Al bezveze da ne zamaramo o necemu sto je bilo prije 2 godine, ova liga nek ide dalje i nek najbolji pobjedjuje u nadi da cete sve kod kuce pobijedit osim Celika
hehe pozz

RZ88!
Sto se tice ekipe celika momci koji su iz Zenicu su dobri kao hljeb raja su i dobri suigraci.Vecina ih igra dzaba osim Begagica koji igra za platu ostale momke iskoristava Pane Skrbic momci igraju dzabe,a placaju ove sa strane koji nisu nista bolji od domaci to je sinoc dokazao Sahinovic i Bajramovic.Cak je Pane i Ahmic svim mladzim igracima iz Zenice dolazilo kuci i nagovarilo njihove roditelje da potpisu neke ugovore tako da momci nemogu igrat nigdje drugo,a u celiku im nedaju igrat i nedaju im ni marke neznam dokle ce to moci tako radit.Cak su nedavno svom bivsem igracu Kasumovicu koji je presao u bosnu a sa celikom nije bio vezan ugovorom,napravi neke lazne papire kao da njihov igrac i poslali efh-u i sada ispasta taj momak ni kriv ni duzan.Pane Skrbic kad je cuo da je bosni sponzor bh telekom trazio je pare od bosne za tog igraca,bosna neda a momak ispasta zbog tog poznatog kriminalca i njegovi suradnika iz uprave.Tako su prevarili i Sahinovica i Bajramovica ostali su im kratki 3 plate i napravili pricu u medijima pricu kao oni prave rasulo u ekipi,a momci im donjeli sve pobjede u prvenstvu.Celik pod hitno treba mjenjat ovu kriminalnu upravu na celu sa Panetom u Zenici ima kvalitetni igraca da budu ekipa za sehe ligu,ovakim lopovlucima "vezanjem igraca ugovorima bez para,trazenejm neke vrste reketa za bivse igrace,varanjem domaci igraca,propagandom"nece daleko dogurat.
Ma možemo mi ovako u nedogledpep3 je napisao/la:@krivajas Naravno da sam ocekivo takav tvoj odgovor, al to je tvoje misljenje i ja ga postujem. Bili ste pojacani, al ja cu ti rec da je sve bilo unaprijed dogovoreno. Ti mozes rec kako ste imali Basica, Omercevica i Divkovica, al evo uzmi ovu utakmicu Sloge i Vogosce ( Sloga po sastavu je duplo bolja od Vogosce pa su ih jedva pobijedili). Ne mozes rec eto mi smo pojacani, mi cemo sigurno pobijedit. Al bezveze da ne zamaramo o necemu sto je bilo prije 2 godine, ova liga nek ide dalje i nek najbolji pobjedjuje u nadi da cete sve kod kuce pobijedit osim Celikahehe pozz

A tako je, neka ide kako ide pa šta bude neka bude. Nama je sada glavna preokupacija Zrinjski, kojeg očekuje pakao u dvorani. Jedino čega se bojim jesu sudije koje bi mogle odigrati ključnu ulogu ali nadam se da neće... I ja vama želim sve pobjede, a za utakmicu s nama za sada ne želim ništa... pa ćemo da vidimo kakva će situacija biti prije te utakmice

Sudija...Dejnovic-Marcetic...Nekad, dok sam igrao nisu imali muda da mi daju crveni ni pod razno...znaju sudit al su ko ljudi 0 poena...jbg ko zna, danas se sve kupuje...
E pa baš zbog toga što su ko ljudi 0, zato me i strahBROJ1 je napisao/la:Sudija...Dejnovic-Marcetic...Nekad, dok sam igrao nisu imali muda da mi daju crveni ni pod razno...znaju sudit al su ko ljudi 0 poena...jbg ko zna, danas se sve kupuje...

Boje se samo visokopozicioniranih...a komesar Mostarac...jbg...Mi imali Petra Andrica, uticajan u sudijskoj organizaciji, prije, savezni sudija bivse juge, covjek koji zna sve i svakog u rukometu, kad ga supci vide na tribinama nema sanse crveni da dobijes, ja ko Robin Hud s gola pa na 12 metara dignem ruku, svasta mu ispsujem i samo 2 min...u zlatno doba kad smo poslije rata najbolji bili 97, 98, 99, igrao i svrco, a crlja je bio glavni strateg...lijepa dobra vremena...Veselim se vasem gostovanju u Derventi...A sudije...golman vam je policajac...nek im i kolege zaprijete....tako se to radi...igraci, publika, redari...pa stisni petlju i sudi...tako je prije rata bilo u Derventi...Pozdrav
Prijetnje, pritisak sa tribina, psovke i ostalo je najmanje što mogu očekivati, naročito igrači Zrinjskog a onda i sudije. Mislim da će im ovo biti najgora utakmica u karijeri, ali to su i tražili, tako da jedva čekam da počne. Jesta da nije sportski što ovako govorim ali zaslužili su to i to s kamatom. Malo me strah da naši igrači ne budu gledali više kako da udare, a ti kad igraš tako, manje si skoncentrisan na igru, znam iz iskustvaBROJ1 je napisao/la:Boje se samo visokopozicioniranih...a komesar Mostarac...jbg...Mi imali Petra Andrica, uticajan u sudijskoj organizaciji, prije, savezni sudija bivse juge, covjek koji zna sve i svakog u rukometu, kad ga supci vide na tribinama nema sanse crveni da dobijes, ja ko Robin Hud s gola pa na 12 metara dignem ruku, svasta mu ispsujem i samo 2 min...u zlatno doba kad smo poslije rata najbolji bili 97, 98, 99, igrao i svrco, a crlja je bio glavni strateg...lijepa dobra vremena...Veselim se vasem gostovanju u Derventi...A sudije...golman vam je policajac...nek im i kolege zaprijete....tako se to radi...igraci, publika, redari...pa stisni petlju i sudi...tako je prije rata bilo u Derventi...Pozdrav

A duel starih rivala i sudar rukometnih gradova u Derventi će siguran sam biti zanimljiv. Mi ukoliko dobijemo Zrinjski dolazimo rasterećeni, a tada smo najopasniji. Uglavnom da ne dosađujemo, ipak je ovo tema Rk Čelik, tako da ide izvinjenje ovih par postova

Mi ćemo na našim temama diskutovati o svojim klubovima !
U kupu protiv Bosne sarajevske. Mozemo rec da smo imali najvise srece u ovom zrijebu.
RZ88!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.