FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

lopta je okrugla
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la lopta je okrugla » 08 mar 2009, 02:24

pogledajte stvari malo realnije sa fudbalske strane a ne samo kao tifozi kluba,kakva je ono taktika Janjosa,ja bih je nazvao antifudbalska,sta je to Janjos rekao igracima prije tekme-da nije mozda "nemoj da vas vidim da idete prema golu Zrinjskog i da slucajno uputite sut prema njihovom golu",pa Zrinjski uopste nije vrsio neki poseban pritisak po vas gol u prvom poluvremenu,i umjesto da to iskoristite i pokusate da zabijete gol.....ali kako da se to desi,kad je Janjos postavio bunker,vasi pojedini igraci u prvih 20 minuta,pa i kasnije u pojedinim trenutcima tekme-iz aviona se moglo vidjeti kada primaju loptu okrenuti ledjima prema protivnickim igracima,pola ih se bojalo da prime loptu jer su kontali da ce ih neko sa ledja "pokupiti",pola igraca je u tih prvih 20-30 minuta tako mlako ulazilo u duele da je to bruka.....Dudo(sad se vidi da je pojacao Zelju sto je otisao iz kluba)kakva je ono tehnika majko mila,pravi naziv za ovog igraca bio bi "usporeni snimak",Maksumic katastrofa,Torlak dobar u skok igri ali je pogrjesio par puta,Hiros glumi nekog igracinu,ko mu je kriv sto ne zna iz onako idealne pozicije da zabije gol,vas stranacki golman,Alaim,u pojedinim trenutcima djelovao potpuno nezainteresovano(sto i ne bi,do penzije ima zagarantovano mjesto na golu,jbg sta ces,covjek u stranci)......iz dana u dan,dobijam sve vise potvrda za svoju tezu, a ona glasi-da su skoro sve navijacke grupe kod nas,pune naivaca koji nasjedaju na uvijek iste suplje price,uhljupa iz uprava klubova,uvijek se plasiraju suplje o Europi,i sta kad izadjes u Europu,dok oni mazu oci navijacima s tom pricom-u isto vrijeme,cim se pojavi neki talentovan igrac,kao npr.Handzic,prodaju ga za sadaku,i onda se navijaci pitaju zasto nema igre i rezultata,i tako sve u krug.....ja mislim da kad bi npr.Susic pogledao jednu tekmu uzivo i vidio ko sve danas moze da igra u Sarajevu,ja mislim da bi sam sebe zivog zatrpao.......kakav Janjos bolan,pa kao igrac bio je samo srcan i borben,kostolomac pravi i to je to..... dere se kao Musemic,"povuci loptu,gadjaj ga,do kraja do kraja",jb takve igrace ako moras da mu govoris kuda da trci i kada da nabaci loptu,to uopste nije trenerov posao-da se dere za svaku stvar,vise bi trebao da gleda neke druge stvari u igri itd itd.....i sve da je Ihtijarevic pogodio ono,bilo je suvise kasno da se nesto vise napravi,pogotovo sa igracem manje,da je kloc Hiros pogodio ono mozda ste nesto i mogli da napravite,Ihtijarevic vam je trenutno najaci igrac,jedini pravi tehnicar i koji svojim potezima moze nesto vise da napravi.......Zrinjski nije nista posebno pokazao,i to je razlog vise da se zabrinete u vezi sa vasom igrom,tj.kada i pored takve njihove igre niste vise napravili onda........a kako da napravite kada vam trener postavi onako kukavicku taktiku,jb ove nase trenere(cast rijetkim izuzetcima) kada nedaju vise sansi mladim igracima,konkretno kod vas,Kapetanovicu i Pandzi i nekim drugim........
Zadnja izmjena: lopta je okrugla, dana/u 08 mar 2009, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2009, 02:30

Molim te prvo pogledaj svoje pa komentarisi tudje,jer realno mi i sa tim antinogometom tom bunker igrom smo napravili prilike,kolko sam skonto ti si Strumf,kako onda nazvati vasu igru u Tuzli kad u toku 90 minuta ne osutate na gol,kad tri godine skoro nemate pobjede u gostima,kad skontas da imate skoru najgori napad lige koji je dao 16-17 golova,kako onda to nazvati ako je ovo nase antinogomet???kakav god nas antinogomet je bolji od vaseg :D

i neznam o kakvom antinogometu govoris pa jarane jedan liverpool na benabeu odigrao malo je reci antinogometski,osutaju jednom na gol,i sta sad trebam da kazem oni neznaju igrat,oni su losi,oni imaju slabe igrace bla bla,mislim ono :roll: :roll:

