Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Tin potvrdio ono sto sam pisao o njemu prije tekme..Momak nije def. vezni,nikad ne moze ni biti..U fazi napada i nije bio los toliko,imao je nekih dodavanja..Doduse imao je i katastrofalnih dodavanja..Kad se sve sabere i oduzme,momak jos uvijek nije dorastao A repki..Mozda nekad u buducnosti,otom-potom,ali trenutno ne..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
"Bit će onih ljutih i razočaranih ali konkurencija se u našem timu pojačala, dobili smo i dva nova igrača (Alen Hadžić i Tino Sven Sušić op.a) koji su pored večerašnjeg poraza pokazali su da se na njih može računati i u budućnosti“, pojasnio je Sušić.
Mars sa klupe kretenu jedan,ako ce ti ovo pojacati konkurenciju bolje nemoj ni ici u Brazi!
Mars sa klupe kretenu jedan,ako ce ti ovo pojacati konkurenciju bolje nemoj ni ici u Brazi!

- el-fighter
- Kontakt:
Da, selektor je pogrijesio. Ocekivao sam Hadzica kada je izlazio Muratovic, ali selektor je tako odlucio.terabajt je napisao/la:Prva greska sto je pozvan.el-fighter je napisao/la:I zvanicno se potvrdilo da momak nije zadnji vezni. Stalno je isao prema naprijed i djelovao izgubljeno. Ocito je dobio instrukcjie da igra pozadi, a momak to jednostavno ne igra. Prema naprijed nije bio nista losiji niti bolji od ostalih.
druga greska momku dao pogresnu poziciju.
treca greska uvodi ga na pocetku utakmice kao da on ima 50 utakmica u reprezentaciji. Na kasiku je trebo dobiti minuta da se privikne ovako ga njegov amidza **** za cijelu zivot.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Al kad ga uvede prvog u 7. minuti to je bio jedan od vecih sjebova u mom zivotu

Armala je napisao/la:Al kad ga uvede prvog u 7. minuti to je bio jedan od vecih sjebova u mom zivotu![]()

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
TI NISI TIN. TI SI TINA
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
kao što je sto puta rečeno, tino nije zadnji vezni kao što je viđeno večeras. u odbrani naprosto ništa nije uradio, u napadu čisti prosjek, vrlo neprecizni pasovi.. jedino što je eto imao dobar prijem lopte ako to išta opravdava. jednostavno, slabija verzija medunjanina.
međutim, poznavajući vrlo pametnog selektora, koji je uvjeren da je haris zadnji vezni, ne bi me čudilo da sa tinom počne protiv argentine..
međutim, poznavajući vrlo pametnog selektora, koji je uvjeren da je haris zadnji vezni, ne bi me čudilo da sa tinom počne protiv argentine..
Jok sta znajz ljudi ovdje emir79 i papetoljupci su u pravu. Sto Calcio reče budući kapiten haha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Forsira ga Safet da igra zadnjeg veznog jer tu smo slabi pa mogu cak i reci da nemamo zadnjeg veznog, pa je to prilika da ga Safet uvali u prvu postavu i da se nakon svjetskog proda u neki solidan klub a ako bi ga forsirao prema naprijed onda nikad nebi zaigrao
- legenda reala
- Kontakt:
Sve što sam pričao danima ispostavilo se tačnim, dečko uopšte nije loš igrač naprotiv, zna lopte i sve to, ali on nije igrač kakav nam trenutno treba i nikad neće biti defanzivni vezni 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jao Tina aaaaaaaaaaaaaaaaa odo se propucat kroz koljeno
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NoName
- Kontakt:
U ovom je sve sadržano. Dakle, momak nije loš, zna lopte igrati, ali može doći na red kada Mire, Miske, Haris i Izet ne budu mogli igrati. Sve ostalo je tragikomedija.legenda reala je napisao/la:Sve što sam pričao danima ispostavilo se tačnim, dečko uopšte nije loš igrač naprotiv, zna lopte i sve to, ali on nije igrač kakav nam trenutno treba i nikad neće biti defanzivni vezni
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Prema utakmici večeras, očekujem da sa spiska za SP otpadne Džeko. Čisto solidno odigrano, s obzirom koliki ste presing čoviku nabili u zadnjih 15 dana nije ni čudo. Od Hadžića bolji po onom šta sam gleda. Nije puno pimpla po balunu i to je odma +.Saurman je napisao/la:Ono što sam vidio večeras je da on nema kvalitet za A tim,čisti prosjek.
Molija bi dotičnog "novinara "H. Ljevo da mi se obrati oko nekih netočnih činjenica u članku. Unaprid hvala.
-
- Kontakt:
Ovo je najgori igrač trenutno koji se povezuje sa reprezentacijom pa za njega je Avdija, Leo Messi, CR, Batistuta i Beckenbauer u jednom pa lik je imao samo jedan dobar prodor i 160 pasova vraćenih štoperima sve prema naprijed je pogriješio još kad je profulao loptu u jednoj izglednoj situaciji
Sušiću treba ebati familiju ukoliko ga povede u Brazil i više ikada pozove.

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ja izgleda nisam gledao utakmicu ili sam mozda corav ali nisam vidio da je decko slabije odigrao od puno iskusnijih "zvijezda" , sustina je to da je bio i najbolji na terenu redovni Susicevi kriticari bi nasli gresku zbog koje bi rekli da je momak pozvan kao selektorov bratic a ne kao igrac koji zasluzuje poziv
- NoName
- Kontakt:
Nama ne trebaju igrači koji neće biti lošiji, nego koji će donijeti nešto novo ovoj reprezentaciji. U reprezentaciju se pozivaju najbolji a ne oni koji nisu najlošiji. Ako ti je nejasno, pogledaj pod Kolašinac.ziher je napisao/la:Ja izgleda nisam gledao utakmicu ili sam mozda corav ali nisam vidio da je decko slabije odigrao od puno iskusnijih "zvijezda" , sustina je to da je bio i najbolji na terenu redovni Susicevi kriticari bi nasli gresku zbog koje bi rekli da je momak pozvan kao selektorov bratic a ne kao igrac koji zasluzuje poziv
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Odron od igraca, kao i ocekivano. Daje lopte unazad i u stranu, onako na 2-3 metra. To je ustvari radio u prvom poluvremenu, u drugom nije ni to mogao. Nevjerovatan potez malo prije nego sto ga je amidza izveo, proba dodat covjeku koji je 2 metra od njega i promasi ga sa 5 metara.
Odron. A Pape ga jos pohvali.
Ni Hadzic nije bio nista bolji.
Odron. A Pape ga jos pohvali.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
iskreno, sjeb'o sam se kad sam vidio da ulazi u 10 min i to prije Hajrovića 

Sta je kreirao? Je li imao jedan jedini pas koji je otvorio odbranu, stvorio neku priliku ili prostor? On ne moze bit kreativac na ovom nivou. Moze bit onaj koji gura loptu dva metra i trckara okolo. Takvih imamo dovoljno. Igrac na nivou Svrake.Adi_Zepce je napisao/la:Prema naprijed nije bio los.Moze u buducnosti da bude u repci kao kreativac,a kao defanzivac nikako.
P.S Oni koji pisu da veceras nije nista pokazao,onda treba biti realan i reci da nitko nije nista pokazao.Osim mozda Kolasinca i donekle Lulica.Ostali bas kao ni TSS nisu nista posebno bili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 05 mar 2014, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.