Klasik ovo je solidno (sviđa mi se čak i font), samo bih i ja da ti uputim dva savjeta.
Pozadina za nešto ovako malo jednostavna, recimo uzeti nešto ovako pa okrenuti uspravno. (open in new tab)

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja ovo ne radim u photoshopu (sto bi nas narod reko ne umijem) imam neki drugi program, pa ja to nesto pomalo, ti to mozes sigurno profesionalnije odradit, al evo ja cu ovako kako sam poceo, jer bolje ne znamNKMramor je napisao/la:
Klasik ovo je solidno (sviđa mi se čak i font), samo bih i ja da ti uputim dva savjeta.
Pozadina za nešto ovako malo jednostavna, recimo uzeti nešto ovako pa okrenuti uspravno. (open in new tab)Crvenu crtu na kojoj je ime igrača dodati gradient, pa bi to još bolje izgledalo. Ali i ovako!
u kojem programu radis? flash? i pozabavio bih se ja s tim da nemam posla kolko imam, jest da mi je pola sata al sam "pretrpan" .. radio sam dosta stvari za klub i skupinu i dugo godina .. uglavnom solidno jeklasik je napisao/la:Ja ovo ne radim u photoshopu (sto bi nas narod reko ne umijem) imam neki drugi program, pa ja to nesto pomalo, ti to mozes sigurno profesionalnije odradit, al evo ja cu ovako kako sam poceo, jer bolje ne znamNKMramor je napisao/la:
Pozadina za nešto ovako malo jednostavna, recimo uzeti nešto ovako pa okrenuti uspravno. (open in new tab)Crvenu crtu na kojoj je ime igrača dodati gradient, pa bi to još bolje izgledalo. Ali i ovako!
Ma poslije vas i Bog stoji u reduaS_Roma je napisao/la:Poslje nas imate najbolju grafiku ovih slika i zajebancija, al jos pure morate jesti
Ova i jeste na njegov zahtjev.Zodiac je napisao/la:Ovu trebaju na cover stavit ,knicks reaguj
Omerbavarac je napisao/la:Bome, ja ne bih bio toliko siguran da bi on prije njih izabrao s obzirom da je Azmir covjek od cuda i stvarno se ne bih iznenadio ako bi sutra vec izasla informacija da je Tomic novi igrac Slobode.Chinaglia je napisao/la:Tomić sad može potpisat' za bilo koga!
al' ne vjerujem da imamo šanse da ga dovedemo, ako ne ode vani, on će u Široki ili Svinjski, jer su trenutno ambiciozniji, a vala treba bit' iskren i reć' da imaju prednost jer su klubovi s hrvatskim predznakom
Svakako da je nerealno jer vjerovatno ima prevelike zahtjeve oko primanja ali eto da bude da postoji neka nada.
Gorki je napisao/la:Prituri Bekića na sliku Mramoreeeeeeeeeeee
NYKnicks Fan je napisao/la:trazimo adekvatnu sliku
Zodiac je napisao/la:
Ima mjesta još za dvojicu.
To smo i prizeljkivali tokom jeseniSaltCityAttack je napisao/la:Zodiac je napisao/la:
Ima mjesta još za dvojicu.
Jos dvojica i haman citava postava izmjenjana..samo bi Salihovic bio od one ekipe ili Efendic zavisno koga bi doveli
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.