FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hoće biti drama. Raja se zaželila nečeg lijepog na Grbavici. Proći će tri mjeseca, napunit' će se stadion, dovesti sigurno 2-3 kvalitetna, poznata igrača i to će biti to što se bojkota tiče. Siguran sam. Ako i poslije svega ovoga TM nastavi bojkot i ja se lično pridružujem bez obzira na noćne termine i sve ostalo.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Simpatizer je neko ko dolazi na utakmice (ili ne dolazi) ali ne sjedi na navijačkoj tribini i ne navija permanentno cijelu utakmicu, kao što to rade navijači. Čuj pametujem, nije to nikakvo pametovanje, samo iznosim svoj stav, šta je tu loše. Svi smo tu samo zbog našeg kluba, red je da poštujemo mišljenja drugih..
Pa simpatizeri su tu da pametuju a navijači da navijaju !1ra je napisao/la:Sta znaci biti simpatizer?partibrejker1921 je napisao/la:Hoće biti drama. Raja se zaželila nečeg lijepog na Grbavici. Proći će tri mjeseca, napunit' će se stadion, dovesti sigurno 2-3 kvalitetna, poznata igrača i to će biti to što se bojkota tiče. Siguran sam. Ako i poslije svega ovoga TM nastavi bojkot i ja se lično pridružujem bez obzira na noćne termine i sve ostalo.
Sta ima ti da podrzhavas ili ne podrzhavas bojkot.
Puno pametujes za jednog simpatizera.
Željo <3 :$

A ti nam pametujes iz razloga sto si pametan ili sto si simpatizer, fataj se foruma o FK SarajevoBurberry je napisao/la:Pa simpatizeri su tu da pametuju a navijači da navijaju !1ra je napisao/la:Sta znaci biti simpatizer?partibrejker1921 je napisao/la:Hoće biti drama. Raja se zaželila nečeg lijepog na Grbavici. Proći će tri mjeseca, napunit' će se stadion, dovesti sigurno 2-3 kvalitetna, poznata igrača i to će biti to što se bojkota tiče. Siguran sam. Ako i poslije svega ovoga TM nastavi bojkot i ja se lično pridružujem bez obzira na noćne termine i sve ostalo.
Sta ima ti da podrzhavas ili ne podrzhavas bojkot.
Puno pametujes za jednog simpatizera.
Željo <3 :$
Ja sam pametni navijačATATURK je napisao/la: A ti nam pametujes iz razloga sto si pametan ili sto si simpatizer, fataj se foruma o FK Sarajevo

Taj bojkot je najobičnije smeće a od kako se liga ujedinila i onog osvojenog Kupa naš Željo ne igra ništa zapaženo. Kada prošle sezone sa kvartetom u napadu Jahić, Štilić, Buba, Pelak, Cocom u vezi i Mulalićem i Vugdalićem u odbrani uz solidnog Baotića nismo mogli ništa šta nam ostaje ove sezone? Zaželjeli smo se svi fudbala a ove što bojkotuju to ionako ne zanima! "Nije bitno šta se dešava na terenu navijajte..." 

- partibrejker1921
- Kontakt:
Mislim da će Željo biti puno bolji na proljeće...I trebalo bi da prva noćna utakmica bude nešto posebno, da se pozovu sve Željine legende uključujući i igrače koji su nastupali kod nas, a sad igraju negdje po evropi (Džeko, Muratović, Vladavić, Zeba, Hasagic, Štilić, Dialiba i mnogi drugi...). Bolje nego da nam dolazi respektabilni francuski prvoligaš, koji bi nas pojeo bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici...
ImA li iko informacija o mogućim pojačanjima? Šta je sa Bešlijom (Mirsadom)? Ima li šanse da on potpiše?
ImA li iko informacija o mogućim pojačanjima? Šta je sa Bešlijom (Mirsadom)? Ima li šanse da on potpiše?
-
- Kontakt:
Samir je sve dogovorio sa Krkicem provjerena informacija
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ko je taj?pinturicchio je napisao/la:Samir je sve dogovorio sa Krkicem provjerena informacija
010 ISN'T JUST A CODE
Svaka čast Manijacima za obilježavanje Dana državnosti...
Mogli bi levati da vrate Bešliju, to i Pelčo u formi i onda možemo da budemo drugi ove sezone. budimo realni Zrinjski je za naše prilike dobrano odmakao.
Pa na to i mislim red je na Hrvate pošto je strašna Modriča prošle sezone sa ne znam precizno ali rekao bih 100 njak dosuđenih penala bila prva. A mi da pravimo konkurentan tim za sljedeću sezonuRz88 je napisao/la:zrinjski osvaja nasu ligu 10000%

Nisi ukapirao, Željo osvaja sljedeće godineRz88 je napisao/la:to znaci sljedeci godine osvajau zeljo,sarajevo celik, zvijezda ili sloboda ^^ i cak velez ako ostane ove godine

VOLIM TE ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVIMA SRETAN DAN DRŽAVNOSTI!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Joj sto nas ovi izjebase iz Travnika, vozaju nas ko levate..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- bistrikboy
- Kontakt:
Litex nas voza mame mu se nahebem **** obicniLovac je napisao/la:Joj sto nas ovi izjebase iz Travnika, vozaju nas ko levate..

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua