ma valjala bi i puma a moze i umbrocatatm87 je napisao/la:da mi je jednom vidjet ADIDAS ili NIKE na dresu naše reprezentacije![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma valjala bi i puma a moze i umbrocatatm87 je napisao/la:da mi je jednom vidjet ADIDAS ili NIKE na dresu naše reprezentacije![]()
![]()
![]()
Moze i Legea ako cemo se plasirati na Svjetsko kao Sj. Korea ...velez_mostar je napisao/la:Legea mocna!haha ,mi i Sj.Koreja ,drama!Po tome se vidi kako kotiramo u svijetu fudbala!
Znači to je nešto slično kao ona dva buraza iz Njemačke sto se posvadjase, pa jedan napravi Adidas, a drugi Puma marku.istria bianco/blu je napisao/la:Ne šalim se, to je firma koja je nastala iz Legea-e. Pošto su dva brata bili vlasnici i međusobno su se posvađali. Jedan od njih zadržao je sva prava nad markom Legea (možete vidjeti na http://www.legea.com) i osnovao novi brend Givova (on se zove Giovanni). Legea je potpisala ugovor sa savezom BIH ali navodno budući da tu nije sudjelovao gore spomenuti, taj ugovor nema pravnu težinu i gospodin će sve učiniti da Bosna završi u Givovi.
Živi bili pa vidjeli...
Znam ja da tebe srce vuče...VanBasten je napisao/la:nije im loš ovaj![]()
Kad bi nam ovo bio dres odreko bi se reprezentacijeVanBasten je napisao/la:nije im loš ovaj![]()
Virtu4l je napisao/la:Znam ja da tebe srce vuče...
I Sjeverna Korejavelez_mostar je napisao/la:Pri samoj spoznaji da se radi o legei, dresovi su mi bez veze, pravi pokazatelj garibluka drzave, garibluka nogometa, i manjka rezultata, kakva mrtva legea, ali hajde I veliki Livorno nosi legeu!
Nije da pljujem firmu, ali stvarno garibluk zadnji, vidi se koliko smo neozbiljni..ali svi dobro znamo zasto je Legea tu, a ne neki gigant.zmaj_Bosne je napisao/la:I Sjeverna Korejavelez_mostar je napisao/la:Pri samoj spoznaji da se radi o legei, dresovi su mi bez veze, pravi pokazatelj garibluka drzave, garibluka nogometa, i manjka rezultata, kakva mrtva legea, ali hajde I veliki Livorno nosi legeu!![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.