za razliku od prvog dijela sezoneanonymous001 je napisao/la:bezveze kalkulirate jer samo Bog dragi zna šta će se sve izdešavati u drugom dijelu sezone... biće tu kupovanja utakmica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
za razliku od prvog dijela sezoneanonymous001 je napisao/la:bezveze kalkulirate jer samo Bog dragi zna šta će se sve izdešavati u drugom dijelu sezone... biće tu kupovanja utakmica
znas koliko se ja i ti pitamo hoce li Jedinstvo ili Bratstvo prodavati/kupovati utakmice?? ... daj malo spusti se na zemlju .. niste vi kao Sila Nebeska pa da zaprijetite u slucaju prodaje utakmice najzad ni nemate navijace nego one sto sjede i govore hajmo plaviii hahaha! ako se bude kupovala utakmica, vasi ce draga srca da uzmu pare u to sam siguran a ti tu neces moci nista!cesc4 je napisao/la:Nas necete dobit u Gracanici iz jednog jedinog razloga, a to je sto bi se prosjek gledanosti utakmica DRASTICNO smanjio...
anonimus prvi put se slazem sa tobom,od srcaanonymous001 je napisao/la:znas koliko se ja i ti pitamo hoce li Jedinstvo ili Bratstvo prodavati/kupovati utakmice?? ... daj malo spusti se na zemlju .. niste vi kao Sila Nebeska pa da zaprijetite u slucaju prodaje utakmice najzad ni nemate navijace nego one sto sjede i govore hajmo plaviii hahaha! ako se bude kupovala utakmica, vasi ce draga srca da uzmu pare u to sam siguran a ti tu neces moci nista!cesc4 je napisao/la:Nas necete dobit u Gracanici iz jednog jedinog razloga, a to je sto bi se prosjek gledanosti utakmica DRASTICNO smanjio...
Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
pa pišete kao da će oni prodavat utakmice..frajer je doživotni načelnik Gračanice koja danas važi za jednu od najrazvijenijih opština sa najvećim brojem firmi..znači pun je para i veza..NKJ je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
Problem ti je samo "ako bude htio"
A i ako bude htio, ima problem... Neće mu sve ići tako jednostavno, ni Rudar ni Sloboda ni Jedinstvo neće pustiti ništa. Velika je ovo prilika, i ovakve mi nismo imali dugo godina i ovo se ne prepušta tek tako nekom.
sad o tome ko ima vise para bi se dalo diskutovatBrcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
Nema Daso para već se qrči tuđim parama tj. budžetom. Da je ovo normalna država i normalan narod, svaki načelnik koji bi na ovakvoj krizi iz budžeta finansirao svoju zajebanciju bi bio totalni gubitnik na izborima.Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
bravo...ovdje ljudi pricaju kao da taj dasa il kako vec svoje pare ulaze u gracanicu,jbtstudeni je napisao/la:Nema Daso para već se qrči tuđim parama tj. budžetom. Da je ovo normalna država i normalan narod, svaki načelnik koji bi na ovakvoj krizi iz budžeta finansirao svoju zajebanciju bi bio totalni gubitnik na izborima.Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
Problem nije "ako bude htio" jer hoce...a u slucaju da se desi ovo sto imam info....a to je da ce se u Bratstvo finansijski ukljucit nekoliko najjacih kompanija u gradu, onda imamo vise para od Jedinstva i Slobode zajedno....NKJ je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
A i ako bude htio, ima problem... Neće mu sve ići tako jednostavno, ni Rudar ni Sloboda ni Jedinstvo neće pustiti ništa. Velika je ovo prilika, i ovakve mi nismo imali dugo godina i ovo se ne prepušta tek tako nekom.
Možete vi imati milione ali kada nećete ući u PLPlavoZuti je napisao/la:Problem nije "ako bude htio" jer hoce...a u slucaju da se desi ovo sto imam info....a to je da ce se u Bratstvo finansijski ukljucit nekoliko najjacih kompanija u gradu, onda imamo vise para od Jedinstva i Slobode zajedno....NKJ je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
Posto znam da ce ovi iz Tuzle pocet hvalit Azmira, da odma kazem da je Azmir recimo za Sirbega mala maca....
A i bez toga, Bratstvo vec sad ima vise para od Jedinstva ili Slobode....samo oni toga nisu ni svjesni....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.