Drzite se vi Bucana i pojacanja,i famoznog Njemackog trenera koji uvodi evropski stil igre,a nama pusti nasu brigu ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 08 mar 2009, 02:46

miky_hz je napisao/la:Molim te prvo pogledaj svoje pa komentarisi tudje,jer realno mi i sa tim antinogometom tom bunker igrom smo napravili prilike,kolko sam skonto ti si Strumf,kako onda nazvati vasu igru u Tuzli kad u toku 90 minuta ne osutate na gol,kad tri godine skoro nemate pobjede u gostima,kad skontas da imate skoru najgori napad lige koji je dao 16-17 golova,kako onda to nazvati ako je ovo nase antinogomet???kakav god nas antinogomet je bolji od vaseg :D

i neznam o kakvom antinogometu govoris pa jarane jedan liverpool na benabeu odigrao malo je reci antinogometski,osutaju jednom na gol,i sta sad trebam da kazem oni neznaju igrat,oni su losi,oni imaju slabe igrace bla bla,mislim ono :roll: :roll:

Drzite se vi Bucana i pojacanja,i famoznog Njemackog trenera koji uvodi evropski stil igre,a nama pusti nasu brigu ;)
Ako te to tjesi,sve sto si naveo u svome postu,onda se tjesi,to da Liverpool igra slabo,Zeljo(slazem se da igramo slabo u gostima,jbg ja realan za razliku od tebe i tebi slicnih),ako nista drugo,onda mi barem ostaje utjeha da mi ne stimamo rezultate(cinjenice govore kada smo zadnji put pobjedili u gostima,kod kuce nam to nije potrebno),sto ne bih rekao da isto vazi za vaseg uhljupa,komunjaru sumana(da me pogresno ne shvatis,imamo i mi uhljupa u upravi,ali sam siguran da cemo se mi prije rijesiti svojih uhljupa nego sto se vi rijesite sumana i jos sumana koji sjede u vasoj upravi)koji kada mu zatreba,s vremena na vrijeme,nastima neki rezultat u gostima,nije on sam iz vase uprave koji to radi,ima ih jos......

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2009, 02:49

Sad ispade Sarajevo namjestalo neke rezultate u gostima, vi ste uvijek upravu bili ;) ,a to ko ce prije da se koga rijesi to cemo da vidimo, nasa je uprava navijacima obecala svoje,ako se ne ispuni zna se sta ih ceka,a vi svoje evo tjerate ima podosta pa bi i bojkot pa oni jos sjede,pa bojkot prestade oni jos sjede,al eto o tom po tom,vrijeme ce da pokaze ;) jbg ako tebe tjesi cinjenica da Sarajevo stima rezultate i sa tim nastimanim rezultatima truhne na 5-tom mjestu,onda neznam sta bi bilo da ne stimamo o boze boze pa nemogu ni da zamislim :roll: :roll: :roll: a vi uzivajte u vasem trogodisnjem postu zvani gostujuci teren i vasem " fer i sportskom" kolektivu... ;) sad ce jos malo i struja doc ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 08 mar 2009, 02:57

sto se tice Bucana,njega je nas trener vec poslao tamo gdje mu je mjesto,kod vas je bio standardni,ni Musemic mu nije smio nista bez obzira kako je igrao,nas trener je vec pokazao da ima m... i da se ne boji disciplinovati bilo kojeg igraca(slucaj Pelak,a znamo sta je kod vas sve radio),navedi mi jednog vaseg trenera u posljednjih nekoliko godina(isto vazi i za Janjosa) koji je imao m... da vaseg stranackog golmana,Alaima,posalje barem jednu tekmu na klupu,zapitaj se malo ko kod vas sastavlja ekipu.....doce vam Bucan(dzaba vam ga)uskoro opet,kada vam razni sumani,ducici-rasprodaju talentovane igrace i kada im zatreba podoban i istrosen igrac kao sto je Bucan......

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2009, 03:07

Hajd molim te sta si se ufatio nase uprave pa pogledaj svoje,evo cisto da iznesemo par argumenata,vidim hvalis trenera tog "evropskog" ,od njegovog dolaska poceo je sa pricama kako ce uraditi ovo uraditi ono,pocevsi prvo od price kako zeljo ide u njemacku na pripreme da igra sa njemackim velikanima i slicno,ode zeljo u njemacku odigra sa izbjeglicama iz bosne,ljudi vam u njemackoj daju svakom igracu po 10 eura i sipaju vam gorivo,dalje igrate u sarenoj garnituri dresova da tako nazovem,tj jos uvijek reklamirate sponzore kojima je ugovor istekao prije godinu i vise...igraci vam strajkuju...kud ces dalje...tuze vas ljudi za dugove pocevsi od Hasagica,Joldica,Amara Osima...

To sto nasi treneri ne stavljaju Alaima na klupu nevidim razlog zasto bi,golman ko golman uopste momak nije los,bolje se zapitaj zasto niko Sehica nemoze skinuti sa gola,golmani vam dolaze i prolaze,primjer Baotic,koji je realno za klasu bolji golman od Sehica pa decko nije dvije utakmice branio,i ti dodjes vamo i prospisas pricu ko nama sastavlja ekipu...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2009, 03:22

lopta je okrugla je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Sad ispade Sarajevo namjestalo neke rezultate u gostima, vi ste uvijek upravu bili ;) ,a to ko ce prije da se koga rijesi to cemo da vidimo, nasa je uprava navijacima obecala svoje,ako se ne ispuni zna se sta ih ceka,a vi svoje evo tjerate ima podosta pa bi i bojkot pa oni jos sjede,pa bojkot prestade oni jos sjede,al eto o tom po tom,vrijeme ce da pokaze ;) jbg ako tebe tjesi cinjenica da Sarajevo stima rezultate i sa tim nastimanim rezultatima truhne na 5-tom mjestu,onda neznam sta bi bilo da ne stimamo o boze boze pa nemogu ni da zamislim :roll: :roll: :roll: a vi uzivajte u vasem trogodisnjem postu zvani gostujuci teren i vasem " fer i sportskom" kolektivu... ;) sad ce jos malo i struja doc ;)
Pa zapitaj se odkad vam ovi uhljupi sjede u upravi i sve ce ti biti jasno,a vi njih tjerate ko fol svake godine,ali vama razni udbasi tipa sumana,merdanovica,ducica,baljka,basica i odgovaraju i "fino vam stoje"-jer ne zaboravi UDBA vas je stvorila,UDBA vam je SUDBA!! A za bodove sa strane ne brini,dace Bog i celi kapu,neka smo mi vama bodove uzeli u zadnjoj tekmi na kabriolet stadionu i to sa sminkerom Simom,sa ovim trenerom-ima da vas na Grbavici "mlatnemo" nista lakse,bice te zadovoljni ako izgubite sa 3:0,molite Boga da ne bude gore!!
Znam ja vrlodobro otkad ko sjedi,isto tako se ti zapitaj kakvi kod vas dolaze i smjenjuju se i shvatit ces da su gori nego nasi ;) ,a to za taj rezultat obavezno volim kad ste optimisticni tad vas je najsladje opalit po usima ;) vidim sa tim trenerom opasno mlatite sto jes jes cak ste i veleza 1-0 dobili,stvarno kako je to uspio meni nikako nije jasno tog prejakog veleza,stvarno evropski trener,a da ono snjeg bio nije se moglo vise znam ja da bi vi rado pobjedili i vise al eto ;)

budite dobri i veseli i cekajte struju do narednog susreta ;) ko zna mozda i dresove promjenite haj dace bog ;)

isto takodjer vidim da i ti pratis kako si rekao da sranja iz san-a jer da ne pratis nebi cak rekao i gdje sam procitao ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2009, 03:34

Prvo se nauci da citiras nemoras me 2 puta na jedan te isti post citirati i davati razlicite komentare

;)

i nemoras mi stavljati rijeci usta jer ja nigdje nisam rekao da smo mi imali bolje uslove za treniranje,nego sam rekao da vam je "evropski" trener pricao jedno a uradio drugo ,shvatas ;)

i da to za Rascica ja jos ne vidjeh da dodje od njega tuzba,pojavi se jedan text u novinama i onda nista,bas cudno moze bit da se izgubila tuzba jbg daleka je Norveska :roll: :roll:

High

Post Postao/la High » 08 mar 2009, 11:08

Vozdra.Sinoc poraz,igra mozda i nije bila losa koliko sam vidio,napadali smo koliko toliko,mozda jedino zamjeram Janjosu sto nije Pandzu ubacio ranije,ali neka on to sve sredi do sljedece tekme.Ipak,misljenja sam da smo trebali i morali dati najmanje jedan go.Prvo precka,pa stativa i jos dosta prilika.Sto se tice puta u Mostar...Naravno,zbog zakona u HNK-u receno je da niko ne konzumira alkohol,koje smo ispostovali.Policijska pratnja je uz nas bila sve vrijeme,dok nas nije docekao veliki broj policajaca gdje su nas detaljno pretresli.Svi su bili nervozni zbog toga,ali problema nije bilo.Kada smo ponovo krenuli mislili smo da cemo bez nekih vecih problema stici na pocetak utakmice i nasim grlima podrzati nas klub od samog pocetka,ali zbog pratnje koja nas je odvela pogresnim pravcem zakasnili smo ja mislim oko 20-tak minuta,iako semafor nisam dobro vidio.Pa smo tako i pri ulasku u stadion bili pretresani i ulazili na samo jedan ulaz sto je stvorilo malo vecu nervozu te su nam obezbjedili ''brz'' ulazak na gostujucu tribinu.Kad smo se svi skupili na tribinu i kad su svi usli po mojoj procjeni je bilo 400 hordasa.Moram istaci da su nam dozvoljeni bubnjevi i barjaci dok megafon ne.Pjesma se cula sve do kraja utakmice - gdje nam igraci prilaze i aplaudiraju,na sto im odgovaramo.Povratak je prosao ok,pratnja i dalje s nama.U glavi mi je samo rotacija .

Za one koji nemaju sta pisati na ovoj temi : Ne minirajte istu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 08 mar 2009, 11:44

Svaka čast za ono sinoć !
Odjekivala je vaša pjesma gradom a srce mi ko planina kad ste počeli pjevati himnu ,Jedna si jedina se čula i u Vrapčićima hehe...svaka čast !
I hvala,pojedinci znaju zašto...

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 08 mar 2009, 13:15

Nasa igra sinoc ispod nivoa.Pa ni zrinjski nista specijalno,ali dovoljno njihove zelje a nase pasivnosti i to je to.Ovakve igre vise NE SMIJEMO ponoviti.Moramo se boriti jace na terenu.I HRABRIJE moramo igrati ljudi moji.LJubav je samo jedna.FCS.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 mar 2009, 14:08

sinoc dudo stvarno najjaci igrac covjek pokusava prolazi a igraci zrinjskog se odbijaju od njega dao je par dobrih loptih ihitjarevic i hiros promasise sto postotne prilike alaim izlazi u praznu jahovic samo sto je usao dobio crveni muminovic nikako proci comor nije bio los a teren da nepricam samo s ljudi klizu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 08 mar 2009, 14:59

Bice bolje vec u narednom mecu protiv orasija na kosevu,jos uvjek imamo dobre sanse da budemo 2-3,sad naredne 4 tekme 3 kuci igramo ;)

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 08 mar 2009, 16:51

Sada mi je potpuno jasno zašto niko nije htio da prenosi ovu našu **** ligu.Koda si natjero djecu da izađu na livadu i da igraju.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 08 mar 2009, 18:14

teren je bio ko ledena ploha u zetri,koliko je klizavo,nije se ni moglo posteno lopta dodat :shock: Navijaci zrinjskog psuju sarajevo a komentator kristic kaze "navijaci zrinjskog prave odlican zvuk" koji retard :!: :shock: Fali ovoj ekipi dosta samopouzdanja,mogli smo izvuci bolji rezultat da se hrabrije igralo :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 08 mar 2009, 18:21

reds_forever je napisao/la:teren je bio ko ledena ploha u zetri,koliko je klizavo,nije se ni moglo posteno lopta dodat :shock: Navijaci zrinjskog psuju sarajevo a komentator kristic kaze "navijaci zrinjskog prave odlican zvuk" koji retard :!: :shock: Fali ovoj ekipi dosta samopouzdanja,mogli smo izvuci bolji rezultat da se hrabrije igralo :!:
Da ste imali malo vise samopouzdanja i izisli iz bunkera primili bi peticu!!!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2009, 18:24

čestitam zrinjskom na pobjedi iako baš nisu zaslužili pobjedu ali haj nema se sad vremena za plakanje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 mar 2009, 18:51

treba nam sto vise bodova iz gostiju ako bog da u sljedecem kolu pobijediti orasje
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 08 mar 2009, 19:07

antipolitika je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:teren je bio ko ledena ploha u zetri,koliko je klizavo,nije se ni moglo posteno lopta dodat :shock: Navijaci zrinjskog psuju sarajevo a komentator kristic kaze "navijaci zrinjskog prave odlican zvuk" koji retard :!: :shock: Fali ovoj ekipi dosta samopouzdanja,mogli smo izvuci bolji rezultat da se hrabrije igralo :!:
Da ste imali malo vise samopouzdanja i izisli iz bunkera primili bi peticu!!!
Ma daj ba neseri,eto pobjedili ste,mada uz pomoc sudije i srece,janjos je trebao ranije uvesti pandzu i jahovica,mogli smo izvuci bolji rezultat,al gotovo je sad,aBd pobjeda u slijedecem kolu nebi trebala doci u pitanje,a fakat i mene je nervirao onaj komentator igor kristic,debilcina prava,dobar bi bio u duetu sa sasom vugdalicem :lol:

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 08 mar 2009, 19:26

Nisam navijac Sarajeva,niti Zrinjskog,pogledao sam snimak tekme jos jednom,interesovalo me sudjenje,kada sam tekmu gledao u live prijenosu,smatrao sam da je sudija napravio par gresaka,ali kada sam pogledao snimku tekme-definitivno sam dosao do zakljucka da je sudjenje bilo katastrofalno,evo i par argumenata za to-u prvom poluvremenu igraci Zrinjskog trebali su da dobiju 4-5 zutih kartona i to sasvim zasluzeno,sve klizeci startovi sa jedinom namjerom da se faulira protivnicki igrac,Belosevic iz Sarajeva za isti takav start odmah dobiva zuti,a samo par minuta prije toga,Zurzinov pravi ako ne ostriji onda sigurno isti start kao Belosevic,i ne dobiva zuti,da je tada Zurzinov dobio karton-uz onaj njegov zasluzeni karton sto je dobio pred sami kraj prvog poluvremena,po tome- Zrinjski bi ostao sa desetoricom igraca jos u prvom poluvremenu i morao je da ostane,glavni sudija najbolje zna zasto se to nije desilo.......ukratko,hocu da kazem,da glavni sudija nije na vrijeme u prvom poluvremenu-sankcionisao nekoliko ostrih startova igraca Zrinjskog nad igracima Sarajeva,i kada sudija na vrijeme ne napravi rez,tj.ne podijeli par zutih kartona,onda igraci nastave sa agresivnom igrom,a protivnicka ekipa ima onda problema da uspostavi neku ravnotezu na terenu,jednostavno kada se dopuste takvi startovi i ne sankcionisu se na vrijeme,tesko je onda gostujucim igracima da naprave nesto vise......u drugom poluvremenu,sporna situacija je bila ona kada je Kordic dao gol,vise sam puta pogledao tu situaciju,jasno se vidi da je namjerno stopao loptu rukom,i glavni sudija je morao da ponisti taj gol,ali ako on nije bio u dobroj poziciji da to vidi ili nije htio da to vidi,onda pomocni nema nikakvog izgovora da to nije mogao da vidi,sa strane se jasno vidi da je Kordic namjerno rukom stopao loptu,drugo bi mozda bilo da ga je lopta pogodila i da nije imao namjeru da je stopa,ali jasno se vidi da pravi mali trzaj rukom ali sasvim dovoljan da stopa loptu rukom ......jednostavno,glavni sudija ovog meca pa i njegovi pomocnici,nazalost,nisu bili dorasli ovom zadatku i nadam se da ce adekvatno biti kaznjeni,za Jahovicevu situaciju,nisam mogao da vidim sta se tacno desilo,pa ne mogu da sudim o tome.......ipak mislim da je Zrinjski pobjedio jer su bolje odigrali od Sarajeva,mada me ni oni nisu svojom igrom odusevili,ali opet jedan od najvecih razloga poraza Sarajeva,lezi u katastrofalnoj taktici Janjosa,postavio je kukavicki bunker,napravio par gresaka kada je u pitanju izbor nekih igraca u prvih 11,tu mislim na Maksumica,ako je Janjos vec pogrjesio sto ga je stavio u prvih 11,onda je jos vise pogrjesio kada ga je ostavio svih 90. minuta u igri,pa lik je toliko lopti potrosio da je to kriminalno i on ga ne mijenja,nista bolji nije bio ni Dudo,po onako losem terenu,gotovo svaki put podkopava loptu i onda ona po onakvom terenu,odskace "ko luda"....i ne koristiti brzinu Pandze,mali je pokazao kad je par puta "povukao" loptu da je strasno brz igrac i.....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 40 gostiju